برنامه های گروهی

AWWA

New member

سلام

من از تاپیک ختم قرآن و مطالعه های گروهی ارشد بعضی رشته ها به این نتیجه رسیدم که ماها از فعالیتهای گروهی بیشتر بهره و لذت میبریم. همکاری و رقابت دوستانه یکی از عواملی هست که باعث میشه یه کاری رو تا انتها مشتاقانه انجام بدیم و احساس خستگی نکنیم.

توی این تاپیک بگین دوست دارین چه کارهایی رو توی این سایت گروهی انجام بدیم. اگه موردی بود که طرفدار بیشتری داشت باهم براش برنامه ریزی میکنیم.

AWWA

New member

اولین موردی که به ذهن خودم میرسه مطالعه گروهی کتابهای غیر درسی هست(رمان،رموز شادی و موفقیت،علمی و دینی و......)

میتونیم یه کتابی رو انتخاب کنیم و در یک مدت زمان مشخص باهم بخونیمش.این زمان رو طوری تعیین میکنیم که مزاحم کارهای اصلیمون مثل درس خوندن نشه.بعد سر زمان مشخص بیاییم و درمورد اون کتاب باهم حرف بزنیم. نقاط قوت و ضعفش رو بررسی کنیم کلی تر بگم از مطلبش لذت ببریم.

نظر شما چیه؟

AWWA

New member

مورد بعدی قرائت نهج البلاغه هست.
هرکس یه خطبه رو در زمان مشخص میخونه و اگه نکته جالبی بود برای بقیه هم ذکر میکنه. اگه لازم بود درمورد یک خطبه باهمدیگه تبادل نظر میکنیم.

mj1919

New member

اولین موردی که به ذهن خودم میرسه مطالعه گروهی کتابهای غیر درسی هست(رمان،رموز شادی و موفقیت،علمی و دینی و......)

میتونیم یه کتابی رو انتخاب کنیم و در یک مدت زمان مشخص باهم بخونیمش.این زمان رو طوری تعیین میکنیم که مزاحم کارهای اصلیمون مثل درس خوندن نشه.بعد سر زمان مشخص بیاییم و درمورد اون کتاب باهم حرف بزنیم. نقاط قوت و ضعفش رو بررسی کنیم کلی تر بگم از مطلبش لذت ببریم.

نظر شما چیه؟

من خیلی موافقم
به نظر من، میشه با کتابهای داستان کم حجم شروع بشه

ZOT

New member
من با هر دو موافقم
هم نهج البلاغه که به نظرم از همین ماه شروعش کنیم! و هم کتابای جالب البته قبلش کتاب رو کامل معرفی کنیم که بتونیم بریم تهیه اش کنیم!

mohana

Well-known member

نظر شما چیه؟

خیلی خوب میشه بخوایم کتابی رو که خوندیم با هم بررسی کنیم ...ممنونم:rose:

مورد بعدی قرائت نهج البلاغه هست.
هرکس یه خطبه رو در زمان مشخص میخونه و اگه نکته جالبی بود برای بقیه هم ذکر میکنه. اگه لازم بود درمورد یک خطبه باهمدیگه تبادل نظر میکنیم.

:smilies-azardl (113

AWWA

New member
ممنون آواجان
من میخواستم به یکی از دوستان که تاپیک نقد فیلم توی حوزه روان شناسی رو باز کرده بودند پیشنهاد بدم که برای نقد کتاب های مختلف هم یه تاپیک باز کنند که شما پیشنهاد دادید، خیلی عالیه، منم موافقم!

هر کسی کتاب خوب و با محتوایی خونده، اینجا معرفی کنه تا بقیه هم بخونند و بعد نقد و بررسی بشه.

بازم ممنونم ازت برای پیشنهادات خوبت:rose:

خواهش میکنم. خوشحالم که شما و بقیه دوستان به این کار علاقه نشون میدین.:rose:

اتفاقا منم اون تاپیک رو دیدم و ازش خوشم اومد. حتی تو ذهنم بود که در مورد یه فیلم ما هم همگی بحث کنیم ولی متاسفانه مشکل دانلود نظرمو عوض کرد.

AWWA

New member
از اینکه قبول کردین دور هم مطالعه گروهی داشته باشیم واقعا ممنونم:rose:

تاپیک "مطالعه گروهی کتابهای غیر درسی "رو ایجاد کردم . لطفا به این لینک سر بزنین تا برای انتخاب اولین کتاب باهم تصمیم بگیریم.

http://olumpezeshki.ir/forum/thread8200.html#post267287

بالا