shimidoost
New member
سلام دوستانم.به کمکتون نیاز دارم. کتابخونه ی دانشگاهمون به هیچکدوم از پایگاه های اطلاعاتی دسترسی نداره.مسئله مرگ و زندگیه...شدیدا نیاز دارم خواهشا کمک کنید...
سلام دوستانم.به کمکتون نیاز دارم. کتابخونه ی دانشگاهمون به هیچکدوم از پایگاه های اطلاعاتی دسترسی نداره.مسئله مرگ و زندگیه...شدیدا نیاز دارم خواهشا کمک کنید...
کسی هس بتونه از کتابخونه ی دانشگاهشون به سایت scopus.com دسترسی داشته باشه که لطف کنه موضوعمو سرچ کنه و نتایج رو بهم برسونه۰خیلی پرروییه میدونم ولی تا عمر دارم دعاش میکنم۰۰۰خیر سرم دارم 'دانشگاه صنعتی اصفهان'درس میخونم هیچ امکاناتی نداره از وقتی من یادمه توی سایت کتابخونه نوشته بود دسترسی به فلان سایت تا اطلاع ثانوی مقدور نیست ما هم ساده فکر میکردیم به خاطر تحریماس۰یکی از دوستان ادرس سایت کتابخونه دانشگاه کردستانو برام فرستاده بودن بعد اونجا به هممممممه ی پایگاه ها دسترسی داشتن۰۰۰پرحرفیمو ببخشین اخه دلم پره۰۰۰۰
کسی هس بتونه از کتابخونه ی دانشگاهشون به سایت scopus.com دسترسی داشته باشه که لطف کنه موضوعمو سرچ کنه و نتایج رو بهم برسونه۰خیلی پرروییه میدونم ولی تا عمر دارم دعاش میکنم۰۰۰خیر سرم دارم 'دانشگاه صنعتی اصفهان'درس میخونم هیچ امکاناتی نداره از وقتی من یادمه توی سایت کتابخونه نوشته بود دسترسی به فلان سایت تا اطلاع ثانوی مقدور نیست ما هم ساده فکر میکردیم به خاطر تحریماس۰یکی از دوستان ادرس سایت کتابخونه دانشگاه کردستانو برام فرستاده بودن بعد اونجا به هممممممه ی پایگاه ها دسترسی داشتن۰۰۰پرحرفیمو ببخشین اخه دلم پره۰۰۰۰
سلام خواهش کاری نکردم، اشکالی ندارهکرهانی عزیز.سلام و ممنون.ببخشید منو که به اینترنت دسترسی نداشتم تا زودتر پاسخ بدم.چطوری دسترسی دارین میشه راهنمایییم کنین.راستش من خیلی از ADVANCE SEARCH های این سایت ها سر در نمیارم ولی میخواستم سرچ کنم
surface modification of nanoparticles by grafting polymers
و نتایج جستجویی با همین عنوان رو میخوام.هر نانوذره و یا هر پلیمری که به جای nanoparticles و polymers باشه مهم نیست ...ممنون ازتون یه دنیا.اونی که استادم تایید کردن از نظر محتوا این بودش
Surface Modification of Silica Nanoparticles by UV-Induced Graft Polymerization of Methyl Metaacrylate
کرهانی قدر دانشگاه کرمان رو بدون. من که اومدم تهران تازه می فهمم اونجا چی بود!!! :j58r36j3gcr4suxymup
منم یه دوره شهیدباهنر کرمان بودم خیلی دوسش داشتم خصوصا خیابون لاو استریت داخل دانشگاه و اون کعبه که انتهای خیابون بود
و لهجه قشنگ اساتید و کارمندا
مردم مهمون نوازش
همه و همه عالی بودن
منم یه دوره شهیدباهنر کرمان بودم خیلی دوسش داشتم خصوصا خیابون لاو استریت داخل دانشگاه و اون کعبه که انتهای خیابون بود
و لهجه قشنگ اساتید و کارمندا
مردم مهمون نوازش
همه و همه عالی بودن
کرهانی قدر دانشگاه کرمان رو بدون. من که اومدم تهران تازه می فهمم اونجا چی بود!!! :j58r36j3gcr4suxymup
دوستان قدر دانشگاه های شهرستان رو بدونین. منم این ترم اولمه که اومدم تهران (دانشگاه ایران). اساتید شهرستان واقعاً دلسوز ترن. کاش به جای تهران یزد رو انتخاب کرده بودم.