الآن شما اینطور که صحبت کردی طرفدار مایی یا اون بالا بالاییا!!!!!!!!
ما فعلا صحبتمون سر این هستش که بعضی از دانشگاههای با سطح علمی بالاتر برای یکسری از رشته هارو که قبلا دانشجو میگرفتن حذف کردند(دانشگاههای روزانه) . مثلا رشته ی سم شناسی تا پارسال دانشگاه تهران.اصفهان.شیراز هم دانشجو میگرفتند اما امسال همشون برداشته شدند.و فقط 4تا از داشگاهها دانشجو میگیرن ...خوب با این حساب دانشگاههای باقیمونده که مسلما نمیتونن ظرفیت دانشگاه های قبلی رو تقبل کنند.... و اینکه رقابت بر سر شهری که روش حساب باز میکردیم هم زیادتر میشه....از طرفی یکسری افراد موقعی که شروع به خو ندن سم شناسی کردن حتما میخواستن تو شهر خودشون باشند مثلا من میخواستم اهواز باشم و اگه این رشته توی اهواز برداشته می شد میدونی الآن چه شک بزرگی بهم وارد می شد ؟؟؟...که الآن دارم میبینم واسه بعضیها که توی شهرای دیگه بودند یه همچین چیزی پیش اومده.....
از طرفی اگه بری و ظرفیت دانشگاه آزاد رو یه نگاه بندازی میفهمی که هدفشون کم کردن ظرفیت ها و افزایش فرصت های شغلی برای افراد نیست....فط میخوان ما رو وادار کنند که با پرداخت پول درس بخونیم ((ظرفیت ها رو از دانشگاه روزانه برمی دارن و به دانشگاه آزاد میدن ))
این یه جورشه... یکم چشماتونو باز کنید.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من طرفدار خودم هستم.
درمورد حذف بعضی دانشگاها ممکنه این اطلاعیه کامل نباشه چون آخرین لحظه( چند روز قبل کنکور) دانشگاه ها ظرفیتشونو به وزارت اعلام میکنن و تو اون اطلاعیه تعیین دانشگاه مشخص میشه(یا اینکه اشتباه تایپی وجود دشته باشه)
احتمال دوم بنظرم با توجه به اینکه پارسال دانشگاهارو مجبور کردن دو برابر جاشون دانشجو بگیرن دانشگاهای گردن کلفت مثل تهران و ... که تونست حرف خودشونو به کرسی بشونن گفتن ما پارسال به اندازه 2 ورودی دانشنجو گرفتیم و امسال دیگه هیچی! :| در نتیجه از 93 همون تعداد قبلیرو دوباره پذیرش میکنیم
در مورد دانشگاه آزاد هم صرف نظر اینکه من کور نیستم ظرفیتشو دیدم!!! من دانشگاه آزاد و یه بنگاه اقتصادی فرصت طلب میدونم که تا قبل از این رو کارشناسی حالا هم تو ارشد داره میتازونه ناز شصتس و ....(بماند)
البته بهتره شما در نظر بگیرید که فقط همین 4 5 رشته میتونند دانشجو بگیرند و مثلا تا 100 سال دیگه هم دانشگاه آزاد نمیتونه برای هماتو و ایمنی و میکروب و یا دستیاری ها مجوز بگیره ...
رشته های دیگه هم بعضی دانشگاها حذف شدن ولی دانشگاه آزاد چنین رشته ای نداره! حالا چون سم ارائه میشه بهتره شما هم با دید بازتری نگاه کنید!!!
دوست عزیز شما یا خرتون از پل گذشته یا ما رو درک نمیکنید...شایدم شما درست متوجه نشدی بحث ما چیز دیگه ایه!!!!
خونه ی ما دقیق روبروی در دانشگاهه حالا اون دانشگاه رشته ی منو نمیگیره باید پاشم برم یه شهر دیگه! حالا من هیچی اون دوستاییم که متاهلن خیلی داغون شدن تا حدی که میخوان اصلا کنکور ثبتنام نکنن!فک کن این همه زحمت کشیدیم حالا بگن دانشگاه شهرتون پذیرش نداره! انتظار دارید بشینیمو هیچی نگیم؟!
من هنوز 20 کیلومتر مونده برسم به پل!!!

دوست عزیز مگه مدرسه اس که میگی دانشگاه دمه خونه ماست و این حرفا :wacsmiley:
ناراحتی شما برای از دست دادن این فرصت برای من قابل درکه ولی ناسلامتی شما میخوایید مدرک کارشناسی ارشد بگیرد دلایل بهتری هم میتونید مطرح کنید
من هم هیچوقت نگفتم اعتراض نکنید!
نظر شخصیمو گفتم!