بورانی کنگر

!SeCreT!

New member
بورانی کنگر

دوستان ببخشید با زبان خودمونی دستورشو میگم لفظ قلم حسش نیست...
1)کنگرو که پاک کردیم به هرشکلی که دوست دارید خوردش کنید
2) نیم ساعت داخل آب نمک میذاریم تا گلش کاملا پاک شه
3)بعد چندبار آب کشی میکنیم و میذاریم آب اضافیش بره
4)کنگرو با 2قاشق غذا خوری روی شعله ملایم میذاریم تا خوب مغز پخت بشه
5)1دونه پیاز این بستگی به ذائقه خودتون داره خورد شده رو با نمک و فلفل سیاه وفلفل قرمز و زردچوبه سرخ میکنیم
6)وقتی کنگر به اندازه دلخواه نرم و پخته شد پیاز و نمک و... رو که از قبل سرخ کردیم بهش اضافه میکنیم و چند دقیقه رود شعله ملایم حرارت میدیم
7)بورانی آماده سرو شده...بهمین سادگی ...بهمین خوشمزگی...


نکته:بعضیا از همون ابتدا پیازو نمک و...رو با کنگر قاطی میکنن این چیزا سلیقه ایه.منم چون خیلی به ظاهر غذا اهمیت میدم اینکارو نمیکنم چون ممکنه بعضی از پیازا خام بمونه بعضیاش بسوزه...

نوش جان...


 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: a_67
بالا