بچه ها تیر خلاصو زدن

majede

New member
بارالها!

شما یه روزهایی حوصله داری حماسه می آفرینی؛

فور اگزمپل یه سری رو آفریدی توی امریکا، سواحل کالیفرنیای جنوبی، در خانواده ای به غایت مرفه؛
قد 2 متر؛
چشما آبی؛
پوست برنزه؛
هیکل ردیف؛
تفریحش سرفینگه؛
پیانو و گیتار و ویالونم میزنه؛
5 تا زبان حرف میزنه!
کلاً بزرگترین هیجان زندگیش سورپرایز پارتی هایی بوده که براش گرفتن... و در آرامش مطلق هپیلی اور افتر میشه و...

یه روز دیگه حوصله نداشتی...

همینجور با گِل اضافیا، یه قبیله آدم بیچاره ساختی، ریختی تو یه کشوری وسط خاور میانه...
این وضع اینترنتشونه!
اون وضع تفریحشونه...
این از کنکور دادنشونه!
وسط یه جنگ به دنیا اومدن...
در حین جنگ داخلی بزرگ شدن...
ایشالا دوباره جنگ میشه تو جنگ دومیه حتماً میمیرن...

حوصله نداری نساز پدر جان.. نساز...

:5::5::5:
مریم جون عزیزم احساساتتو کنترل کن !!!!!!

majede

New member
ماجده جون دیگه خسته شدم از بس بازیمون دادن...:sad:

میدونم عزیز درکت میکنم سخته که تمام برنامه ریزیه ادمو به هم بریزن
ولی ماکه کم نمیاریم
حتما حکمتی توش هست شاید تو باید تهران درس بخونی مگه بده؟!!!

DNA.2013

New member
میدونم عزیز درکت میکنم سخته که تمام برنامه ریزیه ادمو به هم بریزن
ولی ماکه کم نمیاریم
حتما حکمتی توش هست شاید تو باید تهران درس بخونی مگه بده؟!!!
انشالا که تهران بشه ولی اگه نشد رسما بیچاره ام...

bacillus.bs

New member
ما اگر امسال قبول بشيماااااا ارزش مدركمون از ١٠٠تا دكترا بيشترههههههههههه

nargessf

New member
بچه ها كسي ميدوني اين شهرهاي مشترك با تهران كلاساش بيشتر تهرانه يا شهرستان؟

s.ezzati

New member
یک ملته خوشحالی داریم که نگو
یکی میاد میگه ظرفیتو کم کردن بقیه هم میان زیرش سینه زنی میکنن! درصورتی که اصلا هیچ عددی آورده نشده!!!!:mad_majidonline:

ولی نظرم با توجه به «رشته ای که میخوام کنکور بدم» اینکه افزایش ظرفیت های پارسال (91) الابختکی و دستوری بود
و ظرفیت ها باید به کنکور 90 برگرده هیچ دلیلی نداره حالا که متولدین دهه 70 کم شدن و دانشگاها خالی موندن ظرفیت کارشناسیو بیارن رو ارشد ملت همینجوری با کارشناسی هم بیکارن.
ادامه تحصیلی که برای اهداف آموزشی و پژوهشی تو تحصیلات تکمیلی شده تلاشی برای جذب شدن تو بازار کار!!!

آخرین ویرایش:

vitamin

New member
اي كاش اين وزارت بهداشت تا روز امتحان ديگه اطلاعيه نزنه

لبخند

New member
یکی میاد میگه ظرفیتو کم کردن بقیه هم میان زیرش سینه زنی میکنن! درصورتی که اصلا هیچ عددی آورده نشده!!!!:mad_majidonline:

ولی نظرم با توجه به «رشته ای که میخوام کنکور بدم» اینکه افزایش ظرفیت های پارسال (91) الابختکی و دستوری بود
و ظرفیت ها باید به کنکور 90 برگرده هیچ دلیلی نداره حالا که متولدین دهه 70 کم شدن و دانشگاها خالی موندن ظرفیت کارشناسیو بیارن رو ارشد ملت همینجوری با کارشناسی هم بیکارن.
ادامه تحصیلی که برای اهداف آموزشی و پژوهشی تو تحصیلات تکمیلی شده تلاشی برای جذب شدن تو بازار کار!!!

الآن شما اینطور که صحبت کردی طرفدار مایی یا اون بالا بالاییا!!!!!!!!

ما فعلا صحبتمون سر این هستش که بعضی از دانشگاههای با سطح علمی بالاتر برای یکسری از رشته هارو که قبلا دانشجو میگرفتن حذف کردند(دانشگاههای روزانه) . مثلا رشته ی سم شناسی تا پارسال دانشگاه تهران.اصفهان.شیراز هم دانشجو میگرفتند اما امسال همشون برداشته شدند.و فقط 4تا از داشگاهها دانشجو میگیرن ...خوب با این حساب دانشگاههای باقیمونده که مسلما نمیتونن ظرفیت دانشگاه های قبلی رو تقبل کنند.... و اینکه رقابت بر سر شهری که روش حساب باز میکردیم هم زیادتر میشه....از طرفی یکسری افراد موقعی که شروع به خو ندن سم شناسی کردن حتما میخواستن تو شهر خودشون باشند مثلا من میخواستم اهواز باشم و اگه این رشته توی اهواز برداشته می شد میدونی الآن چه شک بزرگی بهم وارد می شد ؟؟؟...که الآن دارم میبینم واسه بعضیها که توی شهرای دیگه بودند یه همچین چیزی پیش اومده.....
از طرفی اگه بری و ظرفیت دانشگاه آزاد رو یه نگاه بندازی میفهمی که هدفشون کم کردن ظرفیت ها و افزایش فرصت های شغلی برای افراد نیست....فط میخوان ما رو وادار کنند که با پرداخت پول درس بخونیم ((ظرفیت ها رو از دانشگاه روزانه برمی دارن و به دانشگاه آزاد میدن ))
این یه جورشه... یکم چشماتونو باز کنید.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DNA.2013

New member

دوست عزیز شما یا خرتون از پل گذشته یا ما رو درک نمیکنید...شایدم شما درست متوجه نشدی بحث ما چیز دیگه ایه!!!!
خونه ی ما دقیق روبروی در دانشگاهه حالا اون دانشگاه رشته ی منو نمیگیره باید پاشم برم یه شهر دیگه! حالا من هیچی اون دوستاییم که متاهلن خیلی داغون شدن تا حدی که میخوان اصلا کنکور ثبتنام نکنن!فک کن این همه زحمت کشیدیم حالا بگن دانشگاه شهرتون پذیرش نداره! انتظار دارید بشینیمو هیچی نگیم؟!

آخرین ویرایش:

najma

New member
سلام دوستان . خودتونو الکی ناراحت نکنید ...
بعضی دانشگاه ها یک سال در میون میگیرن . مثلا اصفهان یک سال در میون میگرفته ولی پارسال چون هم بیوتک برداشته و هم ژنتیک الان برای همین احتمالا نمیگیره .
من جای شما بودم انقدر حرص نمیخوردم . تا کنکور بهداشت 1000 تا اعلامیه دیگه میزنن ... والا به قران ...
ارزش نداره .

DNA.2013

New member
سلام دوستان . خودتونو الکی ناراحت نکنید ...
بعضی دانشگاه ها یک سال در میون میگیرن . مثلا اصفهان یک سال در میون میگرفته ولی پارسال چون هم بیوتک برداشته و هم ژنتیک الان برای همین احتمالا نمیگیره .
من جای شما بودم انقدر حرص نمیخوردم . تا کنکور بهداشت 1000 تا اعلامیه دیگه میزنن ... والا به قران ...
ارزش نداره .

نجما جان منظورت از یک سال در میون چیه ؟؟ تا اونجا که من اطلاع دارم اصفهان توی 4 سال اخیر هر سال ژنتیک میگرفته..از سالای قبل خبر ندارم ولی اولین باره میشنوم اصفهان یه سال در میون میگیره!

najma

New member
نجما جان منظورت از یک سال در میون چیه ؟؟ تا اونجا که من اطلاع دارم اصفهان توی 4 سال اخیر هر سال ژنتیک میگرفته..از سالای قبل خبر ندارم ولی اولین باره میشنوم اصفهان یه سال در میون میگیره!

نه عزیزم تا قبل از 90 یکسال در میون بوده یعنی یکسال ژن میگرفته یک سال بیوتک . ولی سال 90 و 91 هم ژن گرفته هم بیوتک .
حالا نمیدونم شاید میخوان برگردن به استراتژی قبلیشون ولی شایدم بعدا دوباره دانشگاه اصفهان اضافه بشه . کار وزارت بهداشت معلوم نیست . من میپرسم باز براتون که قضیه چیه .

درکتون میکنم چون دارید زحمت میکشیذ نگران باشیذ ولی الان
حیف اعصابتون نیست ...

s.ezzati

New member
الآن شما اینطور که صحبت کردی طرفدار مایی یا اون بالا بالاییا!!!!!!!!

ما فعلا صحبتمون سر این هستش که بعضی از دانشگاههای با سطح علمی بالاتر برای یکسری از رشته هارو که قبلا دانشجو میگرفتن حذف کردند(دانشگاههای روزانه) . مثلا رشته ی سم شناسی تا پارسال دانشگاه تهران.اصفهان.شیراز هم دانشجو میگرفتند اما امسال همشون برداشته شدند.و فقط 4تا از داشگاهها دانشجو میگیرن ...خوب با این حساب دانشگاههای باقیمونده که مسلما نمیتونن ظرفیت دانشگاه های قبلی رو تقبل کنند.... و اینکه رقابت بر سر شهری که روش حساب باز میکردیم هم زیادتر میشه....از طرفی یکسری افراد موقعی که شروع به خو ندن سم شناسی کردن حتما میخواستن تو شهر خودشون باشند مثلا من میخواستم اهواز باشم و اگه این رشته توی اهواز برداشته می شد میدونی الآن چه شک بزرگی بهم وارد می شد ؟؟؟...که الآن دارم میبینم واسه بعضیها که توی شهرای دیگه بودند یه همچین چیزی پیش اومده.....
از طرفی اگه بری و ظرفیت دانشگاه آزاد رو یه نگاه بندازی میفهمی که هدفشون کم کردن ظرفیت ها و افزایش فرصت های شغلی برای افراد نیست....فط میخوان ما رو وادار کنند که با پرداخت پول درس بخونیم ((ظرفیت ها رو از دانشگاه روزانه برمی دارن و به دانشگاه آزاد میدن ))
این یه جورشه... یکم چشماتونو باز کنید.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

من طرفدار خودم هستم.
درمورد حذف بعضی دانشگاها ممکنه این اطلاعیه کامل نباشه چون آخرین لحظه( چند روز قبل کنکور) دانشگاه ها ظرفیتشونو به وزارت اعلام میکنن و تو اون اطلاعیه تعیین دانشگاه مشخص میشه(یا اینکه اشتباه تایپی وجود دشته باشه)
احتمال دوم بنظرم با توجه به اینکه پارسال دانشگاهارو مجبور کردن دو برابر جاشون دانشجو بگیرن دانشگاهای گردن کلفت مثل تهران و ... که تونست حرف خودشونو به کرسی بشونن گفتن ما پارسال به اندازه 2 ورودی دانشنجو گرفتیم و امسال دیگه هیچی! :| در نتیجه از 93 همون تعداد قبلیرو دوباره پذیرش میکنیم
در مورد دانشگاه آزاد هم صرف نظر اینکه من کور نیستم ظرفیتشو دیدم!!! من دانشگاه آزاد و یه بنگاه اقتصادی فرصت طلب میدونم که تا قبل از این رو کارشناسی حالا هم تو ارشد داره میتازونه ناز شصتس و ....(بماند)
البته بهتره شما در نظر بگیرید که فقط همین 4 5 رشته میتونند دانشجو بگیرند و مثلا تا 100 سال دیگه هم دانشگاه آزاد نمیتونه برای هماتو و ایمنی و میکروب و یا دستیاری ها مجوز بگیره ...
رشته های دیگه هم بعضی دانشگاها حذف شدن ولی دانشگاه آزاد چنین رشته ای نداره! حالا چون سم ارائه میشه بهتره شما هم با دید بازتری نگاه کنید!!!

دوست عزیز شما یا خرتون از پل گذشته یا ما رو درک نمیکنید...شایدم شما درست متوجه نشدی بحث ما چیز دیگه ایه!!!!
خونه ی ما دقیق روبروی در دانشگاهه حالا اون دانشگاه رشته ی منو نمیگیره باید پاشم برم یه شهر دیگه! حالا من هیچی اون دوستاییم که متاهلن خیلی داغون شدن تا حدی که میخوان اصلا کنکور ثبتنام نکنن!فک کن این همه زحمت کشیدیم حالا بگن دانشگاه شهرتون پذیرش نداره! انتظار دارید بشینیمو هیچی نگیم؟!

من هنوز 20 کیلومتر مونده برسم به پل!!! :)
دوست عزیز مگه مدرسه اس که میگی دانشگاه دمه خونه ماست و این حرفا :wacsmiley:
ناراحتی شما برای از دست دادن این فرصت برای من قابل درکه ولی ناسلامتی شما میخوایید مدرک کارشناسی ارشد بگیرد دلایل بهتری هم میتونید مطرح کنید
من هم هیچوقت نگفتم اعتراض نکنید!
نظر شخصیمو گفتم!

iran khanom

Member
تقصير وزير بهداشت عزيزمونه.ميخواد چند ماه وزارت از خودش يادگاري بذاره.هيچ كاري كه وقت نداره بكنه.فقط گند زد به كنكور ما.آخه ميكروب من برم كجا بخونم.يعني انقد اين رشته بي ارزش بود كه كل دانشگاهاي تهران حذفش كردن.بعد ميگيد من خودمو نكشم.اي خدااااااااااااااااااااااااااااااااااا.ديونه شدم.اونوقت ميگيد من نرم خارج.التماس نگيد من ميرم خارج.افغانستان به اينجا مي ارزه.

DNA.2013

New member
نه عزیزم تا قبل از 90 یکسال در میون بوده یعنی یکسال ژن میگرفته یک سال بیوتک . ولی سال 90 و 91 هم ژن گرفته هم بیوتک .
حالا نمیدونم شاید میخوان برگردن به استراتژی قبلیشون ولی شایدم بعدا دوباره دانشگاه اصفهان اضافه بشه . کار وزارت بهداشت معلوم نیست . من میپرسم باز براتون که قضیه چیه .

درکتون میکنم چون دارید زحمت میکشیذ نگران باشیذ ولی الان
حیف اعصابتون نیست ...

ممنون میشیم بپرسی نجما جان.و اینکه میتونیم اعتراض کنین اگه آره چجوری؟ چون دوستای متاهل من فقط باید اصفهان باشن خیلی ناراحتن

DNA.2013

New member
تقصير وزير بهداشت عزيزمونه.ميخواد چند ماه وزارت از خودش يادگاري بذاره.هيچ كاري كه وقت نداره بكنه.فقط گند زد به كنكور ما.آخه ميكروب من برم كجا بخونم.يعني انقد اين رشته بي ارزش بود كه كل دانشگاهاي تهران حذفش كردن.بعد ميگيد من خودمو نكشم.اي خدااااااااااااااااااااااااااااااااااا.ديونه شدم.اونوقت ميگيد من نرم خارج.التماس نگيد من ميرم خارج.افغانستان به اينجا مي ارزه.

صد در صد افغانستان صد شرف داره به اینجا. اینجا ما بدبختی میکشیم بالاییا شب میخوابن صب پا میشن واسمون تصمیم میگیرن! والا ما جهان سوم که هیچی جهان پنجمم بشیم حقمونه.

bacteriologist

New member
جالبه میکروب تهران نداره ایلام و زاهدان داره اخه مگه رشتمون جوراب سازیه که لب مرز دانشگاه گذاشتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا