تا 12 شهریور چند روز مونده و چه احساسی دارین؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

amirreza

New member
ویدااااااااااااااا تو یک میشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خدا چرا من همچین خوابای نمیبینم ؟؟؟؟؟نکنه قبول نمیشم .................خدا این کارو نکن با من ......پیر شدم دیگه از بس کنکور دادم!

slpe

New member
كسي خبر نداره فردا نتايج مياد يا نه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!:33:
شبا خواب به چشام نمياد:65d6a5d6s:

لی لا 62

New member
ساعت17:15 ...فردا این موقع دیگه فک کنم همه چی معلوم شده!:33:

من که تو خونه صدام در نیومده...نمیخوام مامان-بابام دلشون مشغول من شه....فردا با شهامت میرمو میگم چه گلی کاشتم....:rose:

دیشب ولی خواب دیدم توی حرم امام رضا هستمو یکی از دوستام اومدو بهم تبریک گفت و اون خبر قبولیمو داد !!!! فک کنم چون این دو روز آخر خیلی انتظارم قد کشیده بود این خوابو دیدم ! نمیدونم چی بشه، ولی هرچی که بشه یقینا خیر من در همونه...:heart::rose:

shayeste12

New member
سلام
می خواستم به همه اونایی که از خوندن نظرات دیگران خندشون میگیره یا احیانا مسخرشون می کنن بگم :اینجا جاییه که همه سعی میکنن هیجاناتشونو تخلیه کنن؛چون دیگه کسی حوصله بی قراری مارو نداره(تو خونه و000)
توصیه میکنم اگه اینجوری اید تا اطلاع ثانویه نیاین ............تا ...................
سلام عزيز
چرابايد مسخره كنم
من خودم از استرس داغونم .منظورم اين بود كه احساساتتون رو خوب بيان ميكنين واينكه خوشم مياد همه مثل هميم
ان شاال... همه مون قبول بشيم

لی لا 62

New member
بچه ها میدونم اینجا جاش نیست که بگم،ولی خوب چون بیشتر بچه ها الان میان تو این تایپیک،بگم بیشتر میبینن این پیغام،کسایی که استاد حمید نقوی میشناسند،امروز صبح ایشون سکته مغزی کرده و توی کماست،احتمال زنده بودنش خیلی کمه ولی با این حال براش دعا کنین،از استادای خوب سلولی ملکولی اموزشگاه دکتر خلیلی هستن..ممنون از همتون....

من که نمیدونم کی هستن، ولی انشالله و بحق ائمه مظلوم بقیع که امروز روز اون بزرگواران هست، خدا شفای عاجل بهشون عنایت کنه...به ایشون و همه بیماران...الهی آمین:rose:

sangre

New member
Its 17:16

for every body: hope.........we can
I’m not afraid to take a stand
Everybody come take my hand
We’ll walk this road together, through the storm
Whatever weather, cold or warm
Just let you know that, you’re not alone
Holla if you feel like you’ve been down the same road

slpe

New member
يعني اين تعطيلات كارمونو خراب نميكنه؟؟؟
من كه طاقت ندارم تا هفته ديگه
دارم ديونه ميشم شديد:p7977cujr38iyymsu8:

slpe

New member
فردا هم كه بياد بايد كلامونو بندازيم بالا
امروز كه غير ممكنه:rose:
نگران نباش
همدرديم

slpe

New member
ویدااااااااااااااا تو یک میشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خدا چرا من همچین خوابای نمیبینم ؟؟؟؟؟نکنه قبول نمیشم .................خدا این کارو نکن با من ......پیر شدم دیگه از بس کنکور دادم!

آخي
پير شي جوووون
ايشا... آخرين بارت بوده باشه كه كنكور ارشد دادي

sangre

New member
می دونم عزیزم!!!!!!حس مشترک ما همینه با هم!

من الان احساس خیلی خوبی دارم ،اینجا پر از احساسات پاکه .که قبلا مثلشو ندیدم.
باید بگم من فردا مطمئنا قبول خواهم بود!نمیخوام امروز تموم شه،چون دو روز دیگه اینم از چشم می افته و دنبال یه هدف جدید میگردم تا خودمو به خودم ثابت کنم!بیشتر از اینی که هست!
امیدوارم همه مزد زحمتشونو بگیرن

najma

New member
بچه ها میدونم اینجا جاش نیست که بگم،ولی خوب چون بیشتر بچه ها الان میان تو این تایپیک،بگم بیشتر میبینن این پیغام،کسایی که استاد حمید نقوی میشناسند،امروز صبح ایشون سکته مغزی کرده و توی کماست،احتمال زنده بودنش خیلی کمه ولی با این حال براش دعا کنین،از استادای خوب سلولی ملکولی اموزشگاه دکتر خلیلی هستن..ممنون از همتون....

ای باباااااااااااااااا ! این بنده خدا که سنی نداشت .....
ایشالا خوب میشه .

jupiter_sps

New member
من توی تخمین رتبه میکروب رتبم 24 بود به نظرتون قبول میشم؟....من چهار ماه خیلی خوب خوندم ولی ماه آخر یه سری مشکلات داشتم که تقریبا نشد بخونم....اگه دفترچه پست کرده بودم همین برج باید میرفتم سربازی ولی صبر کردم تا جوابا بیاد حالا اگه قبول نشم باید تا برج 8 یا 10 همینطوری الاف بگردم....به نظرتون من قبول میشم؟[/QUOTE

سلام هم رشته ای! اره دیگه از بین 131ی که فکر می کنم تا اخرین لحظات تخمین وجود داشت شما شدی 24! احتمال قبولیت زیاده! ان شالله که قبولی! تازه هم! احتمال قبولی تهرانت هم هست! دوشنبه جتما بیا نتیجتو بگو که ان شالله لبت خندون باشه!

بچه ها من 3 شبه خواب میبینم رتبه 1 شدم :black_eyed: خب چرا میخندید؟؟؟؟فقط خوابه خووووووووووو

بانو ویدا شما که خوابت زیاد دور از واقعیت نیست که! تخمین مگه همینو نگفت به شما!!! ببین من چه حافظم خوبه!؟ :black_eyed:

سلام دوستان فکر میکنم به خاطر اجلاس تهران نتایج عقب بیوفته! نظر شما چیه؟
نه من فکر نمیکنم عقب بیافته! تازه فریده جان زحمت کشیدن و زنگ زدن--- بهشون گفتن همون فردا اعلام میشه!

biotechnologist

New member

وااااااااااای راست میگید؟من جزوه سلولی-مولکولیش رو دارم.سبک نوشتنش رو دوست دارم.منو یاد مهندس بازرگانی شیمی مبتکران میندازه.
shame.gif
خیلی ناراحت شدم.ان شاا... شفای عاجل بگیرن.
sigh.gif
من میخواستم این مدت باقیمونده تا اعلام نتایج رو واسه قبولیم دعا کنم.حالا واسه ایشون دعا میکنم.قدر سلامتیتونو بدونید که هیچی جاش رو نمییگره.:rose:

biotechnologist

New member
من یک هفته اس تو خواب شیرینی پخش میکنم.ان شاا... تو واقعیت هم اتفاق بیفته.:thanks:

آخرین ویرایش:

jupiter_sps

New member
اهان یادم رفت! من اقای نقوی رو نمیشناسم ولی ان شالله هر چه سریعتر علاج پیدا کنن! دعا می کنیم واسشون! (چه خبرایی شد تو تاپیک این 2 ساعتی که نیومدم!)

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا