تخم مرغهایی با زرده زرد را گران بخرید!!

nuter.93

New member
سلام. مدتی است که تخم مرغ هایی با زرده پر رنگ تر در اذهان عموم اینطور جا افتاده که خیلی غنی تره و مردم هم بر همین اساس پول خیلی بیشتری بابت چنین تخم مرغ هایی می بردازند. در حالی که چنین چیزی تقریبا وجود نداره. به جیره مرغها فقط و فقط کمی پودر یونجه اضافه می کنند که همین باعث رسوب پیش سازهای ویتامین آ یعنی بتا کاروتن و کریپتو گزانتین و بعضی از کاروتنویید ها در زرده میشه و در نتیجه رنگ زرده پر رنگ تر میشه و مردم فکر میکنند که این چنین تخم مرغ هایی خیلی غنی تر از بقیه است و اگر پولی میپردازند بابت این قصیه است . ولی واقعیت اینه که مقدار پول پرداختی در مقابل میزان کاروتنویید هایی که وارد بدن میشه چندان معقول نیست و میشه مقادیر خیلی بیشتری از همین پیش ساز ها رو از سایر منابع مثل سیب زمینی هویج اسفناج کدو مسمایی و ... براحتی و با هزینه ای به مراتب کمتر تامین کرد.
نتیجه کلی> پر رنگ تر بودن زرده بیشتر یک ژست مارکتینگ محسوب میشه و من اگر جای شما بودم همین تخم مرغ های معمولی رو با هزینه خیلی کمتر تهیه می کردم..حتی رنگ پوسته قهوه ای هم نشانه غنای بالاتر تخم مرغ نیست و این کار تنها با تغییر در سویه انجام میشه...

varia

Well-known member
ممنون نوتر93 از مطلب مفیدتون. ولی تخم مرغ رو اغلب بخاطر کاروتن توصیه نمیکنند مصرف بشه و اغلب به این خاطر توصیه مصرف داره که منبع غنی اسیدهای آمینه و مواد معدنیه(البته ویتامینهای دیگری رو هم داره مثه e که خاصیت آنتی اکسیدانی برای پیشگیری از سرطان داره ) و مشاورهای تغذیه هم اخیرا تخم مرغو به عنوان غذایی برای کنترل وزن و لاغر شدن توصیه میکنند.

mehrshad.namdar

New member
کدوم متخصص تغذیه برای لاغری تخم مرغ تجویز کرده؟میشه علت رو توضیح بدید؟:sadsmiley:

varia

Well-known member
کدوم متخصص تغذیه برای لاغری تخم مرغ تجویز کرده؟میشه علت رو توضیح بدید؟:sadsmiley:

مهرشاد جان با توجه به علاقه ای که به تغذیه داریم اغلب سعی در خواندن مطالب مفید پیرامون این علم میباشم و در یکی از مطالب این موضوع را خواندم و بعدا برایم جالب شد و چون خودمم میخواستم چندکیلویی وزن کم کنم بکار بردم و خیلی خوب هم نتیجه گرفتم(البته با مشاوره ای که از متخصص تغذیه گرفتم و ایشان تائید کردند). دلیل این امر رو هم که شما بهتر از من میدانید ولی درحدی که من اطلاع دارم:

1) تخم مرغ کالری پایینی دارد بخصوص سفیده آن ولی از دیگر لحاظ غنی هست.
2) دیرهضمی تخم مرغ مانع ایجاد گرسنگی زودهنگام بعدصرف غذا میشه.

mehrshad.namdar

New member
دوست خوبم نميدونم شما از كي سوال كرديد كه اين جواب رو به شما داده. اما خوبه اينها رو هم مد نظر قرار بدي از من به عنوان ي منتقد جنين حررفي. اولا تخم مرغ بروتين بالايي داره و بروتيين انرزي متابوليسميش با كربوهيدرات برابره. يعني هر دو ٤ كيلو كالري انرزي متابوليسمي دارد و از اين بابت هيج تفاوتي با كربوهيدرات ندارند.دوما هر دو به محرك انسولين هستند كه احساس سيري رو القا ميكننند و بروتين كمتر جون بلافاصله قند حاصل از بروتين در خون ظاهر نميشه. سوما ترتيب خروج مواد از معده بعد از مايعات ايزوتونيك به اين صورته ١. كربوهيدرات ٢. بروتين٣. جربي٤. فيبر . بس بعد از كربوهيدرات سريعترين تخليه معدي رو داره و انجنان احساس بري در فرد ايجاد نميكنه. در اين بين به مراتب فيبر ارجعيت داره به دو دليل. ١. انرزي متابوليسمي به مراتب بايين تر ٢ سرعت تخليه خيلي كند تر از معده. بس تخم مرغ باعث كاهش وزن نميشه. البته ميتونه به دليل كيفيت بالاي بروتيين توده لخم رو افزايش بده كه جاي بحث داره. ...

بالا