بچه هاي گل تربيت مدرس

arash.tom

New member
ه
بچه ها من هر چي زنگ ميزنم دانشگاه كسي گوشي رو ور نميداره...
ن؟؟
شما با چه شماره ای تماس میگیرین؟؟ من که تا حالا 2 بار تماس گرفتم, هر 2 بار هم خیلی خوب جواب دادن.الان هم که تماس گرفتم بهم جواب دادن.

midwif.mah

New member
هن؟؟
شما با چه شماره ای تماس میگیرین؟؟ من که تا حالا 2 بار تماس گرفتم, هر 2 بار هم خیلی خوب جواب دادن.الان هم که تماس گرفتم بهم جواب دادن.

من واسه پرسيدن روزهاي كلاس هاي مامايي زنگ زدم گروه مامايي اما كسي جواب نميده...:j58r36j3gcr4suxymup

shaylon

New member
bacheha linke khabghaho vardashtan chikar konim?kasi z nazade beporse?man z mizanam j nemidan:New (6):

midwif.mah

New member
bacheha linke khabghaho vardashtan chikar konim?kasi z nazade beporse?man z mizanam j nemidan:New (6):

بچه ها به نظرم نگران نباشيد... مگه با لينكش كاري داشتيد... يعني ميخواستيد تغيير بديد يا اصلاح كنيد؟؟؟
اينا الان ديگه مشغول بررسي اطلاعات بچه ها و تقسيم شما ها تو خوابگاه ها هستن... لينك رو واسه همين ديگه ور داشتن چون مهلت قانوني ثبت نام خوابگاه ها فكر كنم تا ١٢ ام بود... لينك هاي ديگه رو هم چون خودشون گفتن براي اصلاح يا تكميل احتمالي تا روز ثبت نام حضوري ور نميدارن هنوز هست...
به اين فكر كنيد الان دارن ميگن واسه ممتاز يا دوستاي ديگه اون پنت هاوس جكوزي دار رو كنار بزاريم كه بچه هاي خيلي خوبي هستن...:28::motat:
به اين فكر كنيد و شاد باشيد... ان شالله بهترين جاها رو بهتون ميدن

ممتاز

New member
بچه ها به نظرم نگران نباشيد... مگه با لينكش كاري داشتيد... يعني ميخواستيد تغيير بديد يا اصلاح كنيد؟؟؟
اينا الان ديگه مشغول بررسي اطلاعات بچه ها و تقسيم شما ها تو خوابگاه ها هستن... لينك رو واسه همين ديگه ور داشتن چون مهلت قانوني ثبت نام خوابگاه ها فكر كنم تا ١٢ ام بود... لينك هاي ديگه رو هم چون خودشون گفتن براي اصلاح يا تكميل احتمالي تا روز ثبت نام حضوري ور نميدارن هنوز هست...
به اين فكر كنيد الان دارن ميگن واسه ممتاز يا دوستاي ديگه اون پنت هاوس جكوزي دار رو كنار بزاريم كه بچه هاي خيلي خوبي هستن...:28::motat:
به اين فكر كنيد و شاد باشيد... ان شالله بهترين جاها رو بهتون ميدن
آخی عزیزم ممنون که بفکرمون هستی..اما بخدا خوابگاه واقعا آدمو نگران میکنه مهسا جان.ماهاکه خوابگاه لازم داریم اصن نمیدونیم چیکار کنیم..منکه دوس دارم با شایلون هم اتاق بشم..کاش تو هم خوابگاهی بودی!اونوقت جمعمون جمع بود! قول بده جور شد یکی دوبار بیای پیشمون!

midwif.mah

New member
آخی عزیزم ممنون که بفکرمون هستی..اما بخدا خوابگاه واقعا آدمو نگران میکنه مهسا جان.ماهاکه خوابگاه لازم داریم اصن نمیدونیم چیکار کنیم..منکه دوس دارم با شایلون هم اتاق بشم..کاش تو هم خوابگاهی بودی!اونوقت جمعمون جمع بود! قول بده جور شد یکی دوبار بیای پیشمون!

حتما عزيزم زمستونا اگه بزارن حتما ميمونم پيشتون... آخه شباش زود تاريك ميشه، منم كه ترسووًوووو...
مامانم گير داده بود كه چرا خوابگاه نگرفتي كاش ميرفتي خوابگاه و ....
ميبيني چقدر دوسم دارن؟؟!!!!
من ٤ سال خوابگاهي بودم و ميدونم چه دوران شيرينيه... ما با هم اتاقي هامون كه هم كلاس و دوست صميمي هم بوديم ٤ سال رو كامل با هم بوديم و عين خواهر بوديم... آخهههههههه دلم واسه اون روزا تنگ شد...:sad:

midwif.mah

New member
من جمعه واسه ثبت نام ميرم دانشگاه... ميام همه خبرا رو واستون ميگم... :28:

midwif.mah

New member

راستي زهرا جون، فقط يكي دو بار بيام پيشتون؟؟؟؟!!!!:smiliess (7):

midwif.mah

New member
منم جمعه تازه راه میفتم بسمت دانشگاه مقطع قبلیم، برای دفاع از پایان نامم ... ان شاالله. :smiliess (8):

موفق باشيد آقا حميد... سفر بي خطر...
ما بچه ها و دوستان براتون آرزوي موفقيت ميكنيم.. و از همين جا تشويق تون ميكنيم:smiliess (8)::auizz3ffy9vla57584x

shaylon

New member
mamnun mahsa jo0o0o0n ,enshala ruzaye khubi dar pish dariiiim hatman.vali man 2ta az madareke khabgham taiiid nashode bud mikhastam tashihesh konam raftam didam linkesh nist vase un negaran budam vali delam roshane:smilies-azardl (113

shaylon

New member
momtaz jo0o0n manam doooost daram bahat ham otaghi besham be zuuudiam mibinamet,are davat ke lazem nist vali hatman mian pishemun bachehaaaaaa:smilies-azardl (113

بالا