بزرگترین سایت همسریابی دنیا

AWWA

New member
سلام
ببخشید اما چه حرفاااااااااااااااااااااا
لابد مهریه ش هم یه شاخه نبات بود...:mad_majidonline::mad_majidonline::mad_majidonline:

سلام:rose:
راستش میزان مهریه شو نمیدونم......ولی دختری که با اعتقاده الگوش حضرت فاطمه س(اونم خیلی دختر با اعتقادیه....بااینکه ظاهرش خیلی قشنگه ولی همیشه مسیر درستو انتخاب کرده....الله اعلم).....

زندگی که اساسش مادیات باشه آخرشم مشخصه به کجا میرسه!!!

AWWA

New member
دختر خوب هست بله!!! اما بخدا نه با این شرایط دختر همسایه شما

بله این که صددرصد.....همه که مثل هم نیستن. حتی پنج انگشت دستم مثل هم نیستن چه برسه به کل جامعه. برای پیدا کردن همچین دخترایی خیلی باید تلاش کرد.....توکل به خداهم مسیرو آسونترو روشنتر میکنه.

الان یاد این شعر افتادم.....قشنگه بخونینش

باغبان گر پنج روزی صحبت گل بایدش

بر جفای خار هجران صبر بلبل بایدش

ای دل اندربند زلفش از پریشانی منال

مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش

رند عالم سوز را با مصلحت بینی چه کار

کار ملک است آن که تدبیر و تامل بایدش

تکیه بر تقوا و دانش در طریقت کافریست

راهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش

با چنین زلف و رخش بادا نظربازی حرام

هر که روی یاسمین و جعد سنبل بایدش

نازها زان نرگس مستانه‌اش باید کشید

این دل شوریده تا آن جعد و کاکل بایدش

ساقیا در گردش ساغر تعلل تا به چند

دور چون با عاشقان افتد تسلسل بایدش

کیست حافظ تا ننوشد باده بی آواز رود

عاشق مسکین چرا چندین تجمل بایدش

ایزو

New member

سلام:rose
راستش میزان مهریه شو نمیدونم......ولی دختری که با اعتقاده الگوش حضرت فاطمه س(اونم خیلی دختر با اعتقادیه....بااینکه ظاهرش خیلی قشنگه ولی همیشه مسیر درستو انتخاب کرده....الله اعلم).....

زندگی که اساسش مادیات باشه آخرشم مشخصه به کجا میرسه!!!

درسته آوا خانم مادیات و اینا را قبول دارم
من خودم یه پسرم اما همیشه میگم پدر دختر به چه ضمانتی بیاد دخترشو بفرسته خونه ی پسر که تهش معلوم نیست چه جور از آب در بیاد و ممکنه هزار تا مشکل براش درست بشه
شاید حق دارن مهریه سنگین میگیرن که ضمانت زندگیشون بشه
البته زندگی که بخواد ضمانتش مهریه باشه اصلن نباشه بهتره
اما خب اونا هم یه مقدار حق دارن
ولی ما پسرا چیکار کنیم؟؟؟ گناه داریم بخدا:sad::sad:

ایزو

New member
بله این که صددرصد.....همه که مثل هم نیستن. حتی پنج انگشت دستم مثل هم نیستن چه برسه به کل جامعه. برای پیدا کردن همچین دخترایی خیلی باید تلاش کرد.....توکل به خداهم مسیرو آسونترو روشنتر میکنه.

الان یاد این شعر افتادم.....قشنگه بخونینش

باغبان گر پنج روزی صحبت گل بایدش

بر جفای خار هجران صبر بلبل بایدش

ای دل اندربند زلفش از پریشانی منال

مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش

رند عالم سوز را با مصلحت بینی چه کار

کار ملک است آن که تدبیر و تامل بایدش

تکیه بر تقوا و دانش در طریقت کافریست

راهرو گر صد هنر دارد توکل بایدش

با چنین زلف و رخش بادا نظربازی حرام

هر که روی یاسمین و جعد سنبل بایدش

نازها زان نرگس مستانه‌اش باید کشید

این دل شوریده تا آن جعد و کاکل بایدش

ساقیا در گردش ساغر تعلل تا به چند

دور چون با عاشقان افتد تسلسل بایدش

کیست حافظ تا ننوشد باده بی آواز رود

عاشق مسکین چرا چندین تجمل بایدش

خب درست اما این وسط تکلیف دلی که گیره چی میشه
البته میگن خربزه و لرزه دیگه
ج میشه کرد....

AWWA

New member
درسته آوا خانم مادیات و اینا را قبول دارم
من خودم یه پسرم اما همیشه میگم پدر دختر به چه ضمانتی بیاد دخترشو بفرسته خونه ی پسر که تهش معلوم نیست چه جور از آب در بیاد و ممکنه هزار تا مشکل براش درست بشه
شاید حق دارن مهریه سنگین میگیرن که ضمانت زندگیشون بشه
البته زندگی که بخواد ضمانتش مهریه باشه اصلن نباشه بهتره
اما خب اونا هم یه مقدار حق دارن
ولی ما پسرا چیکار کنیم؟؟؟ گناه داریم بخدا:sad::sad:

اگه آدم هدفش رضای خدا باشه و واقعا برای جلوگیری از گناه قدم ورداره خدا باور کنین کمکش میکنه.....این حرفام به نظر شعار میاد ولی کسایی که تجربش کردن خوب میدونن من چی میگم
با برنامه جلو برین.....تعیین کردن یه زمان مشخص برای ازدواج (تو ذهن منظورمه)باعث میشه از بلاتکلیفی دربیان و تندتر برای هدفتون قدم وردارین....با کاسه چه کنم چه کنم ورداشتن که مشکلی حل نمیشه!

abdolla

Member
اقا این حرفارو ول کنید فرض کنید دختر با چهاده تا سکه هم بهت دادن شماها قیمت وسایل خونه رو دیدی خونه بخای بگیری فکر رهن و اجارش بودی فکر مراسم عروسیت بودی بری وام بگیری با کدوم کار و درامد میخای پسش بدی اصلا کار داری که میخای اینکارارو بکنی

ایزو

New member
اقا این حرفارو ول کنید فرض کنید دختر با چهاده تا سکه هم بهت دادن شماها قیمت وسایل خونه رو دیدی خونه بخای بگیری فکر رهن و اجارش بودی فکر مراسم عروسیت بودی بری وام بگیری با کدوم کار و درامد میخای پسش بدی اصلا کار داری که میخای اینکارارو بکنی

بیشتر از این چیزا آقا عبداله....
مهریه حالا یه مثال بود...
ولی خب آوا خانم هم درست میگه یه مقدار هر دوطرف باید کوتاه بیان
پسر از جهزیه دختر و دختر هم از زر و زیور و اینا
حل میشه اگه خدا بخواد و بعضیا بذارننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن:14:

AWWA

New member

والا ماهاییم که انتظار داریم از همون اول همه چی داشته باشیم.....برا همینم هست طلاقا زیاد شده. دختره از همون روز اول میاد صاحب همه چی میشه بعد دیگه زندگی براش فقط حکم مسابقه با بقیه فک و فامیل و دوستانو داره.
پدرو مادر من با اینکه هردو از همون اول کارمند بودن ولی هیچ چیز...بازم میگم هیچی از خونوادشون برای شروع زندگی نگرفتن. حالا که از همون اول جوونا صاحب همه چی میشن. خودشونم نداشته باشن والدینشون پشتیبانشون هستن.

diseases

Well-known member
اینقدر بدبین و مأیوس نباشین
دیگه از نسل ما که بدتر نیستین، نسل سوخته
وقتی بدنیا اومدیم اوج هیجانات انقلاب بود، هیشکی حواسش به ما نبود
تو مدرسه تنها چیزی که یادمون بود صدای آژیر جنگ بود و اوج کتک خوردن از معلم
سال چهارم دبیرستان (نظام قدیم) که فارغ التحصیل شدیم تو یه دبیرستان 3 تا چهارمِ 35 نفره بودیم همه هم دنبال کار
خلاصه هیشکی دهه 50 رو آدم حساب نکرد
این جوری شد که شدیم نسل سوخته
شماها چیتون از ما کمتر و بدتر بود؟؟؟
یه ذره غیرت و مردونگی میخواد با تلاش که ماشالله همه دارین
با نشستن تو خونه و نون بابا رو خوردن که کار درست نمیشه !

abdolla

Member
اوا بنظرت دخترا بیخیال عروسی میشن که صاحب خونه بشن ؟؟؟؟؟ اصلا اوا خانم خودتون یک تاپیک بزنید همینجا امار بگیریم ببینیم خانمای اینجا حاضرن عروسی رو بیخیال بشن عوضش خونه دار بشن بجای اینکه پول که با صد زحمت وامو نمیدونم با کلی بذبختی جمع شده رو بجای اینکه بندازن تو شکم ملت برن باهاش ماه عسل و با بقیش خونه بگیرن اره در حد امار دیگه ببینیم نظرات چی هست

AWWA

New member
به قول معروف :روزای اول زندگی و کارو نه دوست ببینه نه دشمن(دشمن ببینه خوشحال میشه، دوست ببینه ناراحت).....طبیعیه همیشه اول هر کاری سختی هس،زحمت هست. رفته رفته میفته روی ریل. اینم بگما خانوما شمه اقتصادی قوی ای دارن.....معمولا آقایون قبل ازدواج اهل ریختو پاشو دوست بازی هستن....بعد ازدواج زنشونه که همه چی رو جمعو جور میکنه. پس رو کمک همسرتون خیلی حساب کنین. ترسو بذارین کنار

"آرامش"هنر نپرداختن به مسائلی است که حل کردنش سهم خداست .

abdolla

Member
اینقدر بدبین و مأیوس نباشین
دیگه از نسل ما که بدتر نیستین، نسل سوخته
وقتی بدنیا اومدیم اوج هیجانات انقلاب بود، هیشکی حواسش به ما نبود
تو مدرسه تنها چیزی که یادمون بود صدای آژیر جنگ بود و اوج کتک خوردن از معلم
سال چهارم دبیرستان (نظام قدیم) که فارغ التحصیل شدیم تو یه دبیرستان 3 تا چهارمِ 35 نفره بودیم همه هم دنبال کار
خلاصه هیشکی دهه 50 رو آدم حساب نکرد
این جوری شد که شدیم نسل سوخته
شماها چیتون از ما کمتر و بدتر بود؟؟؟
یه ذره غیرت و مردونگی میخواد با تلاش که ماشالله همه دارین
با نشستن تو خونه و نون بابا رو خوردن که کار درست نمیشه !

داداش من من دوتا برادر هم زمان شما دارم هردو هم کار دارن برادرم زمانی که کلر پنجره ای رو خرید قیمتش 200000 تومان بود اما الان که سوخته میگه بیا 800000 تومن ببرش برا خودت اگرم بخای درستش کنم اونوقت 1200000 میشه حالا فکر دست دوم و نو رو بکن قیمتش چنده

diseases

Well-known member
اوا بنظرت دخترا بیخیال عروسی میشن که صاحب خونه بشن ؟؟؟؟؟ اصلا اوا خانم خودتون یک تاپیک بزنید همینجا امار بگیریم ببینیم خانمای اینجا حاضرن عروسی رو بیخیال بشن عوضش خونه دار بشن بجای اینکه پول که با صد زحمت وامو نمیدونم با کلی بذبختی جمع شده رو بجای اینکه بندازن تو شکم ملت برن باهاش ماه عسل و با بقیش خونه بگیرن اره در حد امار دیگه ببینیم نظرات چی هست

بستگی به طرفت داره.
بستگی به فرهنگ منطقه داره.
بستگی به فک و فامیل دختره داره.
بعضی وقتا دختره موافقه اما بقیه اینقد در گوشش میخونن تا نظرشو عوض کنن...

AWWA

New member

باشه حتما پیشنهاد خوبیه:rose:

ولی نباید از ترس زمین خوردن راه رفتنو به بچه یاد ندیم!!! برادر من برای استخدام نزدیک 15 تا آزمون استخدامی رو شرکت کرد....دیگه آخراش داشت ناامید میشد ،اما بالاخره یه جای خیلی خیلی خوب تو تهران استخدام شد. حالا همیشه میگه اونموقعا وقتی قبول نمیشدم چقد ناراحت میشدم. خداروشکر که تو اونا قبول نشدم ،اینجا از همشون بهتره. ازدواجم همینطوره!! شما تلاشتونو بکنین بقیشو بسپارین دست خدا....

abdolla

Member
بستگی به طرفت داره.

قشنگ گفتی اخوی توی شهر ما باید عروسی باشه اونم تو تالار انچنانی خلاصه اهواز وضعیه

diseases

Well-known member
داداش من من دوتا برادر هم زمان شما دارم هردو هم کار دارن برادرم زمانی که کلر پنجره ای رو خرید قیمتش 200000 تومان بود اما الان که سوخته میگه بیا 800000 تومن ببرش برا خودت اگرم بخای درستش کنم اونوقت 1200000 میشه حالا فکر دست دوم و نو رو بکن قیمتش چنده

عبدالله عزیزم داری عصبانیم میکنی
عجب گیری به کولر دادی. خب 200تومن اون موقع 2میلیون الانه.
همون طوری که پدر و مادر به گردن ما حق دارن ما هم به گردن اونا حق داریم.
اونام باید اول زندگی سر کیسه رو شل کنن.
کار نیست و کار ندارم رو قبول ندارم. اگه فکرت فقط به پشت میزنشینی نباشه بخدا کار پیدا میشه.

AWWA

New member
بستگی به طرفت داره.

منم با این حرفتون موافقم....جوونا باید به حرف بقیه، مخصوصا بزرگترا خوب گوش بدن،روشون فکر کنن ولی درنهایت تصمیم نهایی رو خودشون بگیرن. خدا تو سوره شوری هم فرموده:با بقیه مشورت کن و درنهایت تصمیم نهایی رو خودت بگیر.

نذارین بقیه، دخالت بیجا داشته باشن...چه خونواده خودتون چه طرف مقابل....اما درمورد حرفاشون بی تفاوتم نباشین.

این مسائلو از همون اول با طرف مقابلتون طی کنین

بالا