تا 12 شهریور چند روز مونده و چه احساسی دارین؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

shayeste12

New member
سلام
منم وقتي حرفاتونو مي خونم هم خنده ام ميگيره هم استرسم زياد ميشه
اميدوارم خداوند زحمات هيچكس رو بي نتيجه نذاره

jok

New member
نبایستی نظر دهم منتها از این که دوباره پست گذاشتی مشخصه واقعا به جوابی احتیاج داری هرچند که دقیق نباشه
اگر اون موقع که رتبه ات 24 بود شرکت کنندگان تخمین رتبه بالای 120 نفر بودند بایستی بگویم قبول هستی
اگر زیر 100یا 90 نفر بودند بنظرم قبول نیستی .

بدجوری بهم آرامش دادید واقعا ممنونم که اینو گفتید...اون موقع تعداد تخمین رتبه حدود130 نفر بود

sangre

New member
سلام
می خواستم به همه اونایی که از خوندن نظرات دیگران خندشون میگیره یا احیانا مسخرشون می کنن بگم :اینجا جاییه که همه سعی میکنن هیجاناتشونو تخلیه کنن؛چون دیگه کسی حوصله بی قراری مارو نداره(تو خونه و000)
توصیه میکنم اگه اینجوری اید تا اطلاع ثانویه نیاین ............تا ...................

negar62

New member
بچه ها من الان سرکارم همکارا و مسئول فنی به جای من استرس گرفتن!!
من : :65d6a5d6s:
مسئول فنی ::(50):
همکارا: :p7977cujr38iyymsu8:
! تقریبأ آروم! دیگه هرچی میشه بذار بشه!!!

پرستاری86

New member
من دااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارم خفه میشم از استرس:13::13:

sangre راس میگه چرا نمیزارین:p7977cujr38iyymsu8:

بچه مردم داره تلف میشه از استرس:wacsmiley:

TUMS

Well-known member

اگر اینجا احساست مسخره مون را نگیم کجا بگیم
کسی که درد ما را نمیدونه که ... . . . . . . .
حداقل اینجا کسایی هستن که حال همو میفهمیم
هوای همو داشته باشیم دیگه:thanks:

فردا میترکونیم !!!!!!!!!!
دوس دارم همه شاد باشین

yana

New member
اگه شماها نبودین من چیکار میکردم؟؟؟؟؟خیلی خوشحالم که هممون حسمون مثل همه........من که دیشب تا صیح کابوس میدیدم الانم دل تو دلم نیست....کاش زود فردا بشه .......ایشالا هممون بیایم اینجا و خبر قبولیمونو به همدیگه بدیم.

vb2

New member
بچه ها من 3 شبه خواب میبینم رتبه 1 شدم :black_eyed: خب چرا میخندید؟؟؟؟فقط خوابه خووووووووووو

mohammad12177

New member
سلام دوستان فکر میکنم به خاطر اجلاس تهران نتایج عقب بیوفته! نظر شما چیه؟

پرستاری86

New member
فکر کنم بچه ها از بس استرس دارن همش میگن نکنه 12 ام جواب بیاد

بابا سایت ایسنا خودشو خفه کرد از بس از رعیس سنجش پزشکی سوال پرسید و اخرین اخبارشم 4 ام بود که گفت دوشنبه جوابا میاد
کچلمون کردین:smiliess (2):
:smiliess (2):

epi_info

New member
بچه ها سلام. استرس چرا دارید آخه؟ قبول که بشید تازه اول بدبختی ها و استرس هاست. تازه با کلی استادای عجیب و غریب و مبتلا به پسیکوز مواجه خواهید شد. اگر هم که قبول نشدید (عمرا نشید، همه قبولید، میگی نه نگاه کن) فدای سرتون، یه سال دیگه.
با امید قبولی همه بچه های گل
الهی آمین

mohammad12177

New member
الهی آمییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییین

shadyrecords

New member
بچه ها میدونم اینجا جاش نیست که بگم،ولی خوب چون بیشتر بچه ها الان میان تو این تایپیک،بگم بیشتر میبینن این پیغام،کسایی که استاد حمید نقوی میشناسند،امروز صبح ایشون سکته مغزی کرده و توی کماست،احتمال زنده بودنش خیلی کمه ولی با این حال براش دعا کنین،از استادای خوب سلولی ملکولی اموزشگاه دکتر خلیلی هستن..ممنون از همتون....

آخرین ویرایش:

vahid91

New member
بچه ها میدونم اینجا جاش نیست که بگم،ولی خوب چون بیشتر بچه ها الان میان تو این تایپیک،بگم بیشتر میبینن این پیغام،کسایی که استاد حمید نقوی میشناسند،امروز صبخ ایشون سکته مغزی کرده و توی کماسا،احتمال زنده بودنش خیلی کمه ولی با این حال براش دعا کنین،از استادای خوب سلولی ملکولی اموزشگاه دکتر خلیلی هستن..ممندن از همتون....
سلام
من ایشونو میشناسم.میدونین دقیقا چرا اینطور شده؟ایشون سن زیادیم ندارن؟

negar62

New member
بچه ها میدونم اینجا جاش نیست که بگم،ولی خوب چون بیشتر بچه ها الان میان تو این تایپیک،بگم بیشتر میبینن این پیغام،کسایی که استاد حمید نقوی میشناسند،امروز صبح ایشون سکته مغزی کرده و توی کماست،احتمال زنده بودنش خیلی کمه ولی با این حال براش دعا کنین،از استادای خوب سلولی ملکولی اموزشگاه دکتر خلیلی هستن..ممنون از همتون....
شما مطمئنین؟! آخه ایشون خیلی جوان هستن . خیلی ناراحت شدم . امیدوارم قضیه جدی نباشه و به زودی سلامتیشونو به دست بیارن .

vahid91

New member
بچه ها....همه واسه سلامتی اقای نقوی دعا کنند.ایشونم مثه تموم ما جوونن.
سر نمازتون ایشونم دعا کنین.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا