ترفندهای ماهرانه دخترای امروزی برای ...

ZOT

New member
مهسا بانو یا پسرارو نمیشناسی یاهم پسرارونمیشناسی
اکثریتشون نه همشون بلک لیست و وایت لیست دارن وفقط یه خط تلفن دارن وحتی اس ام اس پاک نمیکنن و لو نمیرن شارز نمیخرن وهفته بعد تولدشون
درضمن نیاز به این همه محافطه کاری نیست ایرانسل سیمکارتی2500برا هر نفر میتونن یه سیمکارت تهیه کنن . وقت بدن که فلان وقت تنهام و میتونم اس بدم وروشنم .......درضمن برا سرگرمی که دیگه 2تومن شارز بحثی نیست همه میخرن نهایتش پول یه پفک

:riz481::25r30wi:یا پسرا رو نمی شناسه !

arezoo90

New member
این چیزا عوض خنده گریه داره !!!!!!!!!!
ببین کارمون به کجا رسیده که بازی کردن با احساسات دیگران برامون قشنگ شده و زیاد شدن این جور ادما هم افتخار!!!!!!!!!!!!

MAHSABANOO

New member
دوستان این فقط یه طنز طنزی که متاسفانه تو جامعه هستن کسایی که اینطورین پس لطفا کسی به خودش نگیره!!!!!!!!! (قابل توجه بعضی دوستان)

ali_ah

New member
سلام
با کمال پوزش از تمام شما

ببینید شوخی خوبه و ...که دیگه توضیحش تکرار مکرراته
ولی گفتن و نوشتن این جور متنا واقعا اشتباهه چون گناه رو عادی جلوه میده تازه تو این متن که خیلی از این گناها به چشم میخوره نمیخام سجاده اب بکشم اما تو اسلام چه اعتراف به گناه چه گفتن گناه دیگران بده
منطق هم قبول میکنه
جایه این متنا یه چیزی بزارید ادم بدون گناه و ...و.. بخنده کم نیست مطلب خوب که ....

helena

New member
اره واقعا اینجور دخترا کم نیست ولی پسر زرنگ هم زیاد پیدا شده هااااااا....
یکبار متوجه شدم ک دوستم پنهونکی از گوشیم به دوست پسرش که نمیشناختمش اس داده بود.نوشته بود:سحرم زنگ بزن
ولی دوست من اسمش سحرنبود یعنی اسم جعلی به پسره داده بود،بعد من همین اس را برای پسره فرستادم چون میخاستم ببینم کدوم دوستم اینکارو کرده.پسره زیر بار نمیرفت بهم زنگ بزنه میگفت شارژ ندارم،خونه مون شلوغه،میتونی برام رمز شارژ بفرستی........
من دیدم که بابا این دوستم چه پسره زرنگی به تورش خورده.
ولی بعدها پسره کم آورد،این دختره اینقد پول از پسره کشید که حد نداشت(پسره مغازه دار بود) البته با کارتهای بقیه دوستام
ولی خیلی تلاش کردم تا تونستم دختره را پیدا کنم با کاراگاه بازی....

بالا