اگه قرار باشه فقط یکی کاربرای سایتو از نزدیک ببینی کدومشونو انتخاب میکنی؟؟

bahramian0935

New member
منم دلم میخواد هم استانی ها به اضافه سارا77/محمد313/وخیلیای دیگه راببینم

حسان

Well-known member
عاقا اخرین اماری ک دارم از داوطلبین دیدن خودم... 15 تا بود..
قرار شد اگه از 17 هزار کاربر انجمن 1000 تاشون بگن.. همایش بذارم برای دیدار:a2d3:

39593203526022555588.gif

هزینه ی شرکت در همایش برای هر نفر 100 هزار تومان میباشد ک برای دانشجویان تخقیف 20 درصدی در نظر میگیرم.
سایر اطلاعات همایش از همین تریبون اعلام خواهد شد...:a2d3:

آخرین ویرایش:

kaveh1316

New member
قرار شد اگه از 17 هزار کاربر انجمن 1000 تاشون بگن.. همایش بذارم برای دیدار:a2d3:

39593203526022555588.gif

هزینه ی شرکت در همایش برای هر نفر 100 هزار تومان میباشد ک برای دانشجویان تخقیف 20 درصدی در نظر میگیرم.
در ضمن من چون این تاپیکو راه انداختم پول نمیدم من باید مهمون افتخاریتون باشم.................
الکی گفتم تو رو خدا منم دعوت کنید دق کردیم هیشکی نگفت کاوه 1316!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حسان

Well-known member
در ضمن من چون این تاپیکو راه انداختم پول نمیدم من باید مهمون افتخاریتون باشم.................
الکی گفتم تو رو خدا منم دعوت کنید دق کردیم هیشکی نگفت کاوه 1316!!!!!!!!!!!!!!!!!!

باشه همایش را بیافته شما رو به عنوان بانیه این امر خطیر دعوت خواهیم نمود:black_eyed:

آخرین ویرایش:

sara77

New member
من دوس دارم sara77 رو از نزدیک ببینم ... شیطونیشو دوس دارم ... دوس دارم باهم بریم بیرون :rolleyessmileyanim:

منم همینطور رعنا جونی ایشاله که یه سر امدم تهرون میریم بعد به کاوه میگیم کاپوچینو برامون بیاره :riz304:

love virology

New member
کوکااااااااااااااااااااااااا ناراحت نشوووووووووووو خوت بیووووووووو طرف مووووووو یه سمبوسه داغ با فلفل هندی میزنیم نتررررس

کاوه رااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا عرض کردم

bioshimi93

New member

39593203526022555588.gif

خوش به حالت حسان جون ...
من چیکار کنم که کسی نمیخواد منو ببینه باید به هر کسی 100 هزار تومن بدم تا تو همایشم شرکت کنن:1dco2x0p1lilzhfpg1t

sara77

New member
اول مهسا بعد مجید -بهناز-سارا- سپید -فریبا -رضا -و...واقعا همه یه جورایی گل تشریف دارن ؟؟؟

آی بوداغلار باشین دا ----------- یازی یازدم داشین دا
گلیب گدن اوخوسن ------------- نلر گلدی باشیما
میسی اسلانی
این شعرتم که نفهمیدیم ولی هر چی بود مرسی

sara77

New member
خوش به حالت حسان جون ...
من چیکار کنم که کسی نمیخواد منو ببینه باید به هر کسی 100 هزار تومن بدم تا تو همایشم شرکت کنن:1dco2x0p1lilzhfpg1t

:25r30wi::25r30wi:از دست تو مینایی
نه بوگو کجایی عصری میام خونتون

elham2012

New member
من زمان زیادی نیست که به این انجمن اومدمو بچه هارو از رو تاپیکاشونو حرفا میشناسم
به نسبت این زمان کم دوست دارم بیوشیمی93،حسان،مریم آ و آشل رو ببینم.

kaveh1316

New member
سارا میخوای بری یه رستوران خوب گارسونا رو از نزدیک ببینی خودت متوجه میشی که من با اونا فرق دارم.......................

sara77

New member
سارا میخوای بری یه رستوران خوب گارسونا رو از نزدیک ببینی خودت متوجه میشی که من با اونا فرق دارم.......................

نه اتفاقا نمیدونم یه حسی تو درونم میگه تو خودشی لامصب ول کن ما نیست
اصن اسمتو که میبینما این بستنی نوفافه کاپوچینو همه چی میاد سراغم
خخخخخخخخ ینی یه وضی
شده

بالا