تا 12 شهریور چند روز مونده و چه احساسی دارین؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

versatile

New member
منم اولین بار بود که شنیدم اما امیدوارم هر کی زحمت کشیده قبول شه برای این خبر هم خودم تعجب کردم آخه با این سوالای قشنگشون اکثرا میانگین 68% که نمیزنن

جوجو

New member
سلام به همگی انرژی مثبت تا اعلام نتایج یادتون نره ماهمه قبولیم هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:auizz3ffy9vla57584x

*nurse

New member
سلام بچه ها تا 6شهریور کمتر از یک روز مونده خیلی خیلی دلم میخواد قبول شم الانم یه حس خاصی دارم خدایا اگه لایقم اگه صلاحمه قبولم کن اگه زحمتهام کافی نبوده و یا اینکه صلاحم چیز دیگه ایه من تسلیمم و...دوباره از اول شروع میکنم به خوندن البته با یاری تو خدای خوب من.

saba kermanshah

New member
:smiliess (10):بسم الله الرحمن الرحیم

به نام خدایی که آرامش دهنده قلبهاست خداییکه وقتی 4سال پیش نتایج کنکوراومد ازش خواهش کردم پرستاری قبول بشم واونم به دعام پاسخ مثبت داد چون خیرم دراون بودالانم ازش میخوام کمکم کنه اگرخیرم باشه قبولم.دوست عزیزمیانگین65درصدحتی پارسال نفراول ارشد پرستاری نیاورده چه برسه به382نفرماهم دوستیم هم رقیب توی رقابت شایعه سازی خلاف معرفت چون باعث استرس بخصوص برای کسایی میشه که1سال سخت درس خوندن پارسال میانگین زیر50رتبه ها خوب وقبولی دردانشگاه های عالی مثل جندی شاپورداده هدف ارشد تربیت نیروهای باسوادبیشتربه این دلیل ظرفیتها زیاد کردن تانیروهاماهر بیشتری تحویل بیمارستاها داده بشه بنظرت کارمسخره واحمقانه ای نیست که بگه382 نفر پرستار ارشد یا هررشته دیگه میخوام امامیانگین65 درصدبذاره که فقط شاید40نفردرپرستاری این میانگین بیارن پس چرا382 نفرخواسته اول درموردحرفاتون فکرکنید بعد پیام بذارید وتوی این23ساعت باقی مانده عذاب روحی به بجه هاندین
لطفاببخشیدقصدناراحت کردن نداشتم
امیدوارم همهمون نتیجه یکسال زحمتو ببینیم

versatile

New member
بچه ها از هر کی که ناراحت شده از ته قلبم معذرت میخوام من قصد استرس دادن و ناراحت کردن کسی را نداشتم چون سال اول بود که شرکت کردم و هیچ اطلاعی از چگونگی کنکور وزارت بهداشت نداشتم این سوال برام پیش اومد منم مثل همه ی شما استرس دارم اما توکل به خدا امیدوارم فردا همتون جواب قبولیتون رو ببینید بازم اگه کسی رو ناراحت کردم باید بگم ببخشید....!

mina6228

New member
سلام

بچه ها میدونم اینجا جاش نیست که بگم،ولی خوب چون بیشتر بچه ها الان میان تو این تایپیک،بگم بیشتر میبینن این پیغام،کسایی که استاد حمید نقوی میشناسند،امروز صبح ایشون سکته مغزی کرده و توی کماست،احتمال زنده بودنش خیلی کمه ولی با این حال براش دعا کنین،از استادای خوب سلولی ملکولی اموزشگاه دکتر خلیلی هستن..ممنون از همتون....

سلام .من هم نمیشناسمشون .اما براشون دعا میکنمو و امیدوارم هر چی زودتر ،انشا.. حالشون خوب بشه.
امیدوارم هممون فردا خوشحال باشیم.

fateme67

New member
بچه ها یک چیزی به ذهنم رسید . من دقیقا نمیدونم چه اتفاقی برای آقای نقوی افتاده ولی این قضیه میتونه یک آینه عبرت برای هممون باشه که دائم داریم دستی دستی به خاطر کنکور سلامتی مون رو به خطر میندازیم . مواظب خودتون و سلامتتیون باشید دوستای خوبم و برای ایشون هم خیلی دعا کنید .
ضمنا گویا قراره ساعت هفت و نیم امروز براشون دسته جمعی زیارت عاشورا بخونن . شما هم میتونید از خونه هاتون توی همین ساعت براشون بخونید .
من نمیشناسمشون ولی از خدا میخوام زودتر شفاشون بده.حتما میخونیم.

vb2

New member
ویدا ببین اون گوشه موشه های خوابت منو jo_boyoنمیبینی؟؟؟؟؟
اگه دیدی بهمون خبر بده ببینیم دقیقا رتبمون چند شده؟؟؟؟؟تو که اینهمه خوابت دقیقه تا حد رتبه
والا ما ازین خوابا نمیبینیم.............

امیر رضا چرا خواب آخه ؟؟ایشالله فردا با خبراتون هممون خوش حال باشیم من درس خوندنتو دیدم همه با هم خوندیم همه جواب زحمتامونو میبینیم

ولی خب امشب سعی میکنم

یه بار واسه جو گفتم چی میشه نتیجه کنکورش

امشب ایشالله خواب قبولی تورو میبینم

فردام میای اینجا میگی ویدا قبول شدم اون وقت منم دیدی گفتمممممممممممممممممم

n.b.m

New member
سلام بچه ها. من امسال کنکور ندادم، ولی حال همتونو درک می کنم. این روزا هرچند که پراز استرسه ولی عالمی داره ها!!! قدر این روزاتونو بدونید، هرچند که پر از استرسه ولی بعدا براتون میشه خاطره! من الان که شمارو میبینم خیلی دلم برا اون روزای خودم تنگ میشه. برای اولین بار پارسال کنکور ارشد دادم یادمه وقتی دیدم قبول شدم انقدر خوشحال بودم که به هر کس که بگی خبر دادم، آخرشم انقدر حرف زده بودم و اس داده بودم که گوشیم هنگید!!!
بچه ها خوش به حالتون که فردا می فهمین که قبولین یا نه ولی من به دلایلی نمی تونم و نباید از قبولی کسی که خیلی دوس دارم قبول بشه اطلاعی داشته باشم، فقط می تونم برا همتون دعا کنم!
امیدوارم که فردا بالاخره جوابه زحماتتونو ببینید و همتون قبول بشید:rose:

mRNA

New member
سلام . به همه منم دقيقا همين حس ها وهمين مطالبي رو كه n.b.m نوشته ميخواستم براتون بنويسم. اميدوارم واقعا به حقتون برسيد و جواب زحماتتونو بگيريد.

vahid91

New member
رویای من اینه دنیای بی کینه ..................... دنیای بی کینه رویای من اینه
درود بر همه شما اینده سازای فردای ایران عزیزمون
زنده با وطن

TUMS

Well-known member
:rose:
آه خدا
بچه ها دقت کردین چقدر به خدا نزدیک تر شدین!!!!!!
خدا داره باهاتون حال میکنه
میگه عجب آدمایی هستن این بچه های علوم پزشکی
:rose:

n.b.m

New member
رویای من اینه دنیای بی کینه ..................... دنیای بی کینه رویای من اینه
درود بر همه شما اینده سازای فردای ایران عزیزمون
زنده با وطن
وحید خان منظورت از کینه به من بود؟؟؟!! اگه با من بودی بگم که اصلا بحث کینه نیست!!!!!!

vahid91

New member
وحید خان منظورت از کینه به من بود؟؟؟!! اگه با من بودی بگم که اصلا بحث کینه نیست!!!!!!
اول سلام به تو دوست عزیز
دوم بگم که نه بهیچوجه!!!داشتم با خدا حرف میزدم.ازش میخاستم حال کل ادمای دنیا مثه حال بروبچ سایتمون باشه>.ساده و بی غل وغش...مثه خودت عزیز دل

dr m

New member
گاهی گمان نمیکنی ولی میشود ،

گاهی نمی شود که نمی شود!

گاهی هزار دوره دعا بی اجابتست!

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود!

امیدوارم نگفته قرعه به نام همه بچه های علوم پزشکی بشه......

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا