hana khanoom
New member
تاحالا عاشق شذید؟شده تو عشق شکست بخورید؟شده تنهاتون بذارن بی هیج دلیلی؟ تعریف کنید
آخرین ویرایش:
سلام ...تاحالا عاشق شذید؟شده تو عشق شکست بخورید؟شده تنهاتون بذارن بی هیج دلیلی؟ تعریف کنید
slmخب یه مقدار سخته تعریف کردن و به یاد آوردنش. ولی همین قدر بگم که اگه عشق واقعی باشه دیگه هیچ وقت دیگه تکرار نمیشه. من چند سال پیش با تمام وجودم عاشق شدم و به راحتیم از دست دادمش. از اینکه عاشق شدم پشیمون نیستم برای از دست دادنشم مقصر نبودم. همیشه براش آرزوی خوشبختی میکنم و دعا میکنم در کنار همسر و دخترش زندگی خوبی داشته باشه.
الان فقط چن روز (شایدم ساعت) با خودتون فکر کنین .... می بینین کــ می تونین ...الان واقعا نمیتونم دیگه کسی رو دوست داشته باشم انگار یه جورایی دور دلم یه حصار کشیدن.
همه یه روزی عاشق میشن همه ام تجربه شکست رو دارن ..
ولی خیلی سخته که کسی که عاشقشی و اونم عاشقته تو رو نشناخته باشه و راجه بهت اشتباه قضاوت کنه تا آخر عمرت یادت نمیره و همش می خوای خودت رو ثابت کنی
مهم نیست دیگران چی میگن . آدم باید تو زندگی فقط به خودش اعتماد داشته باشهولی من به این نتیجه رسیدم که مهم نیست دیگران چی میگن . آدم باید تو زندگی فقط به خودش اعتماد داشته باشه
تاحالا عاشق شذید؟شده تو عشق شکست بخورید؟شده تنهاتون بذارن بی هیج دلیلی؟ تعریف کنید
:rolleyessmileyanim::4d564ad6:هنو عاشق نشدمممممممممممممممم
- - - Updated - - -