سلام. مدتی است که تخم مرغ هایی با زرده پر رنگ تر در اذهان عموم اینطور جا افتاده که خیلی غنی تره و مردم هم بر همین اساس پول خیلی بیشتری بابت چنین تخم مرغ هایی می بردازند. در حالی که چنین چیزی تقریبا وجود نداره. به جیره مرغها فقط و فقط کمی پودر یونجه اضافه می کنند که همین باعث رسوب پیش سازهای ویتامین آ یعنی بتا کاروتن و کریپتو گزانتین و بعضی از کاروتنویید ها در زرده میشه و در نتیجه رنگ زرده پر رنگ تر میشه و مردم فکر میکنند که این چنین تخم مرغ هایی خیلی غنی تر از بقیه است و اگر پولی میپردازند بابت این قصیه است . ولی واقعیت اینه که مقدار پول پرداختی در مقابل میزان کاروتنویید هایی که وارد بدن میشه چندان معقول نیست و میشه مقادیر خیلی بیشتری از همین پیش ساز ها رو از سایر منابع مثل سیب زمینی هویج اسفناج کدو مسمایی و ... براحتی و با هزینه ای به مراتب کمتر تامین کرد.
نتیجه کلی> پر رنگ تر بودن زرده بیشتر یک ژست مارکتینگ محسوب میشه و من اگر جای شما بودم همین تخم مرغ های معمولی رو با هزینه خیلی کمتر تهیه می کردم..حتی رنگ پوسته قهوه ای هم نشانه غنای بالاتر تخم مرغ نیست و این کار تنها با تغییر در سویه انجام میشه...
نتیجه کلی> پر رنگ تر بودن زرده بیشتر یک ژست مارکتینگ محسوب میشه و من اگر جای شما بودم همین تخم مرغ های معمولی رو با هزینه خیلی کمتر تهیه می کردم..حتی رنگ پوسته قهوه ای هم نشانه غنای بالاتر تخم مرغ نیست و این کار تنها با تغییر در سویه انجام میشه...