تا 12 شهریور چند روز مونده و چه احساسی دارین؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

saba saba

New member
سلام دوست عزیز اگر قبول شدین طرح شما به تعلیق میفته
و در مورد سوال دومتون بعد فارغ التحصیلی فقط یک بار میشه امتحان داد یا بلافاصله بعد فارغ التحصیل شدن یا سال آیندش البته هر روز یه قانون جدید میاد این قانون مال امسال هست.
موفق باشید

سلام
شنیدم اگرکسی نفهمه قبول شدم جلوموبرای طرح نمیگیرندبنظرتون من بامیانگین54.57قبول میشم؟میانگین شماچندشده؟

biochem

New member
[:ad54ad:5]سلام
شماازسهمیه آزاداستفاده نمیکنید پس باید90درصدنمره آخرین فردقبولی بیاری تاسهمیه استعدادهای درخشان باآزمون برات اعما ل بشه مثلا من نفر آخرمیشم بانمره180ودانشگاه سبزوارقبول میشم شماباید90 درصدنمره من بیاری یعنی بایدنمرت162 بشه تانمرت مثل من180 بشه وبامن همکلاسی بشی درغیراینصورت سهمیت اعمال نشده ومردود اعمال شدی چون من با180 نفرآخرشدم و162 رد میشه واگرسازمان سنجش پزشکی382 نفرپرستاری گذاشته این سهیه مربوط به سهمیه آزاد است و10درصد اضافه میگیره مربوط به افرادسهمیه دارالبته مناینواز مشاور موسسه سناپرسیدم
موفق باشی دوست عزیز[/SIZE]

یعنی من که اون 2 تا انتخابمو زدم تهران و مشهد اگه 90 درصد نمره قبولی آخرین نفر این 2 تا دانشگاهو نیارم مردود میشم؟! حتی اگه نمره قبولی شهرای دیگه رو آورده باشم
آخه به من گفتن این یه پوئن مثبته و اثر منفی نداره

biochem

New member
من اینو از تو آیین نامه اش درآوردم. رو مورد آخر دقت کن:
دانشجويان حائز شرايط مقرردر اين ماده مي توانند به شرط شركت در آزمون و كسب 90% نمره آخرين نفر پذيرفته شده آزاد در رشته /محل مورد تقاضا و حداكثرتا 10 درصد از ظرفيت پذيرش سهميه آزاد پذيرفته شوند.
الف- اين ظرفيت ، مازاد بر ظرفيت رسمي پذيرش دانشجو در هر رشته/ محل (مندرج در دفترچه پذيرش دانشجو) است.
ب- در صورتي كه ده درصد محاسبه شده در هريك از رشته / محل هاي مورد پذيرش عدد صحيح نباشد گرد كرده علمي آن ملاك عمل خواهد بودو در مورد رشته هاي با پذيرش كمتر از 5 نفر حداقل يك نفر پذيرفته مي شود.
ج- كسب 90% نمره آخرين نفر پذيرفته شده آزاد،كف نمره بوده و پذيرش دانشجوي استعداد درخشان بر مبناي اولويت نمره و اولويت محل و همچنين ظرفيت پذيرش تعيين شده خواهد بود.
د- پذيرش و معرفي دانشجويان واجد شرايط به دانشگاه ها توسط مركز سنجش آموزش پزشكي صورت مي گيرد.
هـ - براي استفاده از سهميه مازاد در پذيرش دستيار پزشكي و دندانپزشكي و Ph.D داروسازي، كسب حداقل 40 امتياز از حيطه هاي آموزشي ، پژوهشي ،فردي و اجتماعي لازم است كه بالاترين امتياز كسب شده ملاك عمل خواهد بود.
و- چگونگي محاسبه امتيازات فوق الذكر در شيوه نامه اي كه توسط دبيرخانه هاي برگزار كننده آزمون تدوين شده است ارائه خواهد شد.
ز- در صورت عدم پذيرش دانشجويان استعداد درخشان واجد شرايط توسط دانشگاه ها به صورت سهميه مازاد، دبيرخانه مجاز است حداقل يك نفر از ظرفيت پذيرش آزاد رشته/محل مورد تقاضا كم نموده و آن را به دانشجويان استعداد درخشان اختصاص دهد.

من برام سوال پیش اومده. مثلا کسی خودش بدون در نظر گرفتن سهمیه استعداد درخشان(بصورت آزاد) نمره اش به قدری بالا باشه که اتخاب اولش قبول بشه مثلا رتبش بشه 10، از طرفی برای استعداد درخشان هم اقدام کرده باشه ولی ظرفیت استعداد درخشان انتخاب اولش فقط یکی باشه و پر شده باشه، اون وقت تکلیف این بنده خدایی که خودش نمره دانشگاه دلخواهشو آورده چی میشه؟ به اجبار باید بره جای دیگه چون ظرفیت استعداد درخشان پر شده؟

biochem

New member
من برام سوال پیش اومده. مثلا کسی خودش بدون در نظر گرفتن سهمیه استعداد درخشان(بصورت آزاد) نمره اش به قدری بالا باشه که اتخاب اولش قبول بشه مثلا رتبش بشه 10، از طرفی برای استعداد درخشان هم اقدام کرده باشه ولی ظرفیت استعداد درخشان انتخاب اولش فقط یکی باشه و پر شده باشه، اون وقت تکلیف این بنده خدایی که خودش نمره دانشگاه دلخواهشو آورده چی میشه؟ به اجبار باید بره جای دیگه چون ظرفیت استعداد درخشان پر شده؟

نه عزیزم اینطوری نیست. من چون خودم نگران شدم رفتم تحقیقات بهم گفتن این جوری نیست که شما توی آزاد سنجش نشید. گفت اول در سهمیه 10 درصدتون سنجیه میشید اگه قبول نشدید همچنان با سهمیه آزاد سنجش میشید. این یه امتیازه برای دانشجویان ممتاز

slpe

New member
هی بچه ها:
فقط سه روز دیگه مونده
نفری سه تا صلوات برفست
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

دوستون دارم زیاد:thanks:

vb2

New member
من این سهمیه 10% معدلو دانشگاه برام فرستاده و فقط یک پوئن مثبته بچه ها که اگه شما 90% نمرهنفرآخرو بیارید قبول میشید و لی کسی که این سهمیه رو نداره نمیتونه

من ماجرای 2تا شهرو نشنیده بودم

S

smko.boukan

Guest
سلام

3روز مونده
فرقی نمیکنه دیگه
حالا 20 روز دیگه بیاد چه فرقی داره؟

S

smko.boukan

Guest
سلام
شنیدم اگرکسی نفهمه قبول شدم جلوموبرای طرح نمیگیرندبنظرتون من بامیانگین54.57قبول میشم؟میانگین شماچندشده؟
سلام دوست عزیز
ان شاالله که 100% قبولی
ولی به هیچ کس نگو که هم دانشجویی و هم شاغل
من زیاد از این کارا کردم

S

smko.boukan

Guest
احتمالأ برای برنامه نوشتن شیفتای محل کارت مشکل پیش بیاد ولی با درایت میتونی جورش کنی

پرستاری86

New member
سلام
سلام saba جان اینو نمیدونم که اگر کسی نفهمه شما میتونین ادامه طرح بدین ولی قانونا نمیشه
پیشنهاد میکنم طرح نرو شاید دردسر بشه برات بعدا میتونی ادامه طرحتو بری داخل دانشگاه و مدرس بشی چون راهی میشه برای هیعت علمی شدن
ولی راجع به درصداتون باید بگم ایشالا قبولی و میتونم بگم جای خوبی هم قبول میشی
میانگین منم 55 درصد هست.
البته نظر بوکان جان هم شاید بشه چون منم هنوز طرح نرفتم وا یشون طرح رفتن.

آخرین ویرایش:
نه عزیزم اینطوری نیست. من چون خودم نگران شدم رفتم تحقیقات بهم گفتن این جوری نیست که شما توی آزاد سنجش نشید. گفت اول در سهمیه 10 درصدتون سنجیه میشید اگه قبول نشدید همچنان با سهمیه آزاد سنجش میشید. این یه امتیازه برای دانشجویان ممتاز

ممنون از راهنماییت دوستم.منظورم استعداد درخشان با آزمون بود. آخه همش میگن ظرفیت مازاد من اینطور برداشت کردم که اگه رتبه خودم هم خوب شه کاری با اون ندارن و به همون ظرفیت مازاد توجه میکنن.درحالی که احتمالا خودم میتونم ظرفیت آزاد یونی انتخاب اولم قبول شم. خیلی نگرانم.هم نگران اینم هم نگران پارتی بازی و دست بردن توی درصدا و رتبه ها.هرثانیه دارم به اینا فکر میکنم و این نکنه نکنه ها خیلی اذیتم میکنه.

vahid91

New member
یادم نرود..............
که چرا امده ام روی زمین..............
شاید ............................................
دست سردی چشم براه گرمی ه دستان منست...................

shadyrecords

New member
ایشالا همگی خبرهای خوبی داشته باشیم 12ام.از خدا بخوایم بهمون صبر بده:
[خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااا

گفتم:خدایا از همه دلگیرم ،
گفت:حتی از من؟

گفتم:خدایا دلم را ربودند!
گفت:پیش از من؟

گفتم:خدایا چقدر دوری!
گفت:تو یا من؟

گفتم:خدایا تنهاترینم!
گفت:پس من؟؟

گفتم:خدایا کمک خواستم!
گفت:از غیر من؟

گفتم:خدایا دوستت دارم!
گفت:بیش از من؟

گفتم:خدایا انقدر نگو من!!
گفت:من توام،تو من..........

ناشناس

New member
يه روش براي كاهش استرس فال حافظ بگيرين!!!!!
برا من اين بيت اومد:
چو باد عزم سر كوي يار خواهم كرد!!!!
:smilies: احتمالا يه شهر دوري قبول ميشم نه!!!!
من همش فال سعدی می گیرم اخه بیشتر دوستش دارم !!!!
بر سر خشم است هنوز ان حریف
یا سخنی میرود اندر رضا
از در صلح امده ای یا خلاف
با قدم خوف روم یا رجا
بار دگر گر به سر کوی دوست
بگذری ای پیک نسیم صبا
گو رمقی بیش نماند از ضعیف
چند کند صورت بیجان بقا

*nurse

New member
سلام بچه ها میبینم که موضوع ویرایش شده...به نظرم باید اینطوری ویرایش میشد: تا روز اعلام نتایج چند روز مونده و چه احساسی دارین؟ چون حس اعتمادم از بین رفته ولی خب بازم توکل به خدا...از روز 6شهریور تا روز اعلام نتایج چه کند میگذره سعی میکنم به خودم آرامش بدم ولی گاهی استرس هم میاد به سراغم...خدایا به همه ما کمک کن آمین یا رب العالمین.

آخرین ویرایش:

jok

New member
یه چیزی واسه عوض شدن حال و هوا
-------------------------------------------------
پیامکهای تبلیغاتی ایرانسل به زودی اینجوری میشه:
مشترک گرامی چه خبر؟
مامان بابا خوبن؟،
علی کوچولو چه طوره؟
الهی ایرانسل قربونش بره.

- مشترک گرامی با ۶۴۵۲۰۰ ریال شارژ دیگر برنده ۱۵۰ تومن شارژداخل شبکه بشوید!

- مشترک گرامی چته؟
چرا تو فکری؟
عاشق شدی؟
آخه بدبخت! با این وضع گرونی کی عاشق می شه؟ ها؟
- مشترک گرامی تو مسابقه ما شرکت کن با ۲۰ لیتر بنزین جایزه !
با این کار مشت محکمی تو دهن همراه اول بزن!

- مشترک گرامی یه طرح دارم بهاره.
یکی سیم کارت بخر
یکی ببر
یکی میارم در خونتون
یکی می دم به عموتون
یکی هم واسه عمتون

vb2

New member
یعنی من که اون 2 تا انتخابمو زدم تهران و مشهد اگه 90 درصد نمره قبولی آخرین نفر این 2 تا دانشگاهو نیارم مردود میشم؟! حتی اگه نمره قبولی شهرای دیگه رو آورده باشم
آخه به من گفتن این یه پوئن مثبته و اثر منفی نداره

من تو ثبت نامم سهمیه آزاد زدم ولی دانشگاه برام اون 10% رو فرستاد

این یه پوئن مثبته و اثر منفی نداره

بلکه کمکت میکنه اگه تو 90% نره نفر آخرو بیاری قبول بشی یعنی لبه تیغی هارو نجات میده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا