بچه ها یک چیزی به ذهنم رسید . من دقیقا نمیدونم چه اتفاقی برای آقای نقوی افتاده ولی این قضیه میتونه یک آینه عبرت برای هممون باشه که دائم داریم دستی دستی به خاطر کنکور سلامتی مون رو به خطر میندازیم . مواظب خودتون و سلامتتیون باشید دوستای خوبم و برای ایشون هم خیلی دعا کنید .
ضمنا گویا قراره ساعت هفت و نیم امروز براشون دسته جمعی زیارت عاشورا بخونن . شما هم میتونید از خونه هاتون توی همین ساعت براشون بخونید .
بچه ها دیروز 1 چیزی گفتن نا امید شدم میگن باید میانگین درصدات 68% باشه تا قبول بشی کمتر از اون قبول نمیشی. توروخدا اگه کسی مطمئنه بگه این خبر راسته؟ اگه اینجوریه پس تکلیف رتبه چی میشه؟؟؟ این که نمیشه کنکور![]()
بچه ها دیروز 1 چیزی گفتن نا امید شدم میگن باید میانگین درصدات 68% باشه تا قبول بشی کمتر از اون قبول نمیشی. توروخدا اگه کسی مطمئنه بگه این خبر راسته؟ اگه اینجوریه پس تکلیف رتبه چی میشه؟؟؟ این که نمیشه کنکور![]()
سلام امیر رضاپرستاری86
واقعا پر توقعی ..............تو یعنی واقعا منتظری امروز جوابا بیاد؟؟؟؟؟..........فردا بدن امروز پیشکش
کی همچین چیزی گفته؟ اگه خبری میدین لطفا با ذکر منبع بگین؟ چرا شایعه پراکنی میکنین حالا اگه میانگین درصدای هیچکس به 68% نرسه یعنی هیچکس قبول نمیشه؟ واقعا که با این خبراتون فقط بیشتر ادمو عصبی میکنینبچه ها دیروز 1 چیزی گفتن نا امید شدم میگن باید میانگین درصدات 68% باشه تا قبول بشی کمتر از اون قبول نمیشی. توروخدا اگه کسی مطمئنه بگه این خبر راسته؟ اگه اینجوریه پس تکلیف رتبه چی میشه؟؟؟ این که نمیشه کنکور![]()