اگه گفتی اینا چه شونه؟؟؟

Soroush Star

New member
سلام .
نظر من اینه ، وقتی میخوام وارد رشته ای بشم باید جرات مقابله با این مسائل رو داشته باشم .
منظورم اینه که من رشته های مهندسی و علوم انسانی نخوندم که دل و طاقت این چیزها رو نداشته باشم .

در رشته های پزشکی دندانپزشکی دامپزشکی و تمام رشته های این موردی و علوم آزمایشگاهی و ژنتیک هدف اصلی نجات بشر هست .
اگر به خودمون بقبولونیم که هدفمون چه بوده که وارد این رشته ها شدیم دیدن این تصاویر دلخراش جوره دیگه ای برامون تحلیل میشه .

این اختلالات ژنتیکی به هر حال بوجود میاد همونطور که بسیاری از میکروب ویروس قارچ انگلها این اختلالاتو به شکل دیگه ای نشون میدن و هدف آیندمون ( همه متخصصین عزیز ) باید باید باید این باشه که این اختلالات رو به حداقل برسونیم .

حسان

Well-known member
من اعلام حضور می کنم، ولی شرمنده اگه نمی تونم توی تاپیک ارسال داشته باشم

ولی باید اعتراف کنم، که حسان، از بهترین مدیرای انجمن است، و ایده ی این تاپیک هم از بهترین ایده های مطرح شده در انجمن است!

انشاالله موفق باشید

سلام شرمنده نفرمایید اقا مجتبی.. شما لطف دارین.
خب شما به عنوان ناظر باشین و در دادن اطلاعات بیماری ها کمکمون کنید.
همیشه موفق وشاد باشید:riz304:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nike313

حسان

Well-known member
به نام خدا

اولین عکس امشب

برای دست گرمی یه عکس آسون میذارم... البته مهم نکاتشه:rolleyessmileyanim:

1-s2.0-S0140673611611379-gr1.jpg

Retinoblastoma%201.gif

آخرین ویرایش:

ps2020

New member
تو چشش نور افتاده ینی نور میخوره تو چشش چشش برق میفته :4d564ad6: چه قدر علمی و دقیق گفتم :دی

amirreza

New member
واردنبرگ هست؟؟؟؟؟یه قسمتی از موهاشم شاید رنگ نداشته باشه یعنی یه تیکش سفید باشه

Taraa

Well-known member
رتینوبلاستوما :

اتوزومال غالب
جهش rb1
سن بروز کودکی
زوال بینایی
انحراف چشم
درخشیدن گربه مانند چشم در تاریکی و در عکس

پسرخاله 5 ساله ام این بیماری رو داره ... بخاطر همین سری تشخیص دادم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nike313

ROJO

New member
OMFG! هرچی هس خیلی وحشتناکه lol ! مخصوصا Delay diagnosis اش, عفونیه یا ژنتیکی این:ph34r-smiley:

Taraa

Well-known member
اکثرا یک چشم درگیر میشه (رتینوبلاستومای یک طرفی) ولی گاهیم دو چشم درگیرن (رتینوبلاستومای دوطرفی)

درمانشم بسته به سرعت تشخیص شامل درآوردن چشم ، روشهای مختلف رادیوتراپی، سرمادرمانی، انعقاد نوری، و شیمی درمانیه

جدیداا یه روش شیمی درمانی هم به نام شیمی درمانی موضعی تو ایران راه افتاده که پسرخاله من تحت اون درمان هست ... البته فعلا فقط تهران انجام میشه

ps2020

New member
اکثرا یک چشم درگیر میشه (رتینوبلاستومای یک طرفی) ولی گاهیم دو چشم درگیرن (رتینوبلاستومای دوطرفی)

درمانشم بسته به سرعت تشخیص شامل درآوردن چشم ، روشهای مختلف رادیوتراپی، سرمادرمانی، انعقاد نوری، و شیمی درمانیه

جدیداا یه روش شیمی درمانی هم به نام شیمی درمانی موضعی تو ایران راه افتاده که پسرخاله من تحت اون درمان هست ... البته فعلا فقط تهران انجام میشه

میشه سوال هم بپرسیم؟
اگه آره! => انعقاد نوری چه نوع شیوه ای هست؟!

+انشاءالله پسرخاله تون هرچه زودتر شفا پیدا کنه:riz304:

حسان

Well-known member
رتینوبلاستوما :

اتوزومال غالب
جهش rb1
سن بروز کودکی
زوال بینایی
انحراف چشم
درخشیدن گربه مانند چشم در تاریکی و در عکس

پسرخاله 5 ساله ام این بیماری رو داره ... بخاطر همین سری تشخیص دادم

خب در تکمیل توضیحات تارا...
این بیماری سن بروزش کودکیه. التهاب ملتحمه داره...
فرضیه دو ضربه ای برا این بیماری مطرحه... حالا چیه این فرضیه؟؟ الان میگم............... این فرضیه میگه ک اولین جهش برا این بیماری از یکی ازوالدین به ارث برسه ( ضربه اول) و دومین الل بیماری توسط یه عامل محیطی جهش پیدا کنه ( اینم ضربه دوم) ( این فرضیه میگه: فرد هتروزیگوت از نظر یک جهش (در سلول زایشی) جهش دوم (جهش سوماتیک) رخ بده ک به این میگن از دست دادن هتروزیگوت. ... بنابراین طبق این توضیح خود بیماری در سطح مولکولی اتوزومی مغلوب اما وراثت اتوزومی غالب

ROJO

New member
وای من به گریه افتادم این عکسا از شبای پیش مظلوم تره، برم درس بخونم حالم گرفته شد

Taraa

Well-known member
میشه سوال هم بپرسیم؟
اگه آره! => انعقاد نوری چه نوع شیوه ای هست؟!

+انشاءالله پسرخاله تون هرچه زودتر شفا پیدا کنه:riz304:

من فقط راجع به شیمی درمانی موضعی اطلاعات دارم ... ولی انعقاد نوری گمونم همون درمان بوسیله لیزر باشه

تشکر ... انشاالله

حسان

Well-known member
وای من به گریه افتادم این عکسا از شبای پیش مظلوم تره، برم درس بخونم حالم گرفته شد

روجو جان یکی از بچه ها یه کامنت گذاشته بود وبه نظر نم همینه... درسته ک این عکس ها یه کم ناراحت کننده هستن اما با نگرش یادگیری بهشون نیگاه کن..

بالا