بچه هاي گل تربيت مدرس

midwif.mah

New member
عزيزم منم جايي كار نميكنم واسه همين بالاي اون فرم كه يك فرم دو قسمتي بود رو پر و امضا كردم و فرستادم...
فكر كنم فرم رو خوب نخوندي... قسمت بالاي فرم نوشته تعهد ميدهم كه در ارگان دولي شاغل نيستم...

برو قسمت بالاي فرم رو پر كن و اسكن و ارسال كن...
مداركتو كامل كن به مشكل نخوري...

آخرین ویرایش:

midwif.mah

New member
مهسا جان اون قسمت مدارک که مربوط به ارگانهای دولتی بود من جایی کار نمیکنم اما چیزی ام ارسال نکردم تایید نشد منم الکی عکسمو ارسال کردم تا خودشون بررسی کنن.اخه قسمتی ام که مربوط به شاغل ها بود خالی گذاشتم.حالا خودشوم متوجه میشن من جایی دولتی کار نمیکنم دیگه.شما چیکار کردی اون قسمتو؟؟

- - - Updated - - -

عزیزم آزمون و گزینش واسه بچه های دکتریه نه واسه ارشد.خیالت راحت...!!

عزيزم آخه از يكي شنيدم كه ميگفت يه آزمون الكي هم كه شده ميگيرن....

Hamidvet

New member
خوبيد بچه ها؟؟؟ چه خبر ها؟؟؟
آقا حميد روز ثبت نامتون ازتون كه سوال و اينا نپرسيدن يه چيزي مثل آزمون و گزينش؟؟؟

من که هنوز ثبت نام حضوری نرفتم که ... 28 باید برم!

سوالائی که باید از ما میپرسیدن تو جلسه مصاحبه پرسیدن دیگه!! ههههههه
acigar.gif

ممتاز

New member
عزيزم منم جايي كار نميكنم واسه همين بالاي اون فرم كه يك فرم دو قسمتي بود رو پر و امضا كردم و فرستادم...
فكر كنم فرم رو خوب نخوندي... قسمت بالاي فرم نوشته تعهد ميدهم كه در ارگان دولي شاغل نيستم...

برو قسمت بالاي فرم رو پر كن و اسكن و ارسال كن...
مداركتو كامل كن به مشكل نخوري...
کدوم فرمو پر کردی؟؟تو رو خدا دقیق بگو اگه شد برم الان اصلاح کنم

ممتاز

New member
خواهش:ad54ad: شما فرم تصفیه حساب با صندوق رفاهو داشتید؟
من با دانشگاه قبلیم تصفیه کردم.واسه وامم که گرفته بودم ماهیانه قسط بندی کردن اما دفترچه قسط نداریم منم اقساط رو بصورت اینترنتی پرداخت میکنم.زنگ زدم با مدرس صحبت کردم اونام گفتن یه یادداشت دستی بنویس اینارو که دفترچه قسط نداری و اقساط رو هم اینترنتی پرداخت میکنی بعد اونو اسکن کن و بفرس بجای مدرک آخرین قسط یا تصویه حساب.

shiny

New member
من با دانشگاه قبلیم تصفیه کردم.واسه وامم که گرفته بودم ماهیانه قسط بندی کردن اما دفترچه قسط نداریم منم اقساط رو بصورت اینترنتی پرداخت میکنم.زنگ زدم با مدرس صحبت کردم اونام گفتن یه یادداشت دستی بنویس اینارو که دفترچه قسط نداری و اقساط رو هم اینترنتی پرداخت میکنی بعد اونو اسکن کن و بفرس بجای مدرک آخرین قسط یا تصویه حساب.

منم یادداشت دستی گذاشتم که کامل تصفیه کردم وامم نگرفته بودم

midwif.mah

New member
نه آخه گفته معرف غير خويشاوند و از محل كار يا تحصيل....
ما كه كسي رو نداريم... شاغل هم نيستيم:14:

بالا