تا 12 شهریور چند روز مونده و چه احساسی دارین؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

amirreza

New member
بچه ها من انقد خودمو آماده کردم که اگه قبول نشدم عین خیالم نباشه و اروم بگیرم:tsimuzpzwoap1t9y3o7 .........وهمش به قبول نشدن فکر کردم و گفتم بیخی:dadad4:..

............میترسم یهو قبول بشم سکتهرو بزنم:wacsmiley:

najma

New member
بچه ها من انقد خودمو آماده کردم که اگه قبول نشدم عین خیالم نباشه و اروم بگیرم:tsimuzpzwoap1t9y3o7 .........وهمش به قبول نشدن فکر کردم و گفتم بیخی:dadad4:..

به قول مامانم 2 حالت داره : یا آدم قبول میشه یا آدم قبول نمیشه . پس نگران نباش
129fs370785.gif

persona

Member

اشکالی نداره ... حداقل اگه دور از جون رفتنی شدی با دل خوش از این دنیا رفتی ... (خودش نکته مثبتیه!!! )

guilan

New member

آخه ه ه ه
:thumbsupsmileyanim:

amirreza

New member
تازه صب اول صبی فامیلمون از مشهد زنگ زده جواب کنکورمو از مامان پرسیده:13:(من اون موقع خواب بودم)

وقتی بیدار شدم رفتم سر میز ........صبونه بزنم مامان بهم گفت:5: ..................همون سر میز گریه کردم.....................حالا طرف گفته شبم باز زنگ میزنم!

حالا من چی بگم به ایناااااااااااااا:sad:

پرستاری86

New member
یکی به من دلداری بده
دارم میمیرم از استرس
کمبود محبت پیدا کردم:tsimuzpzwoap1t9y3o7

amirreza

New member
الهی درکت میکنم ...............مرد باش پرستاری 86..................فک کن اگه هم خدایی نکرده قبول نشدی..........از بزگواریت بوده جاتو دادی یه نیازمند و پر استرس دیگه!:smiliess (15):

خواستم یکم بخندیم ................مطمئنا تو یکی ازون 300واندی هستی

persona

Member
فکر کنم امروز شلوغ ترین روز انجمنه ... تا حالا این همه کاربر با هم آن نبودن ... 56 تا ...!!! فکر کن......!!!!
تازه اینا اعضا هستند .. مهمونا که دیگه سر جاش!!!

nilam

New member
چه روز سختیه انگار میخوان نتیجه اعمالمونو بدن
امیدوارم همه مون روسفید بشیم
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــا کمکمون کن آمیــــــــــــــــــــــــــن

لی لا 62

New member
چه روز سختیه انگار میخوان نتیجه اعمالمونو بدن
امیدوارم همه مون روسفید بشیم
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــا کمکمون کن آمیــــــــــــــــــــــــــن

آره دیگه! امروز نتیجه اعمالمونو میگیریم! و امیدوارم همه " فَمَن یَعمَل مِثقالَ ذَرَّةً خَیراً یَرَه " باشن...الهی امین

persona

Member
:14:اینجور وقت هاست که باید گفت ...ادمین ... حداقل این یه روزجهت ارتقاء بهداشت روانی بچه ها اون چت باکس رو برمیگردوندی ....:14:

najma

New member
بچه ها صفحه سنجش باز نمیشه و خطا میده . این یعنی چی ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا