تربت امام حسين(ع) همزمان با عاشورا به رنگ سرخ تغيير کرد + تصاوير

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
صد مرده زنده می شود از ذکر یاحسین

siGJf3_400.jpg

صد مرده زنده می شود از ذکر یاحسین
اربـاب ما معلـم عیسی بن مریم است

باشد قــرار و وعـده ما جنـت الحســین
اینجا برای سینه زدن جایمان کم است

ذوالجناح چه خبر...؟

پــیل تن اســب چرا با رخ مــات آمده ای

شـاه را بــردی وتــنها زفــرات آمـــده ای

ای فــرس! قـافله سـالار تو کشــتند مگر؟

کـه تــو بــی قافــله وآتــش وآه آمــده ای

شه مارا مگر افکنده ای از پشت به خاک

عــذر جــویان زپــی عــفو گــناه آمــده ای

ما یــتیمان چــه کــنیم از الــم بی پــدری؟

بـدتر از بــی پدری ،دربدری،خون جگری

السلام علیک یا علی بن موسی الرضا

sizkT2_418.jpg

السلام علیک یا غریب الغرباء یا علی بن موسی الرضا و رحمة الله و برکاته

mehran35

New member
پرستار نامهربون توکه با نظرات همه مخالفی موضوعشم واست فرقی نمیکنه فقط انگار میخوای حرف خودتو بزنی یه لطفی کن به همه اطلاع بده که دیگه تا شما هستی نظر ندن از شما بخوان بیای وهمه رو به فیض اکمل برسونی چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پرستار نامهربون توکه با نظرات همه مخالفی موضوعشم واست فرقی نمیکنه فقط انگار میخوای حرف خودتو بزنی یه لطفی کن به همه اطلاع بده که دیگه تا شما هستی نظر ندن از شما بخوان بیای وهمه رو به فیض اکمل برسونی چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پرستار مهربون به نظر مخالف دیگران احترام بذار!!!

Persian-Masoud

New member
آزادی بیان یعنی همین هرکی هر نظری دلش بخواد میتونه بده! هیچوقت توی عمرم به کسی نگفتم اصلا حرف نزن!
همه در بیان عقایدشون آزادند، حالا شما یا باش موافی یا مخالف!
آیا امکان داره همه دنیا با شما موافق باشن؟ نه!

PCR

New member
اصن ما میگیریم این الان معجزه محض هست.بعد فکر نمیکنید امام حسین تو زمان حیاتش برای اثبات حقانیتش بیشتر از الان به این معجزه نیاز داشت؟چرا اون موقع این معجزه اتفاق نیافتاده؟اگه این معجزه اون موقع اتفاق افتاده بود امامت تا آخرش به حکومت میرسیدن...

reza.n

New member
رضاجون پیداست شما هم دل پری از دست این خانم داری درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه فقط یبار بحث شد ایشون یه بی ادبی کردن منم دیگه با ایشون بحث نمیکنم.البته الان اصلا یادشونم نیست.خیلی هم مهم نیست البته.:(40):

mehran35

New member
اصن ما میگیریم این الان معجزه محض هست.بعد فکر نمیکنید امام حسین تو زمان حیاتش برای اثبات حقانیتش بیشتر از الان به این معجزه نیاز داشت؟چرا اون موقع این معجزه اتفاق نیافتاده؟اگه این معجزه اون موقع اتفاق افتاده بود امامت تا آخرش به حکومت میرسیدن...
اولا که امام حسین نیازی به اثبات کردن خودشون نداشتن همین که از نسل پیامبر وفرزند دخترپیامبر بودن لایق احترام بودن!دوما شما فکر میکنین در واقعه عاشورا هیچ معجزه ای نبوده توی مقاتل که چیز دیگه ای نوشته واز طرف دیگه دشمنان حضرت با شناخت کامل وآگاهی نسبت به حقانیتشون دست به این کار زدن به خاطر به دست اوردن موقعیت ودنیاپرستی!!!!!!!!!!!!!!!!

reza.n

New member
با سلام خدمت pcr گرامی.:rose:عزیز من اگه دقت کنی میبینی جنس معجزه ی اسلام از نوع کتابه که دعوت به تفکر میکنه و میخاد عقل توو تصمیم گیری ها روی کار بیاد.به هر حال یه تعداد معدودی امام میومدن اگه قرار بود با چنین معجزه هایی مثل تغییر رنگ خاک .....حکومت میکردن خب بعد از اینکه امام 12 غایب شدن بعد از یه مدتی چند سال با چند صد سال وقتی که نسل کسایی که معجزه رو دیده بودن میمردن خب این اعتقاد هم کم رنگ میشد ولی وقتی پای عقل در میون باشه یه تفکر میتونه هزاران سال انتقال پیدا کنه.واسه همینه که تفکر عاشورایی هنوز که هنوزه نسل به نسل انتقال پیدا میکنه این فکر که اسلام چقدر مهم بوده که یه امام با اون درجه بالاش از خون خودشو فرزند و هرکی که دوس داره میگذره تا اسلام واقعی برسه به همه ی نسل های اینده نه اسلامی که داشت به وسیله ی یزید و بروبچه هاش به خورد مردم داده میشد.

Taraa

Well-known member
بچه ها اینکه تربت واقعی امام حسین (ع) تو روز عاشورا قرمز میشه که همیشه بوده ... یکی از دوستای ما هم ازش داره و این اتفاقم هر سال میوفته
ولی اینی که توی این موزه هست یه مقدار خدایی مشکوکه
تازه زمان و کیفیت معجزه رو که من و شما نباید تعیین کنیم، قرآن خوندین؟ قوم بنی اسرائیلم همه میگفتن اگه خدا واقعا میخواست رسولی برای ما بفرسته میتونس یه فرشته بفرسه که ما باورمون شه ، چرا آدم فرستاده؟
این بهونه ها همیشه بوده و هست

آخرین ویرایش:

PCR

New member
با سلام خدمت pcr گرامی.:rose:عزیز من اگه دقت کنی میبینی جنس معجزه ی اسلام از نوع کتابه که دعوت به تفکر میکنه و میخاد عقل توو تصمیم گیری ها روی کار بیاد.به هر حال یه تعداد معدودی امام میومدن اگه قرار بود با چنین معجزه هایی مثل تغییر رنگ خاک .....حکومت میکردن خب بعد از اینکه امام 12 غایب شدن بعد از یه مدتی چند سال با چند صد سال وقتی که نسل کسایی که معجزه رو دیده بودن میمردن خب این اعتقاد هم کم رنگ میشد ولی وقتی پای عقل در میون باشه یه تفکر میتونه هزاران سال انتقال پیدا کنه.واسه همینه که تفکر عاشورایی هنوز که هنوزه نسل به نسل انتقال پیدا میکنه این فکر که اسلام چقدر مهم بوده که یه امام با اون درجه بالاش از خون خودشو فرزند و هرکی که دوس داره میگذره تا اسلام واقعی برسه به همه ی نسل های اینده نه اسلامی که داشت به وسیله ی یزید و بروبچه هاش به خورد مردم داده میشد.

سلام خوبی؟چه خبر؟
شما میگی برای اثبات حقانیت امامان نیاز به معجزه نیست چون با این کار بعد از یه مدت اعتقاد مردم کم رنگ میشه؟خب پس اگه استدلال این باشه باید گفت که الان هم نیازی به معجزه نیست چون بعد از یه مدت اعتقاد کم رنگ میشه پس میشه نتیجه گرفت این معجزه نیست و کاملا ساختگی هست...

reza.n

New member
سلام جانم.ممنون.سلامتی.چه خبر ؟کم پیدایی؟
من میگم لزوما به این جنس معجزه ها نیازی نیست.ولی اگه چنین معجزه هایی هم باشه تا ایمان یه سری ها قوی تر شه و یا کسایی که سست عقیده ترن مثله من باورشون بشه این چیزا عیبی داره؟به نظرت عیب داره؟پس نمیتونی حتما بگی که ساختگیه.و نتیجه گیری از حرفای من واقعا این میشه که الان نیازی به معجزه نیست ؟یا این میشه که با توجه صحبت قبلی تو نیاز بوده که یه چنین اتفاقی بیافته تا مسلمونا هوشیار بشن ضمن اینکه این برای نسل های بعد باقی بمونه؟کدوم؟البته من اولین نظرو توو این تاپیک دادم و گفتم نمیتونی حتما بگی اتفاق افتاده ولی نمیتونی هم بگی که ساختگیه.هرچیم ما اینجا بحث کنیم شما میتونی حتما و 100 درصد به این یقین برسی که این ساختگی بوده؟واقعا میشه؟:rose:

PCR

New member
سلام جانم.ممنون.سلامتی.چه خبر ؟کم پیدایی؟
من میگم لزوما به این جنس معجزه ها نیازی نیست.ولی اگه چنین معجزه هایی هم باشه تا ایمان یه سری ها قوی تر شه و یا کسایی که سست عقیده ترن مثله من باورشون بشه این چیزا عیبی داره؟به نظرت عیب داره؟:rose:
نه عیبی نداره حالا من یه سوالی بپرسم....به نظرت چه عیبی داشت که این معجزه تو زمان امام حسین اتفاق میافتاد؟چرا اون موقع اتفاق نیافتاده و الان اتفاق میافته؟تا کسایی که به قول تو سست عقیده بودن باورشون بشه؟

PCR

New member
چرا شن و خاک؟؟؟؟رجوع کنید به دل خودتون.......خداییش هر عاشورا دلتون خون نمیشه؟؟؟

شما از چیزی که من این پایین میگم و درباره اجدادتون هم هست دلتون خون میشه؟
طبری می نویسد :” یکی از شهرهای کرانه جنوب شرقی دریای خزر شهر “تمیشه” بود که به سختی با سپاه اسلام نبرد کرد . “سعید عاص” شهر را محاصره کرد و آنگاه که آذوقه شهر به اتمام رسید مردم از گرسنگی زنهار ( امان ) خواستند .و به آن شرط که سپاه “سعید ابن عاص” مردمان شهر را نکشد،با او قرار صلح گذاشتند.او نیز این شرط را قبول کرده و سوگند یاد کرد که یک نفر را نکشد!!!لیکن بعد از عقد قرار داد سعید تمام مردمان شهر را به جز یک نفر را در دره ای گرد آورد و تمام افراد شهر را از لب تیغ گذراند .

در این کشتار عبدالله پسر عمر – عبدالله پسر عباس – عبدالله پسر زیبر – حسن ابن علی ( امام حسن ) – حسین ابن علی ( امام حسین ) در راس لشگر اسلام قرار داشتند .

(کتاب تاریخ طبری – محمد جریر طبری – ترجمه ابوالقاسم پاینده – جلد پنجم – چاپ تهران – صفحه 2116)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا