طلاطم نمیشه؟؟؟؟
F firoozeh New member 2014-05-29 #806 خخخخخخ طلاتم منظورم بود(املای خودتون ضعیفه به من چه؟؟؟؟؟):smiliess (8):
BBT New member 2014-05-29 #807 خخخخ از اون موقع کسی جواب نداد حالا من گفتم گفتید خب هیعت داوران از اونجا که فامیل ماست جواب ما رو قبول کرد خخخ بقیه به علت وقت تلف کنی کارت زرد داد
خخخخ از اون موقع کسی جواب نداد حالا من گفتم گفتید خب هیعت داوران از اونجا که فامیل ماست جواب ما رو قبول کرد خخخ بقیه به علت وقت تلف کنی کارت زرد داد
شفق بانو New member 2014-05-29 #808 من میگم زرین / خوو بگو طلا / :wacsmiley: فکر کنم اثار سر درد من بااجازه برم مرسی از شما داداش ناصر لطف کردین / :rose::rose: همگی خسته نباشین
من میگم زرین / خوو بگو طلا / :wacsmiley: فکر کنم اثار سر درد من بااجازه برم مرسی از شما داداش ناصر لطف کردین / :rose::rose: همگی خسته نباشین
F firoozeh New member 2014-05-29 #809 ای بابا گیج شدم یکی بره ی لغت نامه برداره املای صحیح تلاطم...طلاتم...تلاتم...طلاطم رو ببینه گیج شدم به جان خودم..... ب ب ت اول از همه خودم گفتم دلت آب:smilies-azardl (12)
ای بابا گیج شدم یکی بره ی لغت نامه برداره املای صحیح تلاطم...طلاتم...تلاتم...طلاطم رو ببینه گیج شدم به جان خودم..... ب ب ت اول از همه خودم گفتم دلت آب:smilies-azardl (12)
شفق بانو New member 2014-05-29 #811 تلاطم درسته فیروزه جان امروز داداش ناصر شانس اوردن درست نوشتن خخخ :black_eyed:
BBT New member 2014-05-29 #812 :riz304::riz304::riz304::riz304:خواهش میکنم شما هم خسته نباشید تقدیم به همتون
F firoozeh New member 2014-05-29 #814 ب ب ت تقلب میکنی خدا سوسکت می کنه هاااااا...اول ازهمه من گفتم ...حق منو تو این تاپیک خوردم اونور سرپل صراط حقمو با املای صحیح "طلاتم" ازت میگیرم !!!!:New (6):
ب ب ت تقلب میکنی خدا سوسکت می کنه هاااااا...اول ازهمه من گفتم ...حق منو تو این تاپیک خوردم اونور سرپل صراط حقمو با املای صحیح "طلاتم" ازت میگیرم !!!!:New (6):
شفق بانو New member 2014-05-29 #815 جرقه اشو من زدم گفتم زرین تام پس جایزه مال من دیگه /سر نخ دادم :tonguesmiley:
BBT New member 2014-05-29 #817 شفق@ گفت: دخترخانمای گل :rose::rz304::rose::riz304: کلیک کنید تا باز شود... :sdasdasd:.....
شفق بانو New member 2014-05-29 #818 BBT گفت: :sdasdasd:..... کلیک کنید تا باز شود... چرا داداش دعوا میکنید منو :dadad4: - - - Updated - - - BBT گفت: :sdasdasd:..... کلیک کنید تا باز شود... چرا داداش دعوا میکنید منو :dadad4:
BBT گفت: :sdasdasd:..... کلیک کنید تا باز شود... چرا داداش دعوا میکنید منو :dadad4: - - - Updated - - - BBT گفت: :sdasdasd:..... کلیک کنید تا باز شود... چرا داداش دعوا میکنید منو :dadad4: