بدو بدو لزگی اومده (پست اول را بخوانید )

mf2009

New member
و باز هم سلام
برای گرامرم اینا چی؟
و یک.سوال دیگه به نظر شما کدوم دیکشنری برای اندروید خوبه؟تلفظ هم افلاین داشته باشه
خعلی ممنون ک این پیج رو راه انداختین:-d
اگه گرامر رو به صورت مقدماتی بلد باشید نیازی به گرامر نیست
برای اندروید blue dict بهترین دیکشنریه

yekta_2020

New member
سلام ببخشید دوباره مزاحمتون شدم، ایمیلی که برام فرستاده بودین اتفاقی پاک شد میشه خواهش کنم اگه براتون امکان داره دوباره برام بفرستین
و اینکه میخواستم بپرسم این فایل pdf لغات با چه نرم افزاری باز میشه ؟
خیلی خیلی ممنون

biotec2013

New member
سلام خسته نیاشید
ایمیل شما رو دریافت کردم ولی برنامه ای رو باز نمی کنه

nmoh

New member
با سلام.
خیلی خیلی ممنون از لطفتون.
من متاسفانه از مهارت 9 به بعد رو نتونستم دانلود کنم.
آخه از پرشین گیگ دانلود نمیشه و میگه صفحه مورد نظر موجود نیست.بقیه رو هم از لینک دومی که گذاشتید تونستم دانلود کنم.
ای کاش اونارم یجا دیگه آپلود کنید.:rose:
اجرتون پیش خدا محفوظ باشه.
بینهایت تشکــــــــــر

مهربون

New member
بچه ها خسته نباشین....شما برا این منابع زبان که امسال عوض شده چی کار میکنین؟؟؟!

irani

New member
سلام و خسته نباشید به همه! من ی خواهش داشتم و اونم اینکه چون خوشبختانه تو ی زبان بهداشت گرامر زیاد نمیاد و کمه، اگه ممکنه بچه هایی که زبانشون متوسط یا خوبه
و قواعدو گرامرو در حدی که برا بهداشت لازمه رو به صورت نکته بگین! من رفتم تست لغات مهارت اولو ککهازم شکل دستوری صحیح کلماتو میخاست بزنم اما بلد نبودم بعضیاشو
اگه یه نفر مخصوصا اف ام جان این زحمتو بکشه ممنون میشم!

میترا66

New member
[COLOR="#0000CD"]عالی بود.همه کنکوریها برات دعامیکنن که بااین کارخوبت حتما قبول بشی وموفق بشی.من که ازته دلم برات دعامیکنم[/COLOR]

nazila91

New member
سلام من دیکشنری رو که یه چند وقتی هست دانلود کردم و استفاده میکردم خوب بود.... ولی امروز جعبه لایتنر رو اومدم ببینم، باز نکرد تنظیماتش هم غیر فعاله!! کد فعالسازی میخواد؟؟ اگه آره چیه کدش؟

Untitled.jpg

yekta_2020

New member
سلام ببخشید من این مدت دسترسی به اینترنت نداشتم ، خواهش میکنم اگه امکان داره فایل لغاتو دوباره برام ایمیل کنین
نمی دونم چطور ازتون تشکر کنم ، خیلی خیلی ممنونم

مائده 70

New member
سلام من مهارت 3 رو نموم کردم یه بار رفتم یک سری لغت به مهارت 1 اضافه کردم فرداش یه eror داد کل مهارت 1 رو پاک کرد
الان میترسم دوباره به مهارت ها لغت اضافه کنم بازم پاک بشه میخواستنم ببینم همیشه اینطوریه ؟؟؟:shocked:

sogoliii

New member
ســـــلام
یه سوال!؟
سنوات گذشته فقط 83-82 لغاتش واسه نرم افزار هست؟

آخرین ویرایش:

irani

New member
سلام ام اف جان، چند روز که انکیروییدم ریخته بهم نمیتونم زبان بخونم، وقتی میخام مرور و شروع کنم فرس استاپ میده و میبندتش، اصلا نمیتونم بخونم، چیکارررر کنم؟ پلیزززززز هلپ می لطفا

sogoliii

New member
سلام
كسي لغات سنوات گذشته زبان لزگي رو با هر فرمتي داره؟
خواهش مي كنم جواب بديد
زبان نخوندم….

بچه ها ب نظرتون امسال ک منابع زبان تغییر کرده هنوزم لزگی میتونه به ما کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

victoria-m

New member
سلامmf2009 عزیز.
نمیدونم مشکلم چیه که دانلود میشه باز نمیکنه.error میده.اگه امکانش هست برام ایمیل کنین .مرسی

بالا