Ana67
Well-known member
سلام
فسفوترانسفراز ...
- - - Updated - - -
سلام
فسفوترانسفراز ...
:thanks:
ببخشیدا.ی سوال دیگه
سندرم reye اختلال در امگا یا بتا اکسیداسیونه؟
مرسییی
سلام
فسفوترانسفراز ...
- - - Updated - - -
سلام
فسفوترانسفراز ...
سلام بچه ها خواهشا هر کی جواب این سوالو با دلیل بلده بگه:ببخشید مجبور شدم به جای ضرب از * و به جای توان از ^ استفاده کنم.
آنزیمی با5-^Km=10 مولار با مهارکننده ای رقابتی به غلظت 4-^10*3 مولار مجاور می شود چنانچه مهارکننده با Kiمعادل 4-^10 مولار به آنزیم متصل شده باشد سرعت واکنش آنزیمی چه نسبی از Vmax در عدم حضور مهارکننده خواهد شد؟تیر 91
الف)1/2 ب)1/3 ج)1/4 د)1/5
سوال 21تیر 91نوشتن سوالش سخت بود اگر ممکنه دلیل اینم بگید.با تشکر
سلام بچها کسی میتونه مکانیسم اثر بور رو توضیح بده؟؟ روی کدوم زنجیره هموگلبین اثر میذاره؟؟:rose::33:
سلام بچه ها خواهشا هر کی جواب این سوالو با دلیل بلده بگه:ببخشید مجبور شدم به جای ضرب از * و به جای توان از ^ استفاده کنم.
آنزیمی با5-^Km=10 مولار با مهارکننده ای رقابتی به غلظت 4-^10*3 مولار مجاور می شود چنانچه مهارکننده با Kiمعادل 4-^10 مولار به آنزیم متصل شده باشد سرعت واکنش آنزیمی چه نسبی از Vmax در عدم حضور مهارکننده خواهد شد؟تیر 91
الف)1/2 ب)1/3 ج)1/4 د)1/5
سوال 21تیر 91نوشتن سوالش سخت بود اگر ممکنه دلیل اینم بگید.با تشکر
سلاااااااااااااااااااااام به همه علاقه مندان بیوشیمی.میخوام از امشب نکاتی رو که به نظرم مهم میاد رو بگم.ایشالا بقیه ام همکاری کنن و حتما به اینجا سر بزنند:ad54ad:
پیرو لیزین:
این اسید آمینه در ساختمان پروتئین های موجود در باکتریهای متانوژنیک (آرکو باکترها) شناسایی شده و توسط کدون UAG رمز می شود.