تربت امام حسين(ع) همزمان با عاشورا به رنگ سرخ تغيير کرد + تصاوير

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ali_ah

New member
علی جان فرار به کجا عزیز من؟ چرا در این بحث ها همه فراری هستیم از هم؟ دینمون مشکل داره یا ما؟ اگه دین مشکل داره ببینیم چی هست! اگه ما مشکل داریم بذار حلش کنیم!

اینقدر بحث داشتم تو زندگیم که بتونم از نظرات افراد تشخیص نیت بدم نیت اگه اصلاح بود یا رفع مشگل قبول داشتم بحث رو
ولی این راه که میبینم به ترکستان است اگه 100 سال هم بحث بشه هیچ نتیجه نداره چون میبینم که با چه شیوه ای داره بحث میشه اینجا
بحث این نیست برادر این نیست

ما پایه و اساس بحث رو نمیدونیم و میایم بحث راه میندازیم در موضوعات اشگالی نیست در شرکت کننده نا بلد اشگاله

mohana

Well-known member
من تصمیم داشتم دیگه اینجا پست نذارم
چون بی فایده س
فقط بگم فک کنم بهتره این تایپیک بسته شه...
دیگه واقعا از حد گذشته...

Persian-Masoud

New member
اشتباه نکن
موضوع حل شده اما اینقدر زرنگ نبودی که بفهمی

شما بچه زرنگی به هفت پشتمون بسه.
زرنگی که میگی تاپیکو اصلا حذف کنین تا نکنه بعضی تابو ها بشکنن! همیشه اینجوری زرنگ باش. امثال تورو میشناسم.

ali_ah

New member
الان باید مثلا ناراحت بشم
:thumbsupsmileyanim:

گفتم که دلم بد جور گرفت اخه چقدر ضربه از جهل باید خورد تا کی

Taraa

Well-known member
آقا مسعود مواظب خودت باش
مواظب عقائدت باش
بخدا حیفه

Persian-Masoud

New member
متاسفانه قدرت بحث در هیچکدومتون وجود نداره.
فقط فرافکنی میکنید و از یه شاخه به شاخه دیگه میپرید!
من حاضرم سر هر موضوعی باهاتون بحث کنم. از اون روزی که میگید علی به عنوان جانشین انتخاب شد تا روز عاشورا.
هرکی این قدرت بحث و به چالش کشیدن رو توی خودش میبینه بسم الله و اگر این توانایی رو ندارین و فقط از روی احساس و حدس و گمان حرف میزنین که تاپیک رو به قول آقا علی کلا پاک کنید.
اگر بحث جدیدی بود جواب میدم...

ali_ah

New member
اون هیچکدوم رو بدجور قبول دارم
بدیش میدونید چیه هر کدوممون هم فکر میکنیم که واقعا بلدیم بحث کنیم
نه اقا هیچ کدوممون بلد نیستیم ...تلخه ولی واقعیته
22 صفحه رو نگاه کنید هر کسی هم بیشتر نوشته های خودش رو دقت کنه

ali_ah

New member
سلام اقا مسعود و اقا رضا و تمام دوستان شرکت کننده در بحث
خواستم نظرم رو یکم بشکافم براتون
البته ببخشید روده درازی نشه
من وقتی میگم بحث در این مورد اشتباهه
منظورم این بود که قبلا این بحث ها توسط افراد خیلی خیلی با سواد تری از من انجام شده و حتی این بحث و مناظره ها چاپ شده که توی اون افراد بزرگی از فرقه ها و ادیان مختلف نظر دادن و دلایل قوی اوردن اگه من یا شما مایل به این بحث ها هستیم باید بریم این مناظره ها رو بخونیم و سند های اورده شدش رو بررسی کنیم
چرا ؟
چون اولا ما واقعا به اندازه کسی که 60-70 سال عمرش رو روی تحقیق در مورد یه موضوع گذاشته اطلاعات نداریم
دوما راه رفته رو رفتن خطاست و این کار اتلاف انرژی و زمانه چون قبلا موضوع بحث شده و نتیجه مشخص شده برای ما بهتره که بریم نتیجه رو برسی کنیم تا بخوایم از دوباره بحث کنیم

سوما فرضا کسی اینجا از هر گروهی و فکری جوابی بده که کسه دیگه ای جوابی بهش نده واقعا کسی قبول میکنه؟
که اگه قبول کنه هم ضرر دیده چون حرف کسی رو قبول کرده که انگشت کوچیکه ی کسایی که قبلا بحث کردن ( بزرگان دین ) هم نمیشه

من همون صفحات اول گفتم که این موضوع رو برای بحث نزاشتم ولی کسی التفاتی نکرد
بحث وقتی معنی میده که نتیجه مشخص نشده باشه و یا بحث کننده جدید مدارک جدیدتر و معتبر تری داشته باشه

من تو اینجا با شرایطی که از خودم و مقدار کمی از دوستان در نظر دارم اینجا بحث هایی جایزه که نظر شخصی ملاکه
مثلا در مورد حجاب قبلا بحث شده و حقانیت یا عدم حقانیتش ثابت شده حالا میشه نظر خود افراد رو در مورد حدودی که تو زندگیشون رعایت میکنند رو پرسید

ببخشید که طولانی شد

آخرین ویرایش:

ali_ah

New member
نقل قول نوشته اصلی توسط amiir نمایش پست ها
حالا خدایی این حرفا یعنی چی اونوقت؟؟؟؟بعد الان امام حسین منتظر بود شما بیاین درباره تربتش بحث کنین؟؟بعد ببخشید با این حرفا چه دردی از جامعه دوا شد؟؟؟بابا برین بچسبین به درستون این حرفا چه فایده ای دارن؟
خداییش من این مطلب رو نزاشتم تا بحثی باشه فقط برای من که تلنگر قشنگی بود خواستم شما هم سهیم بشید

اینم گواهش صفحه 8 تاپیکه

حالا خداییش کسی با این بحث به چیزی رسید حس نمیکنید وقتتون تلف شد ...

PCR

New member
قران خواندن سر امام رو نیزه ها پس چی بوده ولی باز این ملت خدانشناس ....
دقیقا میتونین آدرس بدین که این تو کدوم تاریخ اومده؟...بعد یه چیز دیگه این به گفته شما قران خوندن بعد از کشته شدن چه فایده داشت؟نمیشد همچین چیزی قبل از کشته شدن اتفاق بیافته که یه تاثیری داشته باشه؟

ali_ah

New member
منظورم این بود که قبلا این بحث ها توسط افراد خیلی خیلی با سواد تری از من انجام شده و حتی این بحث و مناظره ها چاپ شده که توی اون افراد بزرگی از فرقه ها و ادیان مختلف نظر دادن و دلایل قوی اوردن اگه من یا شما مایل به این بحث ها هستیم باید بریم این مناظره ها رو بخونیم و سند های اورده شدش رو بررسی کنیم
چرا ؟
چون اولا ما واقعا به اندازه کسی که 60-70 سال عمرش رو روی تحقیق در مورد یه موضوع گذاشته اطلاعات نداریم
دوما راه رفته رو رفتن خطاست و این کار اتلاف انرژی و زمانه چون قبلا موضوع بحث شده و نتیجه مشخص شده برای ما بهتره که بریم نتیجه رو برسی کنیم تا بخوایم از دوباره بحث کنیم

سوما فرضا کسی اینجا از هر گروهی و فکری جوابی بده که کسه دیگه ای جوابی بهش نده واقعا کسی قبول میکنه؟
که اگه قبول کنه هم ضرر دیده چون حرف کسی رو قبول کرده که انگشت کوچیکه ی کسایی که قبلا بحث کردن ( بزرگان دین ) هم نمیشه

بحث وقتی معنی میده که نتیجه مشخص نشده باشه و یا بحث کننده جدید مدارک جدیدتر و معتبر تری داشته باشه

من تو اینجا با شرایطی که از خودم و مقدار کمی از دوستان در نظر دارم اینجا بحث هایی جایزه که نظر شخصی ملاکه
مثلا در مورد حجاب قبلا بحث شده و حقانیت یا عدم حقانیتش ثابت شده حالا میشه نظر خود افراد رو در مورد حدودی که تو زندگیشون رعایت میکنند رو پرسید

ببخشید که طولانی شد

مثل اینکه 3 ساعت روضه حسین کرد شبستری خوندم نه اقای pcr

PCR

New member
چرا ؟

ببخشید که طولانی شد

بله من خیلی از این بحث ها که توسط افراد به قول شما باسواد انجام شده رو خوندم ولی هیچ دلیل قوی توش ندیدم ...

آهان چه جالب...پس شما میگید بریم نتیجه ی تفکرات افراد برجسته رو بدون بررسی در مورد اینکه چرا این حرف رو میزنن قبول کنیم.....افراد سرشناس اهل سنت هم با هم بحث کردن و به این نتیجه رسیدن که ادامه امامت اشتباه هست...پس شما میفرمایین که این نتیجه ی حرفشون رو بررسی کینم و وارد جزییاتش نشیم...خوبه...

ali_ah

New member
بله من خیلی از این بحث ها که توسط افراد به قول شما باسواد انجام شده رو خوندم ولی هیچ دلیل قوی توش ندیدم ...

آهان چه جالب...پس شما میگید بریم نتیجه ی تفکرات افراد برجسته رو بدون بررسی در مورد اینکه چرا این حرف رو میزنن قبول کنیم.....افراد سرشناس اهل سنت هم با هم بحث کردن و به این نتیجه رسیدن که ادامه امامت اشتباه هست...پس شما میفرمایین که این نتیجه ی حرفشون رو بررسی کینم و وارد جزییاتش نشیم...خوبه...

ببین با غرض ورزی میخونی اینجور میشه باید باز روده درازی کنم
اگه هیچ دلیل قوی ندیدی که هیچ دیگه من واقعا فکر نمیکنم بتونم دلیل قوی تری بیارم دوستان اگه میتونن یا علی... همون قضیه 60-70 سال رو که گفتم از دوباره بخون ...
در مورد اشگال دومتون باید بگم حتما حواستون نبوده چند خط بالاتر نوشتم : اگه من یا شما مایل به این بحث ها هستیم باید بریم این مناظره ها رو بخونیم و سند های اورده شدش رو بررسی کنیم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا