روز 5 شنبه با بابا مامان عمو خاله دایی پسر خاله پسر دایی عمه و همه همسایه هاتون شام دعوت من هستید :smilies:من میخام کاوه روببینم ...
پولم نمیخام ...
..کاوه ..کاوه ...کاوه. .:a2d3::25r30wi:
99 نداریما......100 درصد بعد ماه رمضون همو میبینیم....:a2d3:
قزوینی ها اولین آدرس اومد ببینم چنتا داریما؟ بی معرفت بازی در نیارین!!!!!خو چلا کسی نمیخواد منو ببینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:dadad4::dadad4::dadad4:
اینجا اصلا کسی نیست که قزوین باشه من ببینمشt0837h0nn8zfqu8ult
قزوینی ها اولین آدرس اومد ببینم چنتا داریما؟ بی معرفت بازی در نیارین!!!!!
احتمالش هست كه يك نفر ،يك نفري باشه كه چند نفر ديگه ميخوان ببيننش...در اين صورت اون يه نفر ميتونه بيشتر از يه نفر رو ببيينه.
با فرض اين احتمال دوست دارم من هم يكي از اون يك نفرهاي خوش شانس باشم واينها رو بتونم ببينم:حديث،ماركوپولو،ادمين،واريا،استل،دكستر،رضا،شفيع،67،پي سي آر،ايمونو،مهران 35همه ي بچه هاي بيوشيمي،آشل،شيطونك،چشمك،همه ي ليست دوستام،همه ي همشهريهام،ديگه زحمتتون ندم...همه ي بچه هاي انجمن!:rose::28:
مشتاق دیدار و همچنین مشتاق تاپیک های جنجالیتون میباشیم ایشالا همیشه همین ورا باشینکی گفته نیست؟جانم عزیزم بنده رو صدا کردی؟:rolleyessmileyanim:
مشتاق دیدار و همچنین مشتاق تاپیک های جنجالیتون میباشیم ایشالا همیشه همین ورا باشین
احتمالش هست كه يك نفر ،يك نفري باشه كه چند نفر ديگه ميخوان ببيننش...در اين صورت اون يه نفر ميتونه بيشتر از يه نفر رو ببيينه.
با فرض اين احتمال دوست دارم من هم يكي از اون يك نفرهاي خوش شانس باشم واينها رو بتونم ببينم:حديث،ماركوپولو،ادمين،واريا،استل،دكستر،رضا،شفيع،67،پي سي آر،ايمونو،مهران 35همه ي بچه هاي بيوشيمي،آشل،شيطونك،چشمك،همه ي ليست دوستام،همه ي همشهريهام،ديگه زحمتتون ندم...همه ي بچه هاي انجمن!:rose::28:
هیچکس قزوین نیست کاوه هیشکی نمیخواد منو ببینه
قزوين!!؟ البته من يه دوست بسيار با مرام اونجا دارم.
همه ی دوستام تو انجمنو دوس دارم ببینم
منم میخوام عسل 92 رو ببینم!:bunnyearsmiley: