بخوان و لذت ببر

amiir hosein

New member
با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز.شما میتونید اینجا ایاتی از قران مجید رو که بیشتر به دلتون نشسته(بیشتر حسش کردید)رو بزارید که دیگران هم اون ایات رو بخونند و استفاده کنن.
خوب میدونید که نگاه به خط قران کریم ثواب داره چه برسه به اینکه قران بخونید و برای استفاده دوستاتون هم ایات جالب بزارید(البته همه ی ایات زیبایی های خاص خودشو داره)
با تشکر و ارزوی موفقیت

amiir hosein

New member
بسم الله ارحمن الرحیم
وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِى عَنِّى فَإِنّى قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الْدَّاعِ...

و هرگاه بندگانم از تو درباره من پرسند (بگو:) همانا من نزديكم؛ دعاى نيايشگر را آنگاه كه مرا مى‏خواند پاسخ مى‏گويم. (بقره 185)

68m

New member
اِنَّ اللّهَ لا یُغَیِّرُ ما بِقَومٍ حتی یغیرو ما بانفسهم

خدا آن ملتی را سروری داد که تقدیرش به دست خویش بنوشت

به آن ملت سر و کاری ندارد که دهقانش برای دیگری کشت

pariya

New member
حافظوا علی الصلوات و الصلاة الوسطی و قوموا لله قانتین/بقره ایه 238/
در انجام همه نماز ها / به خصوص نماز وسطی=نماز ظهر/ کوشا باشید . و از روی خضوع و اطاعت برای خدا به پا خیزید.

Artmis.a

New member
ای مومنان در مشکلات خود از صبر و نماز کمک بگیرید « و استعینو بالصبر و الصلاه »

Artmis.a

New member
"چه بسا چیزی را شما دوست ندارید و در حقیقت خیر شما در آن بوده و چه بسا چیزی را دوست دارید و در واقع برای شما شر است خداوند داناست و شما نمیدانید"

سوره ی بقره/ آیه 216

pariya

New member
بچه ها دلم خواست ذکر یونسیه (ع) رو هم اینجا بیارم واقعا ذکر پر محتواییه...

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین.

hiva6747

New member
ویل للمطففین
وای بر کم فروشان

یه بسته گنده چیپس میخری 90 درصدش هواست!

آخرین ویرایش:

amiir hosein

New member
از بشربن شریح نقل شده که می گوید:روزی از امام باقر (ع) پرسیدم:"امید بخش ترین آیه قرآن کدام آیه است؟"
حضرت فرمود:"اطرافیان شما در این باره چه نظری دارند؟"
گفتم:"آنها معتقدند آیه «قل یا عبادی الذین اسرفوا علی انفسهم لا تقنطوا من رحمت الله» (ای بندگان من که بر نفس خویش اسراف کرده اید از رحمت خدا نا امید نباشید) امیدوار کننده ترین آیه قرآن است."
حضرت فرمود :"اما ما اهل بیت چنین نظری نداریم."
پرسیدم:"پس نظر شما در این مورد چیست؟"
فرمودند:"آیه «ولسوف یعطیک ربک فترضی» (و پروردگارت آنقدر به تو عطا خواهد کرد که راضی شوی)

aohm

New member
بچه ها دلم خواست ذکر یونسیه (ع) رو هم اینجا بیارم واقعا ذکر پر محتواییه...

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین.

منم این ذکرو خیلی دوست دارم واقعا تو سختی ها آرومم میکنه...و همینطور ادامه ش: فاستجبنا له و نجیناه من الغم ..و کذلک ننجی المومنین

aohm

New member
الا بذکر الله تطمئن القلوب
.
.
.

یاد خدا آرامش دهنده قلبهاست

karshenasgh

New member
آیه الکرسی...

بسم الله الرحمن الرحیم

اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ *(۲۵۵)*

لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُؤْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ *(۲۵۶)* اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ *(۲۵۷)*

صدق الله العّلی العّظیم

«خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبك او را فرو مى گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمانها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟ آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشت سرشان است مى داند. و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى يابند. كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ. در دين هيچ اجبارى نيست. و راه از بيراهه بخوبى آشكار شده است. پس هر كس به طاغوت كفر ورزد، و به خدا ايمان آورد، به يقين، به دستاويزى استوار، كه آن را گسستن نيست، چنگ زده است. و خداوند شنواى داناست. خداوند سرور كسانى است كه ايمان آورده اند. آنان را از تاريكيها به سوى روشنايى به در مى برد. و [لى ] كسانى كه كفر ورزيده اند، سرورانشان [همان عصيانگران=] طاغوتند، كه آنان را از روشنايى به سوى تاريكيها به در مى برند. آنان اهل آتشند كه خود، در آن جاودانند.»

آخرین ویرایش:

Artmis.a

New member

بسم الله الرحمن الرحیم

اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ *(۲۵۵)*

لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُؤْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ *(۲۵۶)* اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ *(۲۵۷)*

صدق الله العّلی العّظیم

«خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبك او را فرو مى*گيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمانها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟ آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشت سرشان است مى*داند. و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمى*يابند. كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ. * در دين هيچ اجبارى نيست. و راه از بيراهه بخوبى آشكار شده است. پس هر كس به طاغوت كفر ورزد، و به خدا ايمان آورد، به يقين، به دستاويزى استوار، كه آن را گسستن نيست، چنگ زده است. و خداوند شنواى داناست. * خداوند سرور كسانى است كه ايمان آورده*اند. آنان را از تاريكيها به سوى روشنايى به در مى*برد. و [لى*] كسانى كه كفر ورزيده*اند، سرورانشان [همان عصيانگران=] طاغوتند، كه آنان را از روشنايى به سوى تاريكيها به در مى*برند. آنان اهل آتشند كه خود، در آن جاودانند.»

آیت الکرسی:heart:
خیلی دوستش دارم:(40)::thanks::rose:

am-ml

New member
اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ وَلاَ يَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ ﴿۲۵۵﴾

خداست كه معبودى جز او نيست زنده و برپادارنده است نه خوابى سبك او را فرو مى‏گيرد و نه خوابى گران آنچه در آسمانها و آنچه در زمين است از آن اوست كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشت‏سرشان است مى‏داند و به چيزى از علم او جز به آنچه بخواهد احاطه نمى‏يابند كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست و اوست والاى بزرگ (۲۵۵)

آیه 255 سوره بقره

این دوتا قسمتی رو که خودشون و ترجمشون رو رنگی کردم بارها تو زندگی احساس کردم و همیشه باعث آرامش و قوت قلبم هستن.

آخرین ویرایش:

akhbar

New member
إِنَّ وَعْدَ اللَّهِ حَقٌّ

همانا وعده ي خداوند، حق است.

amiir hosein

New member
بهترین هدیه به امام زمان(عج)

بسم الله الرحمن الرحیم

می گفت: هر ساخته ای که خلق میشه، اگه یه خورده پیچیده باشه ، سازنده اش براش کاتالوگ می نویسه و باهاش می فرسته.

می گفت: انسان از همه پیچیده تره و سازنده اش از همه حکیم تر

می گفت: کاتالوگ انسان « قرآن کریم » است. که خیلی خوب بیان کرده اگه چه کار کنه این انسان می تونه ظرفیت های بالقوه اش رو به بهترین وجهی بالفعل کنه بشه خلیفة الله، بشه خلیل الله، بشه حبیب الله

و چه کارها براش خطرناکه، خرابش می کنه می شه « لفی خسر »، می شه «کمثل الحمار»، میشه «کمثل الانعام بل هم اضل».

می گفت چهارده معصوم نمونه های برترند همان هایی که قرآن کریم را خواندند و عمل کردند و شدند آنچه برایش آفریده شدند.

می گفت چهارده معصوم علیهم السلام قرآن ناطقند، قرآن عملی هستند، راه نجاتند...

می گفت: حریص ترین و عاشقترین انسان ها به هدایت ما، خودش (ص) فرمود: : اِنّى تارِكٌ فيكُمُ الثَّقْلَيْنْ ما اِنْ تمسكتُم بِهِما لَنْ تَضِلّوا بَعْدى كتابَ اللّهِ وَعِتْرَتى اَهْلَ بَيْتى ...

می گفت: امام زمان (عج) هم برنامه شون هدایت انسان هاست بر اساس کاتالوگی که خالقشون داده، براساس قرآن کریم به روش سیره و سنت معصومین علیهم السلام،

می گفت اگه می خوای به امام زمان (عج) کمک کنی، اگه می خوای از یاران واقعی اش باشی، اگه می خوای یه منتظر واقعی باشی، اگه می خوای زمینه ساز ظهورشون باشی، اگه می خوای مشکلات قیام آقا کمتر بشه، اگه رضایت آقا رو می خوای، دیگه خودت می دونی راهش چیه...

قرآن بخوان و بفهم و عمل کن و به دیگران بشناسان تا بخوانند و بفهمند و عمل کنند

..............................................................

همیشه فکر می کردم برای امام زمان (عج) بهترین هدیه چیه؟

حالا فکر می کنم هدایت خودم بهترین هدیه ی من است برای امام زمانم

می خوام کاتالوگم رو بخونم و به دستوراتش عمل کنم تا بشم آنچه به خاطرش آفریده شدم.

می خوام برم در محضر نور؛ «کتاب الله» و سیره و سنت معصومین علیهم السلام تا نجات یابم از خطر گمراهی، تا هدایت شوم...

آقاجان! ای راهنما به سوی خدا! برای اینکه این هدیه رو به شما بدم محتاج دستگیری خود شما هستم!

ای آبرومند نزد خدا! دستانم را بگیر و در محضر خالقم شفیعم باش...

امیدوارم که قران در هر روزمان جایی داشته باشه,حتی به اندازه یک ایه﴿الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ﴾

dr m

New member
بسم الله ارحمن الرحیم

افوض امری الی الله..............

به من این ایه آرامش میده..........

بالا