من قبووووووووووووووووووووووووووووووووووووول شدم.............هورااااااااااااااا
K kaziland New member 2013-08-28 #261 من قبووووووووووووووووووووووووووووووووووووول شدم.............هورااااااااااااااا
A ALI_A New member 2013-08-28 #264 بچه ها کسی بین الملل هماتو رو انتخاب کرده بود و الان مجاز شده؟ اصلا بین الملل رو الان اعلام کرده سازمان سنجش؟
بچه ها کسی بین الملل هماتو رو انتخاب کرده بود و الان مجاز شده؟ اصلا بین الملل رو الان اعلام کرده سازمان سنجش؟
bahramian0935 New member 2013-08-28 #266 خوشحالم که بچه های انجمن قبول شدند.بچه ها واسه هم دعاکنید که همیشه انقدربامرام بمونید واهل مطالعه باشییم.
خوشحالم که بچه های انجمن قبول شدند.بچه ها واسه هم دعاکنید که همیشه انقدربامرام بمونید واهل مطالعه باشییم.
refoda New member 2013-08-28 #269 من بهداشت حرفه ای تهران قبول شدم...تو دلم ول ول اس.....:smilies-azardl (113:thumbsupsmileyanim::riz304:
من بهداشت حرفه ای تهران قبول شدم...تو دلم ول ول اس.....:smilies-azardl (113:thumbsupsmileyanim::riz304:
arezoomand New member 2013-09-11 #271 bacillus.bs گفت: خوش به حال اونايي كه اصلا دانشگاه نميردند تا همون ديپلم مي خونند هميشه هم جوون ميمونند اين ازمونا هر كدوم به اندازه ي ١٠ سال ما را پير ميكنه از استرس زياد کلیک کنید تا باز شود... اره والا همینوبگو..............
bacillus.bs گفت: خوش به حال اونايي كه اصلا دانشگاه نميردند تا همون ديپلم مي خونند هميشه هم جوون ميمونند اين ازمونا هر كدوم به اندازه ي ١٠ سال ما را پير ميكنه از استرس زياد کلیک کنید تا باز شود... اره والا همینوبگو..............