سلام عزيزسلام
می خواستم به همه اونایی که از خوندن نظرات دیگران خندشون میگیره یا احیانا مسخرشون می کنن بگم :اینجا جاییه که همه سعی میکنن هیجاناتشونو تخلیه کنن؛چون دیگه کسی حوصله بی قراری مارو نداره(تو خونه و000)
توصیه میکنم اگه اینجوری اید تا اطلاع ثانویه نیاین ............تا ...................
بچه ها میدونم اینجا جاش نیست که بگم،ولی خوب چون بیشتر بچه ها الان میان تو این تایپیک،بگم بیشتر میبینن این پیغام،کسایی که استاد حمید نقوی میشناسند،امروز صبح ایشون سکته مغزی کرده و توی کماست،احتمال زنده بودنش خیلی کمه ولی با این حال براش دعا کنین،از استادای خوب سلولی ملکولی اموزشگاه دکتر خلیلی هستن..ممنون از همتون....
بياين فقط دعا كنيمساعت 17:25
چرا جوابا نمیاد7977cujr38iyymsu
فردا هم كه بياد بايد كلامونو بندازيم بالا
امروز كه غير ممكنه
نگران نباش
همدرديم 8:
خدا به همتون سلامتی بده
ایشالا به همه ارزوهاتون برسید
ویدااااااااااااااا تو یک میشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خدا چرا من همچین خوابای نمیبینم ؟؟؟؟؟نکنه قبول نمیشم .................خدا این کارو نکن با من ......پیر شدم دیگه از بس کنکور دادم!
بچه ها میدونم اینجا جاش نیست که بگم،ولی خوب چون بیشتر بچه ها الان میان تو این تایپیک،بگم بیشتر میبینن این پیغام،کسایی که استاد حمید نقوی میشناسند،امروز صبح ایشون سکته مغزی کرده و توی کماست،احتمال زنده بودنش خیلی کمه ولی با این حال براش دعا کنین،از استادای خوب سلولی ملکولی اموزشگاه دکتر خلیلی هستن..ممنون از همتون....
من توی تخمین رتبه میکروب رتبم 24 بود به نظرتون قبول میشم؟....من چهار ماه خیلی خوب خوندم ولی ماه آخر یه سری مشکلات داشتم که تقریبا نشد بخونم....اگه دفترچه پست کرده بودم همین برج باید میرفتم سربازی ولی صبر کردم تا جوابا بیاد حالا اگه قبول نشم باید تا برج 8 یا 10 همینطوری الاف بگردم....به نظرتون من قبول میشم؟[/QUOTE
سلام هم رشته ای! اره دیگه از بین 131ی که فکر می کنم تا اخرین لحظات تخمین وجود داشت شما شدی 24! احتمال قبولیت زیاده! ان شالله که قبولی! تازه هم! احتمال قبولی تهرانت هم هست! دوشنبه جتما بیا نتیجتو بگو که ان شالله لبت خندون باشه!
بچه ها من 3 شبه خواب میبینم رتبه 1 شدم :black_eyed: خب چرا میخندید؟؟؟؟فقط خوابه خووووووووووو
بانو ویدا شما که خوابت زیاد دور از واقعیت نیست که! تخمین مگه همینو نگفت به شما!!! ببین من چه حافظم خوبه!؟ :black_eyed:
نه من فکر نمیکنم عقب بیافته! تازه فریده جان زحمت کشیدن و زنگ زدن--- بهشون گفتن همون فردا اعلام میشه!سلام دوستان فکر میکنم به خاطر اجلاس تهران نتایج عقب بیوفته! نظر شما چیه؟