تا 12 شهریور چند روز مونده و چه احساسی دارین؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

lHamedl

New member
استرس منم شده سینوسی هی بالا پایین میشه نمیدونم چه مرگشه یه بار از قبولیم حتم دارم یه بار نه ...

fateme67

New member
فقط سه روز دیگر باقیست!!!
آدم یاد تبلیغات بانک ها میفته!!!!امروز 3 شهریور من 1کم آرومم..نمیدونم چرا!!!امیدوارم آرامش قبل از طوفان نباشه!!:sadsmiley:اما امیدوارم روز اعلام نتایج همه تون اینطوری باشین:riz481:

adidas

New member
واقعا اين چند روز خيلي دير ميگذره!
ميترسم مثل پارسال نشه كه 2 هفته زمان اعلام نتايج رو عقب انداختن؟:65d6a5d6s:

پرستاری86

New member
آدم یاد تبلیغات بانک ها میفته!!!!امروز 3 شهریور من 1کم آرومم..نمیدونم چرا!!!امیدوارم آرامش قبل از طوفان نباشه!!:sadsmiley:اما امیدوارم روز اعلام نتایج همه تون اینطوری باشین:riz481:
جالبه منم خیلی استرس داشتم قبلا ولی الام اروم هستم
نکنه.......................

shadyrecords

New member
من اصلا از استرسم کم نشده!تازه از امروز بیشتر هم شده:-(
به قول یاس:قلبم به تاپ تاپ افتاد با ضربان 1000تا!!!

drme

New member
همه چی آروم

امروز 4 شهریورساعت9فعلا هیچ خبری نیست همه چی آروم ولی این آرامش قبل از طوفان امیدوارم این طوفان برای هممون خوش یمن باشه .

biotechnologist

New member
یعنی واقعا دو روز دیگه نتیجه یکسال زحمتمونو میبینیم؟خدا کنه اونروز خوشحال باشیم. :)

vb2

New member
یاااااااااااااااااا خدااااااااااااااااااااااا من دیگه ذوب شدممممممممممممممممم

بیوتک91

New member
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای چقدر زمان دیر میگذره.
الهی هر کی زحمت کشیده قبول بشه.
یعنی کدوم یکی از ماها با هم همکلاسی میشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//////
چه لحظه ای هست دیدن قبولی

fateme67

New member
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای چقدر زمان دیر میگذره.
الهی هر کی زحمت کشیده قبول بشه.
یعنی کدوم یکی از ماها با هم همکلاسی میشیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//////
چه لحظه ای هست دیدن قبولی
چه حرف جالبی زدین!!کدوم 1کی از ماها باهم هم کلاسی میشیم..من که خیلی خوشحال میشم اگه با بچه های ژن تو انجمن هم کلاسی بشم و ببینمشون..امروز 4 شهریور ساعت الان 12:56 خدایا 2روز دیگه لب همه برو بچ زحمت کش کنکور91 خندون باشه:ahi5slcgm04mi8jqqkl..........:thumbsupsmileyanim:.........:25r30wi:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا