به خداوند چقدر اعتماد داریم؟

aram ft

New member
در سالی که قحطی بیداد کرده بود و مردم همه زانوی غم به بغل گرفته بودند مرد عارفی از کوچه ای می گذشت غلامی را دید که بسیار شادمان و خوشحال است.
به او گفت:
چه طور در چنین وضعی می خندی و شادی می کنی؟
جواب داد که:
من غلام اربابی هستم که چندین گله و رمه دارد و تا وقتی برای او کار می کنم روزی مرا می
دهد، پس چرا غمگین باشم در حالی که به او اعتماد دارم؟
آن مرد عارف که از عرفای بزرگ ایران بود، می گوید:
“از خودم شرم کردم که یک غلام به اربابی با چند گوسفند توکل کرده و غم به دل راه نمی دهد و من خدایی دارم که مالک تمام دنیاست و نگران روزی خود هستم…!”

آخرین ویرایش:

ba ba barghi

Well-known member
ضمن تشکر ،یه اعتراض دارم !!
بابا به فکر ما کنکوری ها باشین دیگه ، ریز نوشتین !چشامون نمی بینه خب؟؟:smilies:

من بیشتر از خودم به خدا اعتماد دارم !!و مومنم به اینکه همیشه هوامو داره ، و دستامو می گیره ،حتی اگه من گاهی وقتا دستاشو رها کنم !!:sarma:

aram ft

New member

من بیشتر از خودم به خدا اعتماد دارم !!و مومنم به اینکه همیشه هوامو داره ، و دستامو می گیره ،حتی اگه من گاهی وقتا دستاشو رها کنم !!:sarma:

باشه بابا برقی. از این به بعد فونتشو درشت می کنم.:ad54ad::ad54ad:

princess

New member
به خاطر بسپاریم که ،
همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است ؛
آرام، بی صدا، همیشگی ...

princess

New member
مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛

چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند.

به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو را انتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند .

aohm

New member

آقا خوشا به حال شماااا :riz304:
كاشكي منم ميتونستم اينطور باشم.

aohm

New member

آقا خوشا به حال شماااا :riz304:
كاشكي منم ميتونستم اينطور باشم.

دریا...

New member
من مهربونی خدا را خیلی وقت ها حس میکنم و گاهی می بینم خیلی بیشتر از خودم هوای منو داره...و هر اتفاقی هم که در زندگیم بیفته(چه خوب و چه اینکه به نظر خودم بد باشه)، همیشه خیالم راحت هست چون می دونم که حتما خدا حواسش بهم هست و برام ثابت کرده و می دانم که خودش همیشه باهامونه حتی اگر ما از یادمون برده باشیمش.......
پس در برابر خوشی هام و هم در برابر ناراحتی هام تا می تونم از خدای خوبم سپاسگذارم و بهش میگم اگر گاهی من تنهات میذارم، بهم یاداوری کن...

ninol

New member
مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛

چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند.

به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو را انتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند .
عزیزم ممنون از جمله های امیدوار کنندت این روزها خیلی دلم گرفته جمله هات ارومم کرد.مرسی

demyan

New member
نیازی به اعتماد نیست که وقتی هستی و او هست و می دانی که آرام در آغوشش هستی آن لحظه است که مطمئنی تو اویی و او تو ...تنها کافی است بسپاری خود را به بی کرانگی اش و آنگاه تنها عشق نصیبت خواهد شد و آرامش و ...رهایی...

mw.ashel

New member
siVVdW_535.jpg

mw.ashel

New member
امام جواد علیه السلام:
اعتماد به خدا بهای هر چیز گران بها است ، و نردبانی به سوی هر بلندایی .

asal 92

New member
عااااااااااااااااشقتم خدااااااااااااااااااجون :thanks:

laeya

New member
دلم گرم خداوندیست که با دستان من گندم برای یاکریم خانه می ریزد! چه بخشنده خدای عاشقی دارم که می خواهد مرا با آنکه می داند گنهکارم! دلم گرم است می دانم بدون لطف او تنهای تنهایم...
برایتان من خدا را آرزو دارم.

hoorsa

New member
خدا جون حالم خیلی خیلی خوب بود و داشتم آهسته و پیوسته درسامو می خوندم...البته کم و تفریحی می خونم اما خب بیشتر از این نمی خوام خودمو اذیت کنم...دوست دارم هر کاری می کنم احساس خوبی بهم بده...اینجوری درس خوندنم بهم احساس خوبی می داد .. یه آرامشی داشتم که خودمم باورم نمی شد که این منم که اینقدر آرومم ...بیمارستانمون تموم شده بود و تو تعطیلی بین دو ترم بودم...با دوستام تو سروکله ی هم می زدیم و مسخر بازی در می آوردیم...یه هفته پیش تولدم بود و کلی با بچه ها خوش بودیم...با همینا زمستونو سر می کردم...خلاصه از هر لحاظ زندگی بر وفق مراد بود تا دیروز صبح...یه اتفاقی افتاد که به خودی خودش بد نیست اما می تونه بد باشه...فقط بستگی به تو داره خداجونم...خواهش می کنم نذار اتفاق بدی بیفته...خواهش می کنم...
من جلوی بچه های سایت اعلام می کنم که بهت اعتماد کردم،مثل خیلی وقتا...تو هم دستامو بگیر ، مثل همیشه

zeindinho

New member
خدا جون حالم خیلی خیلی خوب بود و داشتم آهسته و پیوسته درسامو می خوندم...البته کم و تفریحی می خونم اما خب بیشتر از این نمی خوام خودمو اذیت کنم...دوست دارم هر کاری می کنم احساس خوبی بهم بده...اینجوری درس خوندنم بهم احساس خوبی می داد .. یه آرامشی داشتم که خودمم باورم نمی شد که این منم که اینقدر آرومم ...بیمارستانمون تموم شده بود و تو تعطیلی بین دو ترم بودم...با دوستام تو سروکله ی هم می زدیم و مسخر بازی در می آوردیم...یه هفته پیش تولدم بود و کلی با بچه ها خوش بودیم...با همینا زمستونو سر می کردم...خلاصه از هر لحاظ زندگی بر وفق مراد بود تا دیروز صبح...یه اتفاقی افتاد که به خودی خودش بد نیست اما می تونه بد باشه...فقط بستگی به تو داره خداجونم...خواهش می کنم نذار اتفاق بدی بیفته...خواهش می کنم...
من جلوی بچه های سایت اعلام می کنم که بهت اعتماد کردم،مثل خیلی وقتا...تو هم دستامو بگیر ، مثل همیشه

be sure about him i mean our kind GOD

بالا