اگه استاد بودی و نفر قبلیت دانشجوی تو بود، بهش چند میدادی؟

pashmak

New member
خوشگله خوش تیپه خوش اسمه پس نمرشم بیسته بچه ها من شاعر بودم خبر نداشتم

حسان

Well-known member
به لیلی.... 14 میدم.... همین جوری ... ماکس رو هم 15 میدم.. الکی بگم استاد با سوادم کسی نمیتونه ازم نمره بالا بگیره..( یعنی ژست استادی رو دارین:motat:)

leylii

New member
شیطونک از بس سر شیطنت کردی کاری میکنم مشروط شی..........:riz481:

حسان

Well-known member
لیلی 0.25 اونم فقط برای اسمت ...... درس بخون جانم این چه وضعشه:smilies:

leylii

New member
تا التماس نکنی بت نمره نی دم شیطونک حالا ببین کی بت گفتم......نگی نگفتی......:a2d3:

bioelectric

Active member
لیلی 0.25 اونم فقط برای اسمت ...... درس بخون جانم این چه وضعشه:smilies:

شیطونک تو از اون دانشجو درسخونایی هستی که کل سایت و نوشته هاشو چندبار خوندی :smilies-azardl (181، این را از اون لایک کردن هات میشه فهمید ، یه نفر نفس بکشه شما لایک میکنی
20 با یه مهر هزار آفرین:riz304:

اااااا.....راستی من استادم ؛مهر ندارم که!!!!!:smiliess (12):همون 20 خالی

حسان

Well-known member
اشل... تو برگه 19 گرفتی... اما بهت بیست میدم چون حقته... اون یه نمره بی دقتی بوده نه بی سوادی

حسان

Well-known member
امین.... مهندس .. چون ته برگه ات یه شعر خشگل نوشته بودی و ما بسی خوشمان آمد.... 16 .... تو برگه در حد 9 نوشته بودی آ

baran1001

New member
بچه ها نمره هاتونو رو بورد زدم

فقط اینجا بالاترین و پایین ترین نمرات رو اعلام میکنم:

بالاترین نمره: شیطونک 20

پایین ترن نمره: امین 1.75 ( توضیح::riz277: پسرم تنها رفتی شب شعر و دوستاتو نبردی حالا اونا خوندن نمره خوب گرفتن ولی شما....)

mw.ashel

New member
امین:چون بچه باحالیه 20(اونم به خاطر برنامه مشاعره و شب شعر که دونمره هم اضافه دادم)

bioelectric

Active member
امین.... مهندس .. چون ته برگه ات یه شعر خشگل نوشته بودی و ما بسی خوشمان آمد.... 16 .... تو برگه در حد 9 نوشته بودی آ
استاد حالا راه نداره؟ یه 2 نمره دیگه به من اضاف کنی؟ پروژه ای ، چیزی بیارم نمرم زیاد نمیشه؟ تورا خدا این ترم من باید معدلم بالا باشه مگرنه دیگه نمیتونم بیام تو علوم پزشکی:riz513:

حسان

Well-known member
امین.... مثل یه مرد نمره بگیر.... دوست ندارم دانشجو التماس کنه... غرورت از نمره ای که من بخوام بدم مهم تره...

ته تهش 18... دیگه اصرار نکن

بالا