برا نفر قبلیت یه شایعه بساز!!!!!!!!!!

binam

Active member
برا نفر قبلیت یه شایعه بساز!!!!!!!!!!:21:

خلاقیت خودتون رو نشون بدید:thumbsupsmileyanim:

ghazal26

New member
166819_netmessage1.gif

شنيديد بي نام همون گوگوش خودمونه؟؟!!! اصلا واسه همينم اسمشو بي نام گذاشته كه آدمين بنش نكنه! آره بابا.... برام پيغام گذاشته بود تازگيا ميخواد برگرده ايران!!!!!! جون شما...چطور نشنيدي تاحالا تو همه سايتا نوشتن...

ghazal26

New member
شهابم اومد كه!!!!!! بهش نگيدا اما شنيدم قبلا عضو سازمان سيا بوده... گردن اونايي كه گفتنوو اصلا به ماچه؟؟؟؟ والا!!!!!!!!

binam

Active member
:bunnyearsmiley:من شنیدم شهاب یه قاتل فراریه...میگن با دالتون ها هم سلول بوده

bahar.zr93

New member
بچه ها میگمااااا ما آخر اون هفته جاتون خالی جنگل بودیم... بعد من همینطوری رفتمو رفتمو رفتم.... :sadsmiley:رسیدم به یه کلبه... کلبه ی جادوگر پیر....
نشسته بود اونجا و جوونهایی که رد میشدن رو زنده زنده کباب میکرد....
(شانس آوردم از پشت درخت دیدمش، وگرنه الان باید جای منم یه گل سرخ میذاشتین...:25r30wi:)

حالا بگید وردست جادوگره کی کار میکرد؟؟؟ :33:
آفرین!!
binam!!
من شنیدم اون مردمو میبره اونجا، آخرش یه درصدی از پیرزنه پول میگیره!!:25r30wi:

binam

Active member
:idea_majidonline:میگن بهار کلی مو درآوردههههههههههه!!!!!!!!!!!!!!شما باور میکنید؟؟؟؟

نوتر

New member
میگن بی نام24 سال پیش ازدواج کرده و یه روز عصبی شده با ماهی تابه زده سر شوهرش ، شوهرشو کشته. الانم 55 سالشه.

pashmak

New member
میگن نوتر انقدر خونده بوده که روز ارشد دو دستی تست میزده اینم عکسشه که میبینید

goleyakh

New member
میدونستید پشمک بچه واقعی پدر و مادرش نیست !!!تو بیمارستان عوض شده وگرنه خیلی خوشگلتر بود......:tsimuzpzwoap1t9y3o7

hosseini

New member
بچه ها میگمااااا ما آخر اون هفته جاتون خالی جنگل بودیم... بعد من همینطوری رفتمو رفتمو رفتم.... :sadsmiley:رسیدم به یه کلبه... کلبه ی جادوگر پیر....
نشسته بود اونجا و جوونهایی که رد میشدن رو زنده زنده کباب میکرد....
(شانس آوردم از پشت درخت دیدمش، وگرنه الان باید جای منم یه گل سرخ میذاشتین...:25r30wi:)

حالا بگید وردست جادوگره کی کار میکرد؟؟؟ :33:
آفرین!!
binam!!
من شنیدم اون مردمو میبره اونجا، آخرش یه درصدی از پیرزنه پول میگیره!!:25r30wi:

محشر بود
کلی خندیدم

pashmak

New member
ای بابا راست میگه میگم چرا زبانم قویه اخه زبان مادرمه همیشه هاچم دوست داشتم من مامانمو میخام رفتم فیس بوس پیداش کنم براتون دلار میفرستم

hosseini

New member
می دونستید گل یخ امسال سوالای کنکور رو دزدیده و با قیمت گرون فروخته..................الانم تحت تعقیبه

hosseini

New member
می دونستید شهاب روزی پنچاه نوع قرص می خوره که وضعیت روانیش در حد معمول بشه.............البته به کسی نگید گناه داره فردا می خاد ازدواج کنه یه وقت جایی واسه خواستگاری راهش نمی دن

hosseini

New member
می دونستید ناناز مقطع لیسانس رو طی 8 سال گذروند اونم به بدبختی
باباش می گفت کلی پول دادم تا اساتید نمره بهش دادن و گرنه هنوزم باید می رفت سر

pashmak

New member
میدونستید گل یخ دماقش عملیه موهاش کلاه گیسه چشاش لنزه ابروهاش مصنوعیه گونه هاش پروتزه دندوناش مصنوعیه تاااااااااااازه عکسشم روتوش شده

hosseini

New member
می دونستید بهار وقتی اکسیر عشق رو کشف کرد به 15 تا پسر طفل معصوم داد همشون در اثر اسهال و استفراغ مردن

hosseini

New member
شهاب مراقب باش اگه بهار عصاره عشق بهت تعارف کرد نخوری که..................میمیری
از ما گفتن بود

بالا