MAHSABANOO
New member
آهان فهمیدم همون که نمک فراوون داره خوردم ولی بلد نیستم آخه یه سبزی محلی شمال توش میریزن بیشترم شمالیا درستش میکننreyhun geshniz namak.ma ba khiaro salad mikhorim.torshi nist. Fek konam bazia behesh migan namak sabz
آهان فهمیدم همون که نمک فراوون داره خوردم ولی بلد نیستم آخه یه سبزی محلی شمال توش میریزن بیشترم شمالیا درستش میکننreyhun geshniz namak.ma ba khiaro salad mikhorim.torshi nist. Fek konam bazia behesh migan namak sabz
طرز تهیه شور مخلوط
ابتدا در ظرفی آب بریزید و به ازای هر بیستلیوان آب، دو چهارم لیوان نمک بریزید، سپسآب رو روی حرارت قرار بدید تا جوش بیاد.بعد از اون، بذارید تا آب سرد بشه.
●
مواد لازم
:
▪ کرفس: یک بوته
▪ خیار شور: یک کیلو و نیم
▪ گل کلم: یک کیلو
▪ پیاز ترشی: یک کیلو
▪ فلفل سبز: ۴۰۰ گرم
▪ سبزی ترشی: یک کیلو و نیم
▪ هویج :یک کیلو
▪ سیر: ۳۰۰ گرم
▪ نمک: به میزان لازم
● طرز تهیه:
پسمقداری از سبزیها را که از قبل شسته و خردکردهاید و در ظرفی که برای شورانداختن در نظرگرفتهاید، بریزید و مقداری از باقی مواد (گلکلم،فلفل، خیار، پیاز سیر، هویج، کرفس) (البته میتونید خیارایه ریز بخرید درسته بذارید خیلی خوب میشه کلمارم که درشت درشت خرد کنید هویجم متوسط باشه)را نیز خردکنید و روی سبزی بریزید و به همین ترتیب لایهلایه مواد را روی هم قرار دهید، تا ظرفتان پرشود. سپس آب نمک را روی مواد بریزید; بهحدی که ظرف پرشود و در ظرف را محکم ببندید.بهتر است این ظرف را حداقل به مدت دو روز دریک محیط گرم قرار دهید. پس از پانزده روز شورشما جا افتاده و آماده مصرف است. توجه داشتهباشید که سبزیها و باقی موادتان نباید اصلا آبداشته باشد و در ظرفتان نیز باید حتما محکم باشد.
الن مقدار نمکی گفتم دقیقه ولی گاهی پیمانه ها جابه جا میشه مقدار نمکش بعد چند بار شور گذاشتن حتما دستتون میاد)
ترشی آلبالوووووو....دلم خواست....
50):ترشی فقط انبه فوق العاده س.ولی طرزتهیه شو بلد نیستم:13:
منم تا حالا درست نکردم گلاله جان.
این چند جا بنظرم خوب توضیح دادن ،اگه شما درست کردی و راضی بودی برای ما هم اون دستور مناسب رو اینجا بگو.طرز تهیه ترشی انبه با روغن - وب سایت خبری استان هرمزگان
[url]http://www.diruz.com/index.php/cooking/cooking/pickle-jam/1294-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%AA%D8%B1%D8%B4%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%A8%D9%87%E2%80%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%84
[/URL]
50):ترشی فقط انبه فوق العاده س.ولی طرزتهیه شو بلد نیستم:13: