سرم داره گیج می ره از بس از این تاپیک پریدم اون یکی! اصن نمیدونم چیو کجا نوشتم! کیییییه؟؟؟؟ چی می گهههه؟ با منننننهه؟![]()
بچه هااااااااااااااااااااااا !!!! چه خبره!؟؟؟ من نگران حال همتونم! اینجوری هلاک می شید که!
منم که استرس نداشتم با خوندن این همه متن پر استرس دستام یخ کردو فشارم افتاد!
به نظر من باید سرتونو به یه چیزی گرم کنید. به جای اینکه هر دقیقه به سایت سر بزنید نیم ساعت یه بار بیاید.
اگه خونه هستید برید یه کتابی جزوه ای چیزی بخونید
یا قران بخونید
یا برید یه انیمیشنی چیزی نگاه کنید
یا ....
اگه سرکار هستیدم مثل من مانیتورو خاموش کنید و سرتونو با کاراتون گرم کنید
اینجوری خیلی زودتر میگذره
استرس داشته باشیم یا نه هر اتفاقی بخواد بیفته میفته
هیچکس دقیقا نمیدونهسلام.کسی میدونه دقیقا کی نتایج اعلام میشه؟![]()
هیچکس دقیقا نمیدونهسلام.کسی میدونه دقیقا کی نتایج اعلام میشه؟![]()
هیچکس دقیقا نمیدونه
آروم باش ..... یه نفس عمیق بکش .... خوبه ... حالا یکی دیگه .... خوبه !دیشب اخبار فقط اعلام کرد که نتایج امروز اعلام میشه(که خودش خبر خیلی خوبی بود تو این وضعیت که همه حدس می زدیم به تعویق بیفته!!!) ولی از اونجایی که همیشه نتایج دیر اعلام میشه ، یا برو بخواب ... یا برو سرتو به یه چیزی گرم کن ... به نظر میرسه استرست در حد باشگاه های اروپایی بالاست!!!:smiliess (3):یعد ساعت 8 شب قشنگ با خیال راحت برو ببین چه کردی؟لطفا جواب بدین من حالم خوب نییییییییییییییییییست :13:
لطفا جواب بدین من حالم خوب نییییییییییییییییییست :13:
اخه کار از نفس عمیق کشیدن گذشته ... :j58r36j3gcr4suxymupآروم باش ..... یه نفس عمیق بکش .... خوبه ... حالا یکی دیگه .... خوبه !دیشب اخبار فقط اعلام کرد که نتایج امروز اعلام میشه(که خودش خبر خیلی خوبی بود تو این وضعیت که همه حدس می زدیم به تعویق بیفته!!!) ولی از اونجایی که همیشه نتایج دیر اعلام میشه ، یا برو بخواب ... یا برو سرتو به یه چیزی گرم کن ... به نظر میرسه استرست در حد باشگاه های اروپایی بالاست!!!:smiliess (3):یعد ساعت 8 شب قشنگ با خیال راحت برو ببین چه کردی؟
خب نفستو بگیر...این یکی حتما جواب میده:25r30wi:اخه کار از نفس عمیق کشیدن گذشته ... :j58r36j3gcr4suxymup