تاپیک بحث نکات بیوشیمی ویژه کنکور

bakhshi

New member
صدااای آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ...........:25r30wi:
خیلی باحال توضیح دادی...مرسی...یاد کلاسای موسیقی و نت و آواشناسی افتادم...:28:
بازم ممنون دوست عزیز....:28:
موفق باشی....
tuye niman ham
yadeh nagu biyoft
es fan go
naguuuuu
inja ham tekrare ن ن ن ن ن ن

rozhan20

New member
آنزیم انیدراز کربنیک بالاترین میزان فعالیت مولار را داراست

rozhan20

New member
معمولترین جاذب سطحی برای تخلیص پروتئینها هیدروکسی آپاتیت است

rozhan20

New member
کمبود دوپامین باعث ایجاد پارکینسون میشود و تولید بیش از حد آن باعث ایجاد شیزوفرنی

majede

New member

آهن همی در همو گلوبین ،میوگلوبین،سیتوکروم ها،پراکسیدازها،و تریپتوفان پیرولاز وجود دارد

آخرین ویرایش:

DNA.2013

New member
ماجده جون کور شدم تا خوندم جملتو :21:
نکن خواهر باچشم ما همچین:thumbsupsmileyanim:

DNA.2013

New member
بچه ها این که تو آلفا هلیکس و ... چه امینو اسیدی وجود داره و کدومانباید باشن، واسه شما سخت نیس؟من هی اسماس امینواسیدا یادم میره

majede

New member
مریم جون ببخشید درستش کردم آخه دلم واسه زرد سوخت خیلی گوشه گیر شده بود:p

majede

New member
بچه ها این که تو آلفا هلیکس و ... چه امینو اسیدی وجود داره و کدومانباید باشن، واسه شما سخت نیس؟من هی اسماس امینواسیدا یادم میره

مریم جون اره سخته ولی چنتاشون مهمه که بیشتر باید توجه کنی مثلا گلایسینو پرولین که بر هم زننده هستن...تو مارپیچ الفا هم اسید امینه ی دارای گروه عاملی که زنجیرش کوتاهه و با زنجیره اصلی رقابت میکنه بر هم زننده ان مثه سرین ...یا اسید امینه هایی که دارای بارمشابه اند ودافعه بین اونها هست بر هم زننده ان مثه لیزینو ارژنین که فقط میتونن تو ph بالا که فاقد بار اند تو مارپیچ حضور داشته باشن...

DNA.2013

New member
مریم جون اره سخته ولی چنتاشون مهمه که بیشتر باید توجه کنی مثلا گلایسینو پرولین که بر هم زننده هستن...تو مارپیچ الفا هم اسید امینه ی دارای گروه عاملی که زنجیرش کوتاهه و با زنجیره اصلی رقابت میکنه بر هم زننده ان مثه سرین ...یا اسید امینه هایی که دارای بارمشابه اند ودافعه بین اونها هست بر هم زننده ان مثه لیزینو ارژنین که فقط میتونن تو ph بالا که فاقد بار اند تو مارپیچ حضور داشته باشن...

ماجده جون اینکه سرین توی مارپیچچ الفا نمیتونه باشه و همچنین لیزین و ارژنین توی کتاب دکتر احسانی نیس.تو از کجا میخونی؟

DNA.2013

New member
بچه ها ببخشید که اینجا سوالمو میپرسم و اسپم میدم
توی صفحه ی 150 کتاب دکتر احسانی ساختمان تستسترون و دی هیدروتستوسترون رو مث هم کشیده.ساختمان صحیح دی هیدرو چی میشه،؟
پیوند دوگانه تستوسترون هم نزاشته

majede

New member
ماجده جون اینکه سرین توی مارپیچچ الفا نمیتونه باشه و همچنین لیزین و ارژنین توی کتاب دکتر احسانی نیس.تو از کجا میخونی؟

عزیزم من از ضروریات میخونم.البته احسانی خیلی اسونتره.ضروریات یکم سنگینه

majede

New member
توی صفحه ی 150 کتاب دکتر احسانی ساختمان تستسترون و دی هیدروتستوسترون رو مث هم کشیده.ساختمان صحیح دی هیدرو چی میشه،؟

مریم جون واسه من که درسته توی تستوسترون بین کربن 4 و 5 یه پیوند دوگانه هست توی حلقه ی اول میشه
و تستوسترون احیا میشه به دی هیدروتستوسترون که یه هیدروژن به کربن 5 اضافه شده و پیوند دوگانه از بین رفته.بقیه تغییری نمیکنه

foroozan

New member

عزیزم من نگاه کردم ولی باهم متفاوت بودن.شمام بادقت نگاه کن شاید درست باشه

majede

New member

ترموژنین...اسید چرب...بیلی روبین...تیروکسین...2،4دی نیتروفنل...و والینومایسین باعث جداسازی فسفریلاسین از اکسیداسیون در زنجیره ی تنفسی می شوند.

DNA.2013

New member
ممنونم ماجده جون فروزان جون.
کتاب من مال بهار 89 هس شاید کتاب شما جدیدتره و اصلاح شده.
پس تنها تفاوت این دو یه پیوند دوگانه است که تستوسترون داره و اون یکی نداره.
ممنون بابت توجهتون. :rose:

نوتر

New member
سلام بچه های بیوشیمی:ad54ad:
اگه اجازه بدین منم از تاپیکتون استفاده کنم و بعضی وقتا سوال کنم تا به دلیل جواب ها برسم. شاید صرفا جواب رو بلد باشم اما دوست دارم با دلیلش بلد بشم که اونم میخوام از شما کمک بگیرم.
با اجازتون سوالمو میپرسم( البته سوالای من در مقابل سوالای شما خیل آسونتره)
کدام یک از موارد زیر مهار کننده ی گلوکوکیناز هست؟ و چرا؟

1- گلوکز 6- فسفات
2- فروکتوز6- فسفات
3- گلوکز 1- فسفات
4- فروکتوز 1-فسفات

جوابشو میدونم میخوام دلیلشو بم بگین.

nocerino

New member
جواب اینها گزینه 2 هست .گلوکوکیناز km بالایی داره و برعکس 3 هگزوکیناز 1 و 2 و 3 تحت تاثیر مهاری گلوکز 6 فسفات قرار نمیگیره .از اونجایی که گلوکیناز فقط گلوکز رو به عنوان سوبستراش میپذیرد پس فعالیت گلوکوکیناز با افزایش یا عدم افزایش گلوکز 6 فسفات تنظیم نشده و توسط سیستم پروتئینی GK-RP تنظیم می شود.اما افزایش فروکتوز 6 فسفات باعث می شود که گلوکو کیناز به هسته رفته و به این پروتئین تنظیمی وصل شده و در اینصورت غیر فعال شود . .حالت رفتن گلوکیناز به هسته مثل رفتن انسان پر کار برای استراحت به پیکنیک میماند . موفق باشید

آخرین ویرایش:

majede

New member
سلام بچه های بیوشیمی:ad54ad:
اگه اجازه بدین منم از تاپیکتون استفاده کنم و بعضی وقتا سوال کنم تا به دلیل جواب ها برسم. شاید صرفا جواب رو بلد باشم اما دوست دارم با دلیلش بلد بشم که اونم میخوام از شما کمک بگیرم.
با اجازتون سوالمو میپرسم( البته سوالای من در مقابل سوالای شما خیل آسونتره)
کدام یک از موارد زیر مهار کننده ی گلوکوکیناز هست؟ و چرا؟

1- گلوکز 6- فسفات
2- فروکتوز6- فسفات
3- گلوکز 1- فسفات
4- فروکتوز 1-فسفات

جوابشو میدونم میخوام دلیلشو بم بگین.

سلام دوست عزیز مرسی که این تاپیکو انتخاب کردی
من و دوستانم خوشحال میشیم پاسخ بدیم

بالا