بیشترین لایک برای نام مبارک "الله"در انجمن علوم پزشکی(به یاری همه).

baran71

New member
csokor-1.gif

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

مجید دیجی

مدیر بخش
ذکر یونسیه یعنی گفتن: «لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین»

آثار و برکات ذکر یونسیه
1- پیامبر گرامى صلى الله علیه و آله وسلم : هر بیمار مسلمانى که این دعا را بخواند، اگر در آن بیمارى (بهبودى نیافت و) مرد پاداش شهید به او داده مى شود و اگر بهبودى یافت خوب شده در حالى که تمام گناهانش آمرزیده شده است .

2-. رسول خدا صلى الله علیه و آله وسلم : آیا به شما خبر دهم از دعایى که هرگاه غم و گرفتارى پیش آمد آن ادعا را بخوانید گشایش ‍ حاصل شود؟ اصحاب گفتند: آرى اى رسول خدا. آن حضرت فرمود: دعاى یونس که طعمه ماهى شد: «لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین»

3- امام صادق علیه السلام : عجب دارم از کسى که غم زده است چطور این دعا را نمى خواند «لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین» چرا که خداوند به دنبال آن مى فرماید: ما او را پاسخ دادیم و از غم نجات دادیم و این چنین مؤ منان را نجات مى دهیم .

4- مرحوم کلینى نقل مى کند: مردى خراسانى بین مکه و مدینه در ربذه به امام صادق علیه السلام برخود و عرضه داشت : فدایت شوم من تا کنون فرزند دار، نشده ام ، چه کنم ؟حضرت فرمود: هرگاه به وطن برگشتى و خواستى به سوى همسرت روى آیه ( 78 سوره انبیا) را بخوان انشاء الله فرزند دار خواهی شد .

برای تقویت نفس و قلب و مکاشفات بسیار خوب است وبرای رفع حجب و نورانیت موثر است و استجابت دعا و نجات مؤمنین از طرف خدا شامل گوینده آن می شود.

چون این ذکر به معنی استغفار است در آن هیچ عوارضی نیست . برای دیدن حالات برزخی مؤثر است،

برای تقویت نفس و قلب و مکاشفات بسیار خوب است وبرای رفع حجب و نورانیت موثر است و استجابت دعا و نجات مؤمنین از طرف خدا شامل گوینده آن می شود.

تجرد، با مداومت این ذکر حاصل میشود ، چنانکه برای مرحوم سید هاشم حداد سه روز حالت تجرد برزخی اتفاق افتاد که البته مکاشفه این طول زمانی را ندارد.

مرحوم آخوند ملا حسنقلی همدانی: هر قدر در هر وقت بتوانید این ذکر را بگوئید.

مرحوم سید هاشم حداد نقل کردند که ذکر یونسیه برای معرفت نفس و معرفت رب مؤثر است و خودش به ذکر یونسیه مشغول شود .

از وی سئوال شد در ایام فراغت همانند راه رفتن و نشستن چه ذکری برای نورانیت قلب و رفع حجب خوب است ؟ فرمود : ذکر یونسیه

ختم های این ذکر شریف 400 /700/7000/4000/3000/1001/ بار گفته اند که بستگی به دستور استاد و قابلیت طالب دارد . اما عدد 400 برای همه آن هم شب ها بعد از نماز عشاء تا هر وقت شب در سجده نافع است .

منبع : ذکر یونسیه چیست؟

==========

بچه ها اینجا افراد معدودی رفت وآمد دارن بخاطر همین این ذکر رو نوشتم... حتما امتحانش کنید... ذکر خیلی خوبیه... اگر حتی شده روزی اون رو یکبارم بگید خوبه... پیشنهاد میدم هر وقت میرید سجده آخر نماز این ذکر رو بگید...
اگر هم کسی به هر دلیلی نمیتونه هر وقت که یک کار مشخص مثل روشن کردن لپ تاپ رو انجام میده این ذکر رو چند بار بگه تا براش عادت بشه... ان شاء الله که برکاتش رو توی زندگیتون ببینید.

مجید دیجی

مدیر بخش
اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

- - - Updated - - -

اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم:riz304::riz304::riz304::riz304:

AWWA

New member
مرحوم حاج اسماعیل دولابی:

دستگاه خداوند از دستگاه حضرت یوســف(ع)کمتر نیســت .
یکی از هم زندانی های یوسف خوابی را جعل کرد و تعبیرش را از یوسف پرسید.
وقتی یوسف تعبیر کرد
آن زندانی گفت دروغ گفتم و خواب را از خودم ساخته بودم!
یوسف(ع) گفت :
قضی الامر . یعنی کار از کار گذشــــت و آن چه گفتم واقع خواهد شــد.
ما هم چند بار دروغی به خــــدا گفتیم دوستـــــت داریم .
بعد که ابتلائات و تبعات دوستی ظاهر شد
گفتیم خدایــا دروغ گفتیم.
خداوند فرمود: قضی الامر. یعنی کار از کار گذشـــــت و به جمع دوستـــان ما ملحق شدی.
خدایـــــــــــا دوســـــتت دارم به همین سادگی..

baran71

New member
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

- - - Updated - - -

بالا