bioshimi93
New member
جناب ادمین و همه ی کسانی که اسمشون تو لیست دوستامه :riz304:
یه موقع نگین کاوه ها زشته. بنده خدا عقده کرد
eeeeeeeee
الان میخواستم بگم کاوه اما دیگه نمیگم:25r30wi:
در ضمن من چون این تاپیکو راه انداختم پول نمیدم من باید مهمون افتخاریتون باشم.................عاقا اخرین اماری ک دارم از داوطلبین دیدن خودم... 15 تا بود..
قرار شد اگه از 17 هزار کاربر انجمن 1000 تاشون بگن.. همایش بذارم برای دیدار:a2d3:
![]()
هزینه ی شرکت در همایش برای هر نفر 100 هزار تومان میباشد ک برای دانشجویان تخقیف 20 درصدی در نظر میگیرم.
سایر اطلاعات همایش از همین تریبون اعلام خواهد شد...:a2d3:
در ضمن من چون این تاپیکو راه انداختم پول نمیدم من باید مهمون افتخاریتون باشم.................
الکی گفتم تو رو خدا منم دعوت کنید دق کردیم هیشکی نگفت کاوه 1316!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من دوس دارم sara77 رو از نزدیک ببینم ... شیطونیشو دوس دارم ... دوس دارم باهم بریم بیرون :rolleyessmileyanim:
منم دلم میخواد هم استانی ها به اضافه سارا77/محمد313/وخیلیای دیگه راببینم
یه موقع نگین کاوه ها زشته. بنده خدا عقده کرد
عاقا اخرین اماری ک دارم از داوطلبین دیدن خودم... 15 تا بود..
قرار شد اگه از 17 هزار کاربر انجمن 1000 تاشون بگن.. همایش بذارم برای دیدار:a2d3:
![]()
هزینه ی شرکت در همایش برای هر نفر 100 هزار تومان میباشد ک برای دانشجویان تخقیف 20 درصدی در نظر میگیرم.
سایر اطلاعات همایش از همین تریبون اعلام خواهد شد...:a2d3:
میسی اسلانیاول مهسا بعد مجید -بهناز-سارا- سپید -فریبا -رضا -و...واقعا همه یه جورایی گل تشریف دارن ؟؟؟
آی بوداغلار باشین دا ----------- یازی یازدم داشین دا
گلیب گدن اوخوسن ------------- نلر گلدی باشیما
خوش به حالت حسان جون ...
من چیکار کنم که کسی نمیخواد منو ببینه باید به هر کسی 100 هزار تومن بدم تا تو همایشم شرکت کنن:1dco2x0p1lilzhfpg1t
کاربر فداکار: سارااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
سارا میخوای بری یه رستوران خوب گارسونا رو از نزدیک ببینی خودت متوجه میشی که من با اونا فرق دارم.......................