باورکردنی نیست! کشفیات قاچاق مواد مخدر

!SeCreT!

New member
جای دوری لازم نیست برید.

اگه سر کوچه تون پارکه، مایه ش ، تا سر کوچه رفتنه!

:motat:

نیست ای خدا :13:پارک سر شهرکو خراب کردن بزرگترین تقاطع غرب کشور و بزنن.حالا چیکار کنم؟دستم به دامنتون کمکم کنید بیابم اونارو

mj1919

New member
فکر کنم باید تغییر رشته بدم.
128819_hmm.gif

اینا عضو هم قبول میکنن؟
11619_3550.gif

دکتر جون کجا باید برم برا عضویت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ثروت از علم بهتره ها ............

دوستم چرا عضو بشیم؟خودمون پارلمانشو تشکیل میدیم ها ازونام پولدارتر میشیم والا...

یعنی اراده ای که در جهت، قاچاقچی شدن، توی ماست، اگه درجهت پلیس شدن بود! ....:25r30wi: اونوقت....:auizz3ffy9vla57584x

Artmis.a

New member
دوستم چرا عضو بشیم؟خودمون پارلمانشو تشکیل میدیم ها ازونام پولدارتر میشیم والا...

تا جایی که من خبر دارم عمه ی من کاره ای نیستا که بخواد حمایتمون کنه خخخخخخخخ:whistle:

به بیست هزار تومن و یه تیرکمون نرسیده میگیرنمون چه برسه به اصلحه ی طلا و ین و دلار و یورو .:motat:

!SeCreT!

New member
تا جایی که من خبر دارم عمه ی من کاره ای نیستا که بخواد حمایتمون کنه خخخخخخخخ:whistle:

به بیست هزار تومن و یه تیرکمون نرسیده میگیرنمون چه برسه به اصلحه ی طلا و ین و دلار و یورو .:motat:

آره مخصوصا تو شهر ما که سریع ترین پلیس110 رو داره.ام بازم راهی هست ها....

Artmis.a

New member
یعنی اراده ای که در جهت، قاچاقچی شدن، توی ماست، اگه درجهت پلیس شدن بود! ....:25r30wi: اونوقت....:auizz3ffy9vla57584x

این قشر زحمتکش صادق مگه چه شونه لااقل...

تازه...که از ... بدترن فقط ما در جریان نیستیم :whistle:

!SeCreT!

New member

خواستن توانستن خودم میرم پیدا میکنم.پولدار شدم هیچکدومتونو نمیشناسم ها گفته باشم!

Artmis.a

New member

یعنی به توانایی و استعداد من شک داری همشیره که میخوای بیای ملاقات؟
نه آبجی ما حرفه ای تر ازین حرفاییم!

کی؟ من؟

نه من جسارت نکردم آبجی و به توانایی شما شک ندارم!

فقط در جریانم که امروزه برای اسباب کشی خونه ی خودت هم باید پارتی داشته باشی چه برسه به اسباب کشی غیر قانونی از کشوری به کشوری دیگه و اونم این اسباب خطرناک!
192619_lollipopsmiley.gif

!SeCreT!

New member
کی؟ من؟

نه من جسارت نکردم آبجی و به توانایی شما شک ندارم!

فقط در جریانم که امروزه برای اسباب کشی خونه ی خودت هم باید پارتی داشته باشی چه برسه به اسباب کشی غیر قانونی از کشوری به کشوری دیگه و اونم این اسباب خطرناک!
192619_lollipopsmiley.gif

نترس دوستم اون با من

mj1919

New member
به قیمت خون جوونای مردم؟؟؟؟؟؟؟؟
263519_shakinghead.gif

به خاطر این حرفتون
2 سال تخفیف خوردی!

احمدی بنویس، ا اا اا احمدی داری چت میکنی! گفتم بنویس ، یادداشت کن.
اون پنجره رو ببند، بیا تو انجمنه، یکی از اعضاش متبه شده، تخفیف بنویس براش

!SeCreT!

New member
به قیمت خون جوونای مردم؟؟؟؟؟؟؟؟
263519_shakinghead.gif

وای خدانکنه.باورکنید شوخی شم لرزه به تن آدم میندازه .یه روز که از دانشگاه برمیگشتم صحنه وحشتناک اعدام یه جوانو به خاطر قاچاق 1تن مواد مخدر دیدم که چه حال و قیامتی بود خدامیدونه.خدا نصیب نکنه

بالا