اول بگم که 01 خیلی خیلی خوشحالم که هم کاربر،کاربر خوش اخلاقی مثل شما هستم.
بیشتر پستهاتو نمیتونم کامل بخونم ولی توش صداقت موج میزنه و شاید واسه همینه که اونهایی هم که نتونستم بخونم لایک کردم!
tnks
به نظرم از اون آدمایی هستی که زود همه رو می بخشه/ تو رانندگی هم احتمالا از اونهایی هستی که به همه راه میده خخخ و اصلا هم اهل فحش دادن و بوق زدن نیست/درسته؟
Correct
و البته خلاق به خاطر این نوع تایپ کردن که به نظرم خیلی جالبه
خب حالا دیگه تعریف بسه،بریم سراغ سوالات/
tnks ok
1-چون به موسیقی علاقه داری می پرسم:از ایرانیا از کارای کی بیشتر خوشت میاد؟ازخارجیا
داخل کشور :: سینا حجازی ... (ایشون اومدن تو ذهن)
خارج کشور : شادمهر ...
خارجکی : یکیش از هر دو نوع : :Linkin Park Eminem
چی؟زبونهای دیگه هم آهنگ گوش میدی؟اگه آره چه زبونی و کارای کی؟
خارجکی ... هر زبانی که خومشون بیاد ... US امینم .... Kelly Clakson Swift و.. ... زیادن ... یادمون نی الون ....
سازی هم بلدی بزنی؟فقط موسیقی گوش میدی یا توش مهارت خاصی هم داری؟چ میدونم آهنگسازی،نوازندگی و..
خیر .... فقط گوش می دیم ...
2-چرا دسکتاپت با بقیه فرق داشت؟
دو تا سیستم عامل ... هم چنین هر از چند گاهی دستی به سروروش می شیم ... تنوع ...
3-نظرت در مورد کریزی به عنوان هم کاربریت چیه؟
کریزی بید دیگه ... نمی دونین مگه ؟ دی::::::::::: منسجم ... تو یه کلمه ....
4-ی سوال عشقی هم بپرسم خخخ/از نظر 01 عشق در نگاه اول اتفاق میفته؟سریع و ناگهانی؟یا به تدریج و آروم آروم؟
همه موارد احتمالا ....
5-اگه ی روزی از ی دختری خوشت بیاد بعد بگن مگه چی داشت که عاشقش شدی چی میگی درجواب؟
خودشونو داشتن ....
6-بیشتر چه تیپ آدمایی رو می پسندی؟
همه نوع ... سنتی .... فانتزی (!!!) شاد و ... تیره ... سفیـــــــد بیشتر شاید ...
-آدمای خجالتی و آروم و سربه زیر یا آدمای اجتماعی و مستقل و پرجرات؟
همه موارد ... خودمون که جرو گزینه های اولیم ...
-آدمای تنوع طلب و پرهیجان و پرشور و نشاط یا آدمایی که رو نظم و روتین پیش میرن و بیشتر تو زندگی به ثبات و آرامش اهمیت میدن تا هیجان؟
همه ...
بیشتر دومی ... اولی هم خوبه ولی ...
تنکس الات فور ریپلای /پلیز وید کوت که بعدا بتونم ایزی بفایندم انسرهای مای کوسشنز /شنگول باشینو هپی خخخ(خودمم نفهمیدم چی گفتم!)
-------
مهسابانو ببخشید واسه من شد 6تا/حذف نکن پلیز:rolleyessmileyanim:
یور یور (یور ولکام)