تا 12 شهریور چند روز مونده و چه احساسی دارین؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

vitamin

New member
خيلي دوست دارم نتايج فردا بياد اگه قبول شدم كه خدارو شكر اگه نه از سه شنبه بشينم حسابي بخونم اصلا هم ناراحت نميشم خوب قسمت نبوده ..
نبينم فردا كسي ناراحت باشه ....... :rose:

k800

New member
bacheha enghadr befekre khodemoon nabashim .biyain be baghiye ham doa konim.khoshhali ya negaraniye arshad faghat chand roozi bish nist vali shafaye bimaraye javab karde kheyli va ziad barashoon khoshha dare.

ya ali
vase manam doa konin.

faridehmk

New member
منم خيلي ناراحت شدم.....:sadsmiley:
ان شاء الله هرچه زودتر حالشون خوب شه.

amirreza

New member
پرستاری86
واقعا پر توقعی ..............تو یعنی واقعا منتظری امروز جوابا بیاد؟؟؟؟؟..........فردا بدن امروز پیشکش

najma

New member
بچه ها یک چیزی به ذهنم رسید . من دقیقا نمیدونم چه اتفاقی برای آقای نقوی افتاده ولی این قضیه میتونه یک آینه عبرت برای هممون باشه که دائم داریم دستی دستی به خاطر کنکور سلامتی مون رو به خطر میندازیم . مواظب خودتون و سلامتتیون باشید دوستای خوبم و برای ایشون هم خیلی دعا کنید .
ضمنا گویا قراره ساعت هفت و نیم امروز براشون دسته جمعی زیارت عاشورا بخونن . شما هم میتونید از خونه هاتون توی همین ساعت براشون بخونید .

biotechnologist

New member
هرکس از حال استاد نقوی خبردار شد به ما هم بگه.دیگه استرس یادم رفت.:65d6a5d6s:

biotechnologist

New member
بچه ها یک چیزی به ذهنم رسید . من دقیقا نمیدونم چه اتفاقی برای آقای نقوی افتاده ولی این قضیه میتونه یک آینه عبرت برای هممون باشه که دائم داریم دستی دستی به خاطر کنکور سلامتی مون رو به خطر میندازیم . مواظب خودتون و سلامتتیون باشید دوستای خوبم و برای ایشون هم خیلی دعا کنید .
ضمنا گویا قراره ساعت هفت و نیم امروز براشون دسته جمعی زیارت عاشورا بخونن . شما هم میتونید از خونه هاتون توی همین ساعت براشون بخونید .

مرسی نجما جون.خیلی پیشنهاد خوبی بود.

jo-boy

New member
من اصن خواب نمیبینم یعنی هر شبی که سعی کردم به فکر ارشد بخوابم تا خوابشو ببینم هیچ خبری نشد !!
ویدا خانم که من قول میدم خوابش واقعیته مطمئن باش
امیدوارم بقیه هم قبول شن
ماااااااااااااااا که هیچی ولی باز واسم دعا کنید شاید فرجی شد

amirreza

New member
ویدا ببین اون گوشه موشه های خوابت منو jo_boyoنمیبینی؟؟؟؟؟
اگه دیدی بهمون خبر بده ببینیم دقیقا رتبمون چند شده؟؟؟؟؟تو که اینهمه خوابت دقیقه تا حد رتبه
والا ما ازین خوابا نمیبینیم.............

amirreza

New member
اره بچه ها najmaراس میگه ....استرس زیادی اصن خوب نیست......به درک اگه قبول نشدیم:p

amirreza

New member
biotechnologistخواب توام در نوع خودش بی نظیره....................کلی خندیدم مخصوصا که ادامه دار هم بوده:(40):

versatile

New member
بچه ها دیروز 1 چیزی گفتن نا امید شدم میگن باید میانگین درصدات 68% باشه تا قبول بشی کمتر از اون قبول نمیشی. توروخدا اگه کسی مطمئنه بگه این خبر راسته؟ اگه اینجوریه پس تکلیف رتبه چی میشه؟؟؟ این که نمیشه کنکور :(

jo-boy

New member
بچه ها دیروز 1 چیزی گفتن نا امید شدم میگن باید میانگین درصدات 68% باشه تا قبول بشی کمتر از اون قبول نمیشی. توروخدا اگه کسی مطمئنه بگه این خبر راسته؟ اگه اینجوریه پس تکلیف رتبه چی میشه؟؟؟ این که نمیشه کنکور :(

دوست عزیز این میانگین شاید برای رتبه زیر 10 باشه اما ربطی به قبولی و عدم قبولی نداره..چیزی که من شنیدم امسال برای قبولی میانگین 45 تا 55 به بالا قبولن

OMID2010

New member

کی اینو گفته؟میکفتن بالای 50 قبولیم که
چقدر صحت داره؟

negar62

New member
من که همچین چیزی نشنیدم دوست عزیز . هررشته میانگینش فرق داره . به خدا توکل کنیم . درضمن یادمون نره که هربار به یاد استادنقوی عزیز افتادیم واسه شفای ایشون دعا کنیم . به خدا این روزام میگذره اما هیچی از سلامتی واجب تر نیست! قبولی کنکور و ادامه تحصیل روح و جسم سالم میخواد! با اینهمه استرس چطور میخواین از روزای خوب آیندتون لذت ببرین ؟! نذاریم اون روزی که باید از مدرک بالا و شرایط کاری عالی لذت ببریم خدای ناکرده درگیر انواع بیماریهای روحی و جسمی باشیم! به امید سلامتی و شفا برای استاد نقوی و آرزوی موفقیت همه شما دوستان گلم

yana

New member

این چه حرفیه؟؟؟؟؟؟؟؟وا؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا اینجور نیست بی خود نگران نباش یه هر حال چند ساعته دیگه معلوم میشه

پرستاری86

New member
پرستاری86
واقعا پر توقعی ..............تو یعنی واقعا منتظری امروز جوابا بیاد؟؟؟؟؟..........فردا بدن امروز پیشکش
سلام امیر رضا
نه بابا منظورم این نبود که چرا امروز نمیاد
مطمعنا جوابا فردا میاد
منظورم اینکه دیگه خسته شدم چرا جوابا نمیاد:p7977cujr38iyymsu8:

nilam

New member
کی همچین چیزی گفته؟ اگه خبری میدین لطفا با ذکر منبع بگین؟ چرا شایعه پراکنی میکنین حالا اگه میانگین درصدای هیچکس به 68% نرسه یعنی هیچکس قبول نمیشه؟ واقعا که با این خبراتون فقط بیشتر ادمو عصبی میکنین

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا