بچه ها یک سوال مهم:
خواهش میکنم بچه های دکترا و کسایی که درگیر آزمون دکترا هستن به سوالم جواب بدن:idea_majidonline:من ترم دو ارشدم. دارم پروپوزال میدم.
از تابستونم کارم شروع میشه
اگه زرنگ باشم میتونم تا اسفند جمعش کنم.
در این صورت میتونم آبان امسال آزمون دکترا بدم و اگه برای مصاحبه دعوت شدم بم گیر نمیدن که چرا تو ترم 3 هستی؟
ممکنه قبول بشم؟؟؟
میدونین به خاطر شرایط شخصی یه خورده مجبورم عجله ای درس بخونم و الا برای سال بعد میاستادم
خواهشا جواب ؟؟:sadsmiley:
سلام دوست عزیزبچه ها یک سوال مهم:
خواهش میکنم بچه های دکترا و کسایی که درگیر آزمون دکترا هستن به سوالم جواب بدن:idea_majidonline:من ترم دو ارشدم. دارم پروپوزال میدم.
از تابستونم کارم شروع میشه
اگه زرنگ باشم میتونم تا اسفند جمعش کنم.
در این صورت میتونم آبان امسال آزمون دکترا بدم و اگه برای مصاحبه دعوت شدم بم گیر نمیدن که چرا تو ترم 3 هستی؟
ممکنه قبول بشم؟؟؟
میدونین به خاطر شرایط شخصی یه خورده مجبورم عجله ای درس بخونم و الا برای سال بعد میاستادم
خواهشا جواب ؟؟:sadsmiley:
دوستان برای تدریس ایا فرقی میکنه چه دانشگاهی باشه? مثلا دانشگاه ازاد و یا علمی کاربردی
بعد چه چیزی باید توی اون گواهی پایانی بنویسند، تعداد واحد ? ایا حداقلی داره یا صرف تدریس کفایت میکنه...
دوستان تو مصاحبه حتما باید مقاله هایی که داریم با رشته امتحانیمون مرتبط باشه تا نمرش بهمون تعلق بگیره؟
خوب کسی که ده تا مقاله ی isi داره با کسی که یه مقاله داره تو مصاحبه چه فرقی دارن؟
خوب یکی ده تا مقاله با ایمپکت خوب و نویسنده ی اول اون یکی 2 مقاله با همین شرایط.
خوب حالا چی ؟
بنظرم در این صورت هردو داوطلب نمره کامل از نظر داشتن مقاله رو میگیرند ولی مسلما اساتید دید مثبتی به فردی که ده تا مقاله داره خواهند داشت و امتیاز دیگر بخشهارو هم برای همچین فردی میدند(هر چند اون بخشها بدون سی وی باشه).
درسته اساتید اونجا جدولهایی دستشون هست که نمره بخشهای مختلف رو تفکیک میکنه ولی در مجموع چندان هم به کمیت اهمیت نمیدند. منظورم اینه که مثلا اگه یکی پنج تا مقاله داره بخاطر 5 تا مقاله بهش نمره کامل نمیدند بخاطر اینکه اون فرد انگیزه پژوهش داره نمرشو کامل میدند و این انگیزه پژوهش رو انتظار دارند طرف در جواب دادن به سوالها هم از خودش نشون بده!
موافقم ...اون ک ده تا داره lol
بچه ها تو ی تاپیک بارم بندی کرده بودن نوشته بودن ک مثلا تدریس این نمره مقاله این نمره ....
یا گفته بودن ک شما دوتا مقاله isi داشته باشی نمره بخش مقاله رو میگیری دیگه بیشتر داشته باشی تاثیری نداره
ولی بعد از مصاحبه
بچه ها اومدن گفتن نمره دهی انچنان مطابق پنل خاصی نیست.
منم تا جایی ک سراغ دارم هر ایتم از قاعده ی " هرچی بیشتر بهتر" پیروی میکنه)
اون ک ده تا داره lol
بچه ها تو ی تاپیک بارم بندی کرده بودن نوشته بودن ک مثلا تدریس این نمره مقاله این نمره ....
یا گفته بودن ک شما دوتا مقاله isi داشته باشی نمره بخش مقاله رو میگیری دیگه بیشتر داشته باشی تاثیری نداره
ولی بعد از مصاحبه
بچه ها اومدن گفتن نمره دهی انچنان مطابق پنل خاصی نیست.
منم تا جایی ک سراغ دارم هر ایتم از قاعده ی " هرچی بیشتر بهتر" پیروی میکنه)