تا 12 شهریور چند روز مونده و چه احساسی دارین؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

jupiter_sps

New member
سرم داره گیج می ره از بس از این تاپیک پریدم اون یکی! اصن نمیدونم چیو کجا نوشتم! کیییییه؟؟؟؟ چی می گهههه؟ با منننننهه؟
17.gif

skafild

New member
فكر كنم نتايج به تعويق بي افته!! قرار بود ديروز آزمون زبان شروع به ثبت نام كنه كه هنوز شروع نشده فكر كنم وزات خونه تعطيل،البته هر چه نتايج دير بياد بهتره

hairin

New member
مژده ی خدا به من

وای خوش به حالم شد خواهرم خواب دیده قبول شدم،حتی بیان خوابشم شیرینه،بای بای من دارم وسایلمو جمع میکنم که برم اما نگفت کجا قبول شدم! انشاالله شما هم مثل من قبول بشین واستون دعا میکنم

negarF

New member
بچه هااااااااااااااااااااااا !!!! چه خبره!؟؟؟ من نگران حال همتونم! اینجوری هلاک می شید که!
منم که استرس نداشتم با خوندن این همه متن پر استرس دستام یخ کردو فشارم افتاد!
به نظر من باید سرتونو به یه چیزی گرم کنید. به جای اینکه هر دقیقه به سایت سر بزنید نیم ساعت یه بار بیاید.
اگه خونه هستید برید یه کتابی جزوه ای چیزی بخونید
یا قران بخونید
یا برید یه انیمیشنی چیزی نگاه کنید
یا ....
اگه سرکار هستیدم مثل من مانیتورو خاموش کنید و سرتونو با کاراتون گرم کنید
اینجوری خیلی زودتر میگذره
استرس داشته باشیم یا نه هر اتفاقی بخواد بیفته میفته

mina6228

New member
بچه هااااااااااااااااااااااا !!!! چه خبره!؟؟؟ من نگران حال همتونم! اینجوری هلاک می شید که!
منم که استرس نداشتم با خوندن این همه متن پر استرس دستام یخ کردو فشارم افتاد!
به نظر من باید سرتونو به یه چیزی گرم کنید. به جای اینکه هر دقیقه به سایت سر بزنید نیم ساعت یه بار بیاید.
اگه خونه هستید برید یه کتابی جزوه ای چیزی بخونید
یا قران بخونید
یا برید یه انیمیشنی چیزی نگاه کنید
یا ....
اگه سرکار هستیدم مثل من مانیتورو خاموش کنید و سرتونو با کاراتون گرم کنید
اینجوری خیلی زودتر میگذره
استرس داشته باشیم یا نه هر اتفاقی بخواد بیفته میفته

یعنی چی میشه؟!!!!!!!!!

asra1363

New member
چرا این سازمان سنجشی ها اینقدر اذیت میکنن نتایجو وارد سایت نمیکنند از صبح که اداره اومدم هیچ کاری جز زل زدن به سایت سنجش انجام ندادم خدایا هر چه زودتر از این استرس نجاتمون بده:riz481:

persona

Member
لطفا جواب بدین من حالم خوب نییییییییییییییییییست :13:
آروم باش ..... یه نفس عمیق بکش .... خوبه ... حالا یکی دیگه .... خوبه !دیشب اخبار فقط اعلام کرد که نتایج امروز اعلام میشه(که خودش خبر خیلی خوبی بود تو این وضعیت که همه حدس می زدیم به تعویق بیفته!!!) ولی از اونجایی که همیشه نتایج دیر اعلام میشه ، یا برو بخواب ... یا برو سرتو به یه چیزی گرم کن ... به نظر میرسه استرست در حد باشگاه های اروپایی بالاست!!!:smiliess (3):یعد ساعت 8 شب قشنگ با خیال راحت برو ببین چه کردی؟

guilan

New member
آروم باش ..... یه نفس عمیق بکش .... خوبه ... حالا یکی دیگه .... خوبه !دیشب اخبار فقط اعلام کرد که نتایج امروز اعلام میشه(که خودش خبر خیلی خوبی بود تو این وضعیت که همه حدس می زدیم به تعویق بیفته!!!) ولی از اونجایی که همیشه نتایج دیر اعلام میشه ، یا برو بخواب ... یا برو سرتو به یه چیزی گرم کن ... به نظر میرسه استرست در حد باشگاه های اروپایی بالاست!!!:smiliess (3):یعد ساعت 8 شب قشنگ با خیال راحت برو ببین چه کردی؟
اخه کار از نفس عمیق کشیدن گذشته ... :j58r36j3gcr4suxymup

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا