خیلی بده دلت هوای روزهایی رو بکنه ک میدونی دیگه نمیاد..
moj New member 2014-08-31 #1,302 בلَـــمْ پُـــرْ اَزْ حَــرْفـــْهــآییســـْتْ کـــه هیچْــکَــسْ حـآضِــرْ بــه گــوشْـ دادَنَــشْ نیســـْتْ جُـــزْ בفْتَـ ــ ــرِ خــ ــ ــآطــِرآتَـ ــ ــمْ . .
בلَـــمْ پُـــرْ اَزْ حَــرْفـــْهــآییســـْتْ کـــه هیچْــکَــسْ حـآضِــرْ بــه گــوشْـ دادَنَــشْ نیســـْتْ جُـــزْ בفْتَـ ــ ــرِ خــ ــ ــآطــِرآتَـ ــ ــمْ . .
@... zahra New member 2014-08-31 #1,304 پایان قصه را آزاد نوشته ام ، تا هر کس هرجور دلش خواست تمامش کند. لعنتی تو حتی عرضه نوشتن نقطه پایان آخر داستان را هم نداشتی ؟؟؟ میدانی ؟! تو از نسل همان کودکانی که وقت نوشتن انشاء مادرشان را صدا می کردند...
پایان قصه را آزاد نوشته ام ، تا هر کس هرجور دلش خواست تمامش کند. لعنتی تو حتی عرضه نوشتن نقطه پایان آخر داستان را هم نداشتی ؟؟؟ میدانی ؟! تو از نسل همان کودکانی که وقت نوشتن انشاء مادرشان را صدا می کردند...
@... zahra New member 2014-08-31 #1,305 خیلی بدهکاریم به همهی کسایی که همیشه بهشون گفتیم درست میشه و نشد…
@... zahra New member 2014-08-31 #1,306 از تو دلگیر نیستم!!! از دلم دلگیرم ک نبودنت را صبورانه تحمل میکند...........
@... zahra New member 2014-08-31 #1,307 ساعت رفتن... بهای سنگینی دادم تا فهمیدم کسی که قصد ماندن ندارد باید راهی کرد...
@... zahra New member 2014-08-31 #1,308 بــــوی رفـتن مــی دهــی عطـــر تـــازه ای خــــریــــده ای ؟ - - - Updated - - - آنقدر مرا از رفتنت نترسان ، قرار نیست همیشه بمانیم ! روزی همه رفتنی اند ، ماندن به پای کسی معرفت میخواد نه بهانه ! - - - Updated - - - اونی که رفت اگه برگرده از دوست داشتن نیست واسه اینه که بهترشو پیدا نکرده!!! - - - Updated - - - آهسته گفت خدا نگهدارت و در را بست و رفت ، آدمها چه راحت مسئولیت خود را به گردن "خدا" می اندازند .
بــــوی رفـتن مــی دهــی عطـــر تـــازه ای خــــریــــده ای ؟ - - - Updated - - - آنقدر مرا از رفتنت نترسان ، قرار نیست همیشه بمانیم ! روزی همه رفتنی اند ، ماندن به پای کسی معرفت میخواد نه بهانه ! - - - Updated - - - اونی که رفت اگه برگرده از دوست داشتن نیست واسه اینه که بهترشو پیدا نکرده!!! - - - Updated - - - آهسته گفت خدا نگهدارت و در را بست و رفت ، آدمها چه راحت مسئولیت خود را به گردن "خدا" می اندازند .
@... zahra New member 2014-08-31 #1,309 خودم قبول دارم کهنه شده ام ، آنقدر کهنه که می شود روی گرد و خاک تنم یادگاری نوشت ، بنویس و برو
@... zahra New member 2014-08-31 #1,310 کسی که تو را دوست دارد حتی اگر هزار دلیل برای رفتن داشته باشد ، هرگز رهایت نخواهد کرد ، او یک دلیل برای در کنارت ماندن خواهد یافت . - - - Updated - - - همیشه حرف از رفتن هاست ، کاش کسی با آمدنش غافلگیرمان کند .
کسی که تو را دوست دارد حتی اگر هزار دلیل برای رفتن داشته باشد ، هرگز رهایت نخواهد کرد ، او یک دلیل برای در کنارت ماندن خواهد یافت . - - - Updated - - - همیشه حرف از رفتن هاست ، کاش کسی با آمدنش غافلگیرمان کند .
@... zahra New member 2014-08-31 #1,311 گاهی به خاطرش ماندن را تحمل کن ، رفتن از دست "همه" بر می آید .
@... zahra New member 2014-08-31 #1,312 درد داره ساعت هابشینی وبه حرفی که هیچوقت قرارنیست بگی فکرکنی...
@... zahra New member 2014-08-31 #1,313 احساس تـاسف دارم بـرای تمـام کسانــی کـه بـا چشم هایشان قضاوت میـکننـــــد حـس نمیـــــکننـــد … نمـی شنونــــد … نمچشنـــــد …
احساس تـاسف دارم بـرای تمـام کسانــی کـه بـا چشم هایشان قضاوت میـکننـــــد حـس نمیـــــکننـــد … نمـی شنونــــد … نمچشنـــــد …
@... zahra New member 2014-08-31 #1,314 یادمان باشد.... هر خواستنی داشتنی نیست .... - - - Updated - - - نــــــــ♥ـــــو را نمیدانم ولی من حرف اخرم را با بغض خوردم!!
یادمان باشد.... هر خواستنی داشتنی نیست .... - - - Updated - - - نــــــــ♥ـــــو را نمیدانم ولی من حرف اخرم را با بغض خوردم!!
@... zahra New member 2014-08-31 #1,315 هـــــــــرگز هیچ حسرتی در دنیا این چنین یکجا جمع نمی شود که در این سه واژه ی کوتاه : " او دوســــــــــــــتم ندارد! "
هـــــــــرگز هیچ حسرتی در دنیا این چنین یکجا جمع نمی شود که در این سه واژه ی کوتاه : " او دوســــــــــــــتم ندارد! "
@... zahra New member 2014-08-31 #1,316 دلتــــ♥ـــنگی هم ... حس جالبیـست ...! داغ نیــــست اما ... مـــــــــــیسوزان...!
@... zahra New member 2014-08-31 #1,317 نگران خیس شدن پاهایش بود ... در آن زمان که آب از سر من گذشت ... !!!
@... zahra New member 2014-08-31 #1,318 دوســــــــــت داشـــــتن آدم هــــــــــــا را مــــــــــی توان از تـــــوجه آنـــــها فهمید وگرنه حرف را که هـمه می توانند بزنند...
دوســــــــــت داشـــــتن آدم هــــــــــــا را مــــــــــی توان از تـــــوجه آنـــــها فهمید وگرنه حرف را که هـمه می توانند بزنند...
@... zahra New member 2014-08-31 #1,319 ماههاست , فراموشش کرده ام؛ خـــــــــــــــاطراتش را هم...! ولی ... نمی دانم دســــــــــتانم , چرا هنوز ... . . به نـــــــــــــــوشتن نامش ذوق میکنند!!!
ماههاست , فراموشش کرده ام؛ خـــــــــــــــاطراتش را هم...! ولی ... نمی دانم دســــــــــتانم , چرا هنوز ... . . به نـــــــــــــــوشتن نامش ذوق میکنند!!!
@... zahra New member 2014-08-31 #1,320 نامــردی را مــــعلم بــه ما آموخت، ازهمان کـــــــــــــــــــــودکی میگفت : جـــــــای خــــــــــــــالی را پر کـــــــــــــــــــــنید …
نامــردی را مــــعلم بــه ما آموخت، ازهمان کـــــــــــــــــــــودکی میگفت : جـــــــای خــــــــــــــالی را پر کـــــــــــــــــــــنید …