اینم عیدی بچه ها

arshad246

New member
رفـتیم خـونه عــموم مـی بینـم پـسر عمـوم حــمومه داره می خنـده از دختر عموم می پرسم چرا می خنـده؟ میگه چیزی نیست داره سنگ پا می زنه :)))

پسرﻩ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﺩﺍﻣﭙــــﺰﺷــــﻚ ﺑﺎﺷﻲ ﺗﺎ ﺑﻔﻬﻤﻲ ﺑﻌﻀﻴﺎ ﭼﺸﻮﻧﻪ!
ﻛﺎﻣﻨﺖ گذاشتم ﭼﺖ ﺷﺪﻩ ﻋﺰﻳﺰﻡ؟
ﺑﻼﻛﻢ ﻛﺮﺩ |:
آﻳــــﺎ ﺑﻲ ﺩﻟﻴﻞ ﺑﻼﻙ ﻛﺮﺩﻥ ﺩﺍﻣﭙﺰﺷﮑﺎﻥ ﻛﺎﺭ ﺧﻮﺑﻴﺴﺖ؟ (

دیــگــه نـمـیشـه بـه پـسـرا چـشم غـره بـری
.
.
.ایـنـقـد زیـر ابـرو بـرداشـتن و مـوهـاشـونـو رنـگ کـردن،مـیتـرسـم

فـردا دسـتِ مـامـانـشـونـو بـگـیـرن
بـیـارن جـلـو درِ خـونـمـون بـگـن:
.مـامـان ایـن بـود بـهم چـشـم غـره رفـت تـو کـوچـه شـایـدم بـزنـن زیـرِ گـریـه

دختر همسایمون اسمش “طلا”ست...

توی “نقره” فروشی کار میکنه...

تازگیارفته برنزه کرده...!

فکرکنم اخر با مِسی ازدواج کنه

بچه شم شکل استیلی میشه

ساعت 4 صبح رفیقم زنگ زده میپرسه: فیلم جاده های خاکی رو دیدی؟!
میگم: نه!!
میگه: پاشو ببین تا آسفالتش نکردن!!

همه میگن ﻣﻦ ﺍز ﺩﻭﺭ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﺮﺩ ﭘﯿﺖ ﻡ !!!!!!!!!!!!!
.
.
.
.
..
ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺍﺯ ﺧﯿﻠﯽ ﺩﻭﺭحدود 6 کیلومتر 7 کیلومتر اینطوریا

بابا بزرگم یه حرفی میزد, نور به قبرش بباره, میگفت تربیت بچه ها از زمانی خراب شد که مستراحارو از گوشه حیاط آوردن بغل پذیرایی.بچه ای که صدای گ*ز باباشو بشنوه دیگه ازش حساب نمیبره.

به بعضیا هم باس گفت:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ماشالا نسبت به سنت خوب گ*ه میخوریااااااا

انقدر بدم میاد از اینهایی که موقع رانندگی دستکش دستشون میکنن!

جراحییه مگه!

- - - Updated - - -

یه پسری هم تو وبلاگش نوشته : بزی که من به دهنش شیرین نیام...
امیدوارم از گشنگی بمیره! :|

تبلیغات میکنن :”هم میهنان عزیز, محصولات لبنی میهن فقط با آرم میهن عرضه میشود”
آخه نه که ما فکر میکردیم با آرم شبکه ۳ عرضه میشه!!!!

دیشب واسه دخترخالم بعد مدتها یه خواستگار اومد، اونم چی، یه آقای باشخصیت و پولدار و تحصیلکرده !!!
چه ذوقی داشت بنده خدا
من و داداشم از نیم ساعت قبل رفتیم تو کمد دیواری رختخوابا نشستیم تا هروخ اومدن دوتایی حرف بزنن طرفو ببینیم و بعدن براش دست بگیریم و کلی بخندیم .
آغا نمیدونم این در کمد لامصب چطور یهو باز شد وما با رختخوابا فرود اومدیم وسط اتاق.
خواستگارا که فرار کردن
هیچی دیگه ما الان تو مرز ترکیه ایم دخترخالم با تفنگ دنبالمونه :)))

تو این فیلم خارجیا میخوان بچه رو شاد کنن دست میبرن پشت گوشش یه بیسکوییت میارن میدن بهش شاد میشه اونوقت عمویه ما میخواست مارو شاد کنه پلکاشو برمیگردوند ما مث سگ میترسیدیم :|

من بالاخره یه وسیله نایلون جدا کن از لواشک اختراع میکنم تو جشنواره خوارزمی ارایه میدم !

با فک و فامیل , نشستیم اسم و فامیل بازیکردیم
دائیم برای میوه با " ی "
" نوشته "
یه کیلو خیار!!!!!

یکی تو وبلاگش نوشته بود :
نفس مصنوعی یعنی :
تو نباشی و من به عکست خیره شوم …

بعدم یکی تو نظرات جوابشو داده بود :

کاش بوی چ*ش هم در عکس ثبت میشد

تا عمیقتر معنی نفس مصنوعی رو درک میکردی

ملت بی کار به این میگن .

طرف تو وبلاگش نظرسنجی گذاشته پرسیده :
گروه خونی تان چیست ؟
آخه نتیجه اش به چه دردت می خوره ؟
خون آشامی؟
دنبال خون خوش خوراک می گردی؟
لامصب :))

8.gif

arshad246

New member
دخترخالم 9سالشه اومده گوشیشو گذاشته رو تاقچه برگشته میگه : مامان یه وقت مسیجامو نخونیا !!!اونوخت من تا ۱۰سالگی فک میکردم گوزنا شوهر آهوها هستن

دیدید این فیلمارو که بچه گم میشه وقتی پدر مادرش پیداش میکنن نیم ساعت تو بغل همدیگه گریه میکنن ؟؟؟والا ما که بچه بودیم گم که میشدیم بعد از اینکه پیدامون میکردن نیم ساعت کتک میخوردیم ؛ بعضا از ترس پیدا شدن اشک میریختیم

یعنی کافیـــــه صمیمیترین دوست ِ یک دختر که همدیگرو "عسیسم" و "جوجو" و "ملوسک" صدا میکنن؛ بعد از کلی رژیم و ورزش و فعالیت برای لاغری، برگرده بهش بگه: عسیسم چاقتر از قبل شدی!!!!یعنی جوری فاتحه رفاقت 5 ساله رو میخونن؛ یه حرفایی بهم میزنن که ما مردها معنیشو نمیدونیم!!!
:|
باور کن .. دخترا در جریانن .. ..

طرف مامانش موچین رو ازش قایم میکنهبعد میاد اینجا واسه ما دم از مردونگی میزنه

از خاطرات یک دختر:
ﻣﻦ ﺍﺯ ﺑﭽﮕﯽ 1ﺳﺘﺎﺭﻩ ﺭﻭ ﻧﺸﻮﻥ ﮐﺮﺩﻡ ﺗﻮ ﺁﺳﻤﻮﻥ ﻣﯿﮕﻔﺘﻢ ﺍﯾﻦﺳﺘﺎﺭﻩ ﻣﻨﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﭼﺮﺍﻍ ﺩﮐﻞ ﻣﺨﺎﺑﺮﺍﺗﻪ ﮐﻤﺮﻡ ﺷﮑﺴﺖ

حالا گفتن نداره ولی ما ازین خونواده های با کلاسی هستیم که زباله هاشونو تفکیک می کننهسته های زردآلو - سایر زباله ها

بچه ها میخوام با واقعیت زندگی آشناتون کنم ...بچه ها -----> واقعیت زندگیواقعیت زندگی -----> بچه ها

گفت:بی من چی میکشـــــی ؟
.

.

.

.

.

.

گفتم:دوسیب البالو

تو صنف آرایشگرای زنونه یه قانونی وجود داره بنامه :
"
دوبار که بشوری"به این شرح که شما میرید آرایشگاه زنونه میگید:فی فی جون میخوام موهامو مش یخی کنم.بعد فی فی جون یه پول هنگفتی ازتون میگیره بعد چند دقیقه میرید جلوی آینه می بینید موهاتون صورتی جیغ شده،قاعدتاً ناراحت و عصبی میشیدبعد فی فی جون میگه:اصن نگران نباش "دوبار که بشوری" همون رنگی که خواستی میشهبعدم واسه محکم کاری میگه :ای جان ای جان چه ناز شدی بیا یه عکس ازت بگیرمبعد شمام .....میشید میاید خونه دوبار میشورید و این داستان ادامه دارد

8.gif

arshad246

New member

20:30 رو دیدید؟؟؟؟مصاحبه با نفر اول کنکور::خبرنگار:از کلاسای کنکور استفاده کردی؟!دختره:نه^_^خبرنگار:از کتابهای کمک آموزشی چطور؟! دختره:نه^_^خبرنگار:از آزمون های آزمایشی چی دخترم؟! دختره:نه^_^خبرنگار:آفرین پس حتما کتابهای درسیرو خیلی با دقت خوندی نه دخترم؟! دختره:نه^_^خبرنگار:از لوازم التحریر چی استفاده کردی عایا؟!:|دختره:نه^_^خبرنگار:د آخه آشغال تو مدرسه رفتی اصلا ،لامصب؟!:mad:@@دختره:نه^_^حالا فردا اسمشو این قلمچیو گاج میزنن میگن این خانوم از وقتی تو مزارع موز هند بوده تو کانون بوده!!

یکی از انگیزه های ازدواج کردنم خارج شدن از حکومت پدرمُ ایجاد حکومت مستقل برای خاموش روشن کردن کولره...

دقت کردین وقتی می خوای یه بسته رو با آژانس بفرستی،تویوتا کمری می فرستنولی وقتی خودت می خوای با آژانس جایی بری،پیکان مدل ۴۸ می فرستن !

این خارجی ها با ابداع کلمه lol به جای loud out laughمثلا خواستن بگن ما خیلی مبتکریم !اما قهرمانان ایران زمین با ابداعخخخخخخ به جای ( خیلی خوبه خدایی خیلی خندیدیم خیر ببینی!! )نقشه دشمنان رو نقش بر آب کردند !

داشتن یه دوست خوشتیپ و باحال باعث افتخارهخوشحالم که باعث افتخارتونم !

بـضـیام انگار اول شکستِ عــشقی بــودن،بــعــدا دســـت و پــا در آوردن !!

بابام دو هفته ای میشه تا میام پای کامپیوتر میاد بغلم میشینه دستمو می گیره و چُرت می زنه !دیشب بهش میگم : بابا این کارا واسه چیه ؟میگه : تلوزیون گفته فرزندان خود را در دنیای مجازی تنها رها نکنید !

پسرخالم 4 سالشه ، گرفتیمش با هزار بدبختی آشغالای دماغشو تخلیه کردیمبعد گریه میکنه میگه : بذارینش سرجاش!

به سلامتی "کریم بنزما"واسه اینکه نگفت "بنز من"گفت "بنز ما"

دقت کردین وقتی یکی بهتون میگه :
"
میخوام یه سوال ازت بپرسم , راستشُ بگو "
.
یاد تمام کارای بدی که کردین میوفتین ؟

مامانم میگه : پسرم همینجوری که نشستی پا اینترنت این تخم مرغارو هم بذار زیرت جوجه بشناحساس مسئولیت که نداری حداقل حس پدری رو تجربه کن :|

مدل اتاق مرتب کردن من:وقتی که میخوام پشت میزم بشینم :تمام وسایل روی میز و صندلی رو میذارم روی تختموقتی که میخوام بخوابم :تمام وسایل روی تختم رو میذارم روی میزم!

ﯾﻪ ﺭﻭﺯ ﯾﻪ ﺳﻮﺳﮏ ﻣﯿﺮﻩ ﺧﻮﺍﺳﺘﮕﺎﺭﯾﻪ ﯾﻪ ﻣﺮﻍ . .

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﯾﻨﯽ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﺍﻭﻣﺪﯼ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺑﺒﯿﻨﯽ ﭼﯽ ﻣﯿﺸﻪ؟ﺁﺧﻪ ﻣﮕﻪ ﺳﻮﺳﮏ ﻣﯿﺮﻩ ﺧﻮﺍﺳﺘﮕﺎﺭﯼ؟ ﺍﻭﻧﻢ ﺧﻮﺍﺳﺘﮕﺎﺭﯼ ﻣﺮﻍ!!!لابد دانشجو هم هستی!!!!!

arshad246

New member

خدا وقتی‌ مرد رو آفرید دید خیلی‌ پررو شد منم منم کرد ....!!!گفت : بذار یه کی‌ رو بیافرینم که باباتو بیاره جلوی چشات و ذره ذره جونتو بگیره .. این بود که زن را آفرید :)

دخترها وقتی ازدواج می‌کنن یه دغدغه دیگه به دغدغه‌هاشون اضافه میشه! اینکه حالا شوهرم چی بپوشه!؟

بالا