ممنون شاینی خانوووم!من اسم کوچیکتونو نمیدونم عذر میخوامzahra khanom khosh umadi:ad54ad:
ممنون شاینی خانوووم!من اسم کوچیکتونو نمیدونم عذر میخوامzahra khanom khosh umadi:ad54ad:
مهسا جان اون قسمت مدارک که مربوط به ارگانهای دولتی بود من جایی کار نمیکنم اما چیزی ام ارسال نکردم تایید نشد منم الکی عکسمو ارسال کردم تا خودشون بررسی کنن.اخه قسمتی ام که مربوط به شاغل ها بود خالی گذاشتم.حالا خودشوم متوجه میشن من جایی دولتی کار نمیکنم دیگه.شما چیکار کردی اون قسمتو؟؟
- - - Updated - - -
عزیزم آزمون و گزینش واسه بچه های دکتریه نه واسه ارشد.خیالت راحت...!!
خوبيد بچه ها؟؟؟ چه خبر ها؟؟؟
آقا حميد روز ثبت نامتون ازتون كه سوال و اينا نپرسيدن يه چيزي مثل آزمون و گزينش؟؟؟
ممنون شاینی خانوووم!من اسم کوچیکتونو نمیدونم عذر میخوام
کدوم فرمو پر کردی؟؟تو رو خدا دقیق بگو اگه شد برم الان اصلاح کنمعزيزم منم جايي كار نميكنم واسه همين بالاي اون فرم كه يك فرم دو قسمتي بود رو پر و امضا كردم و فرستادم...
فكر كنم فرم رو خوب نخوندي... قسمت بالاي فرم نوشته تعهد ميدهم كه در ارگان دولي شاغل نيستم...
برو قسمت بالاي فرم رو پر كن و اسكن و ارسال كن...
مداركتو كامل كن به مشكل نخوري...
من با دانشگاه قبلیم تصفیه کردم.واسه وامم که گرفته بودم ماهیانه قسط بندی کردن اما دفترچه قسط نداریم منم اقساط رو بصورت اینترنتی پرداخت میکنم.زنگ زدم با مدرس صحبت کردم اونام گفتن یه یادداشت دستی بنویس اینارو که دفترچه قسط نداری و اقساط رو هم اینترنتی پرداخت میکنی بعد اونو اسکن کن و بفرس بجای مدرک آخرین قسط یا تصویه حساب.خواهش:ad54ad: شما فرم تصفیه حساب با صندوق رفاهو داشتید؟
من با دانشگاه قبلیم تصفیه کردم.واسه وامم که گرفته بودم ماهیانه قسط بندی کردن اما دفترچه قسط نداریم منم اقساط رو بصورت اینترنتی پرداخت میکنم.زنگ زدم با مدرس صحبت کردم اونام گفتن یه یادداشت دستی بنویس اینارو که دفترچه قسط نداری و اقساط رو هم اینترنتی پرداخت میکنی بعد اونو اسکن کن و بفرس بجای مدرک آخرین قسط یا تصویه حساب.
منم یادداشت دستی گذاشتم که کامل تصفیه کردم وامم نگرفته بودم
شما چون خوابگاه يا احيانا وام ميخواهيد اين نامه رو گذاشتيد؟؟
مهسا جان خدا کنه الان بشه اصلاح کرد.الان میرم پرینت میرم پر میکنم میفرستم.خدا کنه بشه.مرسی که گفتیزهرا جون فرم شماره ٣٢
آره به خاطر خوابگاه گذاشتم
مهسا جان خدا کنه الان بشه اصلاح کرد.الان میرم پرینت میرم پر میکنم میفرستم.خدا کنه بشه.مرسی که گفتی
بله من پر کردم.این فرمو موقع ثبت نام حضوری باید دو سری پرینت بگیریم ببریمعزيزان فرم صلاحيت عمومي رو پر كرديد؟؟؟
قسمت معرف رو چي؟؟
شاینی خانوم اگه خوابگاه میخواین تعهد محضری ام باید بذاریا.فرستادی؟؟
نه آخه گفته معرف غير خويشاوند و از محل كار يا تحصيل....
ما كه كسي رو نداريم... شاغل هم نيستيم:14: