بچه ها....خدارو شکر....می تونیم ارشد شرکت کنیم

Dexter2009

New member
نه پست رو حذف نکنید..........

خدارو واقعا شکر......می تونیم شرکت کنیم...

خدایا یک دنیا ازت ممنون

بچه ها به خودتون استرس وارد نکنید....توکل کنید به خدا

طرحی ها هم می تونن شرکت کنند حتی اگه سال پیش شرکت کرده باشن و قبول نشده باشن ....به شرطی که هنوز یکسال از فارغ التحصیلیشون نگذشته باشه

آخرین ویرایش:

mohana

Well-known member
تبریک میگم
خیییییلی خوشحال شدم
موفق باشید

hadis92

New member
تبریک میگم
خیییییلی خوشحال شدم
موفق باشید

خوشبحالتون!!
من هنوز نمیدونم میتونم شرکت کنم بانه!من فارغ التحصیلم وتازه طرحم شروع شده باتوجه به اینکه هنوز یه سال از فارغ التحصیلیم نگذشته فکر می کردم میتونم شرکت کنم ولی واسه این قانون نباید طرحمو شروع میکردم!که اینو تازه فهمیدم!حالا هم مطمئن نیستم درسته یا نه!در سردرگمی به سر میبرم

Leyenda

Well-known member
خوشبحالتون!!
من هنوز نمیدونم میتونم شرکت کنم بانه!من فارغ التحصیلم وتازه طرحم شروع شده باتوجه به اینکه هنوز یه سال از فارغ التحصیلیم نگذشته فکر می کردم میتونم شرکت کنم ولی واسه این قانون نباید طرحمو شروع میکردم!که اینو تازه فهمیدم!حالا هم مطمئن نیستم درسته یا نه!در سردرگمی به سر میبرم

کجای دفترچه گفته که چون طرحتونو شروع کردید نمیتونید شرکت کنید؟؟؟در حالی که یکسال از فارغ تحصیلیتون نگذشته؟؟؟؟

hadis92

New member
کجای دفترچه گفته که چون طرحتونو شروع کردید نمیتونید شرکت کنید؟؟؟در حالی که یکسال از فارغ تحصیلیتون نگذشته؟؟؟؟
صفحه ی 5 دفترچه:
شرایط مشمولین قانون خدمت پزشکان وپیراپزشکان:
براساس مصوبات اوطلبان رشته های پزشکی و پیراپزشکی که حداکثربیش از یکسال از زمان فارغ التحصیلی انهابه هنگام ثبت نام در ازمون کارشناسی ارشد نگذشته باشدمی توانندبدون انجام طرح صرفا یکبار در ازمون مربوطه اعم ازرشته ی مرتبط وغیر مرتبط شرکت نمایند!!

فرشته

New member
من خودم زنگ زدم به اداره طرح گفتن میتونید شرکت کنیم
اینقد موضوع رو نپیچونید

karshenasgh

New member
خوشبحالتون!!

نه! منظورش این نیست که نباید طرحتو شروع می کردی...

صفحه ی 5 دفترچه:
شرایط مشمولین قانون خدمت پزشکان وپیراپزشکان:
براساس مصوبات اوطلبان رشته های پزشکی و پیراپزشکی که حداکثربیش از یکسال از زمان فارغ التحصیلی انهابه هنگام ثبت نام در ازمون کارشناسی ارشد نگذشته باشدمی توانندبدون انجام طرح صرفا یکبار در ازمون مربوطه اعم ازرشته ی مرتبط وغیر مرتبط شرکت نمایند!!

منظورش اینه که اگه یک سال از تاریخ فارغ التحصیلیت نگذشته باشه، حتی اگه هنوز طرح هم نرفته باشی، میتونی یک بار کنکور ارشد رو شرکت کنی. پس نگران نباش! شما که هنوز یک بار رو شرکت نکردی که... پس میتونی امسال کنکو بدی.

آخرین ویرایش:

hadis92

New member
نه! منظورش این نیست که نباید طرحتو شروع می کردی...

منظورش اینه که اگه یک سال از تاریخ فارغ التحصیلیت نگذشته باشه، حتی اگه هنوز طرح هم نرفته باشی، میتونی یک بار کنکور ارشد رو شرکت کنی. پس نگران نباش! شما که هنوز یک بار رو شرکت نکردی که... پس میتونی امسال کنکو بدی.

ولی من از چند تا از استادام هم که پرسیدم گفتن نمیشه شرکت کرد؟؟؟؟

بالا