bacheha laptapam ghati karde farsi nemitonam benvisam:dadad4:
BBT New member 2014-05-26 #402 نه محمد جان - - - Updated - - - ستاره70 گفت: bacheha laptapam ghati karde farsi nemitonam benvisam:dadad4: کلیک کنید تا باز شود... خب برو تنظیماتش درست کن ... فارسی بنویسی 10 تومان میشه انگیلسی 16 تومان تعرفه هاش فرق داره ها
نه محمد جان - - - Updated - - - ستاره70 گفت: bacheha laptapam ghati karde farsi nemitonam benvisam:dadad4: کلیک کنید تا باز شود... خب برو تنظیماتش درست کن ... فارسی بنویسی 10 تومان میشه انگیلسی 16 تومان تعرفه هاش فرق داره ها
BBT New member 2014-05-26 #413 ستاره70 گفت: sakht mibashad!!! please help! کلیک کنید تا باز شود... حرف چهارم الف
BBT New member 2014-05-26 #414 شفق@ گفت: بیکاری ////////////کنایه فکر کنم از بیکاری کلیک کنید تا باز شود... :smiliess (8): جایزه شما میشه یک ماه دریافت امتیاز روزانه رایگان از بازی کنان تاپیک خیلی حرفه ای پروفیشنال ....
شفق@ گفت: بیکاری ////////////کنایه فکر کنم از بیکاری کلیک کنید تا باز شود... :smiliess (8): جایزه شما میشه یک ماه دریافت امتیاز روزانه رایگان از بازی کنان تاپیک خیلی حرفه ای پروفیشنال ....
BBT New member 2014-05-26 #416 شما از حداکثر امتیاز دهی ظرف 24 ساعته گذشته استفاده کرده اید. بعدا سعی کنید.
شفق بانو New member 2014-05-26 #418 داداش شما عکس بذارین /من جایزه میدم . ( حس کرده بودم پیر شدم /نه هنوز جوونم خخخ:tonguesmiley: