اگه قرار باشه فقط یکی کاربرای سایتو از نزدیک ببینی کدومشونو انتخاب میکنی؟؟

kaveh1316

New member
دوباره بعضیا اومدن لایک دادن رفتند نگفتن کیو میخوان ببینن چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

MAHSABANOO

New member
خو چلا کسی نمیخواد منو ببینه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:dadad4::dadad4::dadad4:
اینجا اصلا کسی نیست که قزوین باشه من ببینمش :eek:t0837h0nn8zfqu8ult

parnian24

New member
احتمالش هست كه يك نفر ،يك نفري باشه كه چند نفر ديگه ميخوان ببيننش...در اين صورت اون يه نفر ميتونه بيشتر از يه نفر رو ببيينه.
با فرض اين احتمال دوست دارم من هم يكي از اون يك نفرهاي خوش شانس باشم واينها رو بتونم ببينم:حديث،ماركوپولو،ادمين،واريا،استل،دكستر،رضا،شفيع،67،پي سي آر،ايمونو،مهران 35همه ي بچه هاي بيوشيمي،آشل،شيطونك،چشمك،همه ي ليست دوستام،همه ي همشهريهام،ديگه زحمتتون ندم...همه ي بچه هاي انجمن!
:rose::28:

حسان

Well-known member
احتمالش هست كه يك نفر ،يك نفري باشه كه چند نفر ديگه ميخوان ببيننش...در اين صورت اون يه نفر ميتونه بيشتر از يه نفر رو ببيينه.
با فرض اين احتمال دوست دارم من هم يكي از اون يك نفرهاي خوش شانس باشم واينها رو بتونم ببينم:حديث،ماركوپولو،ادمين،واريا،استل،دكستر،رضا،شفيع،67،پي سي آر،ايمونو،مهران 35همه ي بچه هاي بيوشيمي،آشل،شيطونك،چشمك،همه ي ليست دوستام،همه ي همشهريهام،ديگه زحمتتون ندم...همه ي بچه هاي انجمن!

تا حالا شدین 5 نفر به1000 تا برسه...یه کاریش میکنیم:motat:

آخرین ویرایش:

Marc0p0lo

New member
مشتاق دیدار و همچنین مشتاق تاپیک های جنجالیتون میباشیم ایشالا همیشه همین ورا باشین

من دیگه پیر شدم دوست عزیز و حوصل جنجال ندارم اصولا هر چی آدم پیر تر میشه بیشتر دنبال آرامش میگرده تا جنجال
فعلا هستم در خدمتتون البته با افتخار:riz304:

kasraa

New member

داشتم دق میکردم

:ph34r-smiley:

STRUCTURE 66

New member
تهران نبود ! یه نفر ؟ دو نفر ؟ یه تاکسی ؟ یه اتوبوس ؟
من شاید برم دکتر و ببینم . معلوم نیست . میخوام ازش آدرس بگیرم!!!mj1919
البته اگه بده آدرسشو؟

بالا