انواع ترشیجات

MAHSABANOO

New member
مواد اولیه :
* غوره ۵۰۰ گرم
* سرکه سفید ۵۰۰ گرم
* نمک به میزان لازم

طرز تهیه:
یه‌وقت نگید همه جور ترشی دیده بودیم به جز ترشی غوره. این ترشی با خیلی از خوراک‌ها به خصوص انواع غذاهایی که گوشت مرغ دارن بسیار خوشمزه میشه امتحان کردناون که ضرری نداره!
اول دُم غوره را جدا کرده بعدش خوب می‌شوریم سرکه سفید را از قبل پنج دقیقه بجوشونید و سرد ‌کنید. ظرف مناسب ترشی که اصولا شیشه‌ای است را خوب تمیز کنید طوری که داخل آن آب نداشته باشد. غوره‌ها را داخل ظرف می‌ریزیم نمک و سرکه سفید را روی اون میریزیم در شیشه را می‌بندیم، بعد از ۱۰ روز ترشی آماده مصرف است.
 

MAHSABANOO

New member
طرز تهیه شور مخلوط

145085.jpg


ابتدا در ظرفی‌ آب‌ بریزید و به‌ ازای‌ هر بیست‌لیوان‌ آب‌، دو چهارم‌ لیوان‌ نمک‌ بریزید، سپس‌آب‌ رو روی‌ حرارت‌ قرار بدید تا جوش‌ بیاد.بعد از اون، بذارید تا آب‌ سرد بشه.



مواد لازم

‌:
▪ کرفس‌: یک‌ بوته‌
▪ خیار شور: یک‌ کیلو و نیم‌
▪ گل‌ کلم‌: یک‌ کیلو
▪ پیاز ترشی‌: یک‌ کیلو
▪ فلفل‌ سبز: ۴۰۰ گرم‌
▪ سبزی‌ ترشی‌: یک‌ کیلو و نیم‌
▪ هویج‌ :یک‌ کیلو
▪ سیر: ۳۰۰ گرم‌
▪ نمک‌: به‌ میزان‌ لازم‌

● طرز تهیه‌:
پس‌مقداری‌ از سبزی‌ها را که‌ از قبل‌ شسته‌ و خردکرده‌اید و در ظرفی‌ که‌ برای‌ شورانداختن‌ در نظرگرفته‌اید، بریزید و مقداری‌ از باقی‌ مواد (گل‌کلم‌،فلفل‌، خیار، پیاز سیر، هویج‌، کرفس‌) (البته میتونید خیارایه ریز بخرید درسته بذارید خیلی خوب میشه کلمارم که درشت درشت خرد کنید هویجم متوسط باشه)را نیز خردکنید و روی‌ سبزی‌ بریزید و به‌ همین‌ ترتیب‌ لایه‌لایه‌ مواد را روی‌ هم‌ قرار دهید، تا ظرف‌تان‌ پرشود. سپس‌ آب‌ نمک‌ را روی‌ مواد بریزید; به‌حدی‌ که‌ ظرف‌ پرشود و در ظرف‌ را محکم‌ ببندید.بهتر است‌ این‌ ظرف‌ را حداقل‌ به‌ مدت‌ دو روز دریک‌ محیط گرم‌ قرار دهید. پس‌ از پانزده‌ روز شورشما جا افتاده‌ و آماده‌ مصرف‌ است‌. توجه‌ داشته‌باشید که‌ سبزی‌ها و باقی‌ موادتان‌ نباید اصلا آب‌داشته‌ باشد و در ظرفتان‌ نیز باید حتما محکم‌ باشد.
الن مقدار نمکی گفتم دقیقه ولی گاهی پیمانه ها جابه جا میشه مقدار نمکش بعد چند بار شور گذاشتن حتما دستتون میاد)
 

ketabsabz

Well-known member
طرز تهیه شور مخلوط

145085.jpg


ابتدا در ظرفی‌ آب‌ بریزید و به‌ ازای‌ هر بیست‌لیوان‌ آب‌، دو چهارم‌ لیوان‌ نمک‌ بریزید، سپس‌آب‌ رو روی‌ حرارت‌ قرار بدید تا جوش‌ بیاد.بعد از اون، بذارید تا آب‌ سرد بشه.



مواد لازم

‌:
▪ کرفس‌: یک‌ بوته‌
▪ خیار شور: یک‌ کیلو و نیم‌
▪ گل‌ کلم‌: یک‌ کیلو
▪ پیاز ترشی‌: یک‌ کیلو
▪ فلفل‌ سبز: ۴۰۰ گرم‌
▪ سبزی‌ ترشی‌: یک‌ کیلو و نیم‌
▪ هویج‌ :یک‌ کیلو
▪ سیر: ۳۰۰ گرم‌
▪ نمک‌: به‌ میزان‌ لازم‌

● طرز تهیه‌:
پس‌مقداری‌ از سبزی‌ها را که‌ از قبل‌ شسته‌ و خردکرده‌اید و در ظرفی‌ که‌ برای‌ شورانداختن‌ در نظرگرفته‌اید، بریزید و مقداری‌ از باقی‌ مواد (گل‌کلم‌،فلفل‌، خیار، پیاز سیر، هویج‌، کرفس‌) (البته میتونید خیارایه ریز بخرید درسته بذارید خیلی خوب میشه کلمارم که درشت درشت خرد کنید هویجم متوسط باشه)را نیز خردکنید و روی‌ سبزی‌ بریزید و به‌ همین‌ ترتیب‌ لایه‌لایه‌ مواد را روی‌ هم‌ قرار دهید، تا ظرف‌تان‌ پرشود. سپس‌ آب‌ نمک‌ را روی‌ مواد بریزید; به‌حدی‌ که‌ ظرف‌ پرشود و در ظرف‌ را محکم‌ ببندید.بهتر است‌ این‌ ظرف‌ را حداقل‌ به‌ مدت‌ دو روز دریک‌ محیط گرم‌ قرار دهید. پس‌ از پانزده‌ روز شورشما جا افتاده‌ و آماده‌ مصرف‌ است‌. توجه‌ داشته‌باشید که‌ سبزی‌ها و باقی‌ موادتان‌ نباید اصلا آب‌داشته‌ باشد و در ظرفتان‌ نیز باید حتما محکم‌ باشد.
الن مقدار نمکی گفتم دقیقه ولی گاهی پیمانه ها جابه جا میشه مقدار نمکش بعد چند بار شور گذاشتن حتما دستتون میاد)


مرسی عزیزم :bunnyearsmiley:
 

MAHSABANOO

New member
ترشی آلبالوووووو....دلم خواست....

ترشی آلبالو





موادلازم :
آلبالو :‌ يك كيلوگرم
نمك وسركه :‌ به اندازه كافي
طرز تهيه :
آلبالوها را تميز مي كنيم ، در صافي ريخته ومقداري نمك به آن مي زنيم ، چند ساعت مي گذاريم بماند . آنگاه آلبالو رادر ظرف دهانه گشادي مي ريزيم و‌‌ ظرف را از سركه پر مي‌كنيم . بايد در ظرف را محكم ببنديم ودرجاي خنك نگهداري كنيم .
(اگه خواستید میتونید 3 یا 4 حبه سیر به ازایه هر یک کیلو البالو هم بهش اضافه کنید)
(اونایی دوست ندارن خیلی ترش باشه حدود 1/3اب میتونن اضافه کنن:یعنی یه ازای یک قسمت اب 2قسمت سرکه)
 

MAHSABANOO

New member
طرز تهیه ترشی زالزالک

زالزالک را بشویید و در ظرف بریزید سرکه و کمی نمک و اگر دوست دارید کمی طعم شیرین داشته باشد شکر ( برای گرفتن تیزی سرکه ) روی آن بریزید و 4 روز در آشپزخانه داخل کابینت بگذارید و بعد داخل یخچال نگهداری کنید .

 

STRUCTURE 66

New member
ما اگه حواسمون نباشه این مهسا خانوم با ما ها هم ترشی درست میکنه !!! ترشی sabernikoo88
ترشی معمولا مرموزه چون هر چقدر هم که نگاهش کنی نمیفهمی از چی درست شده نخ سوزن ترشی لیته!!!

:21:
مشاهده فایل‌پیوست 1233
 
آخرین ویرایش:

MAHSABANOO

New member
نه لیلا اینا زالزالکن من سرچ کردم این اومد توام بزن تایپ کن عکس زالزالک
 

am-ml

New member
Eriobotrya_japonica_frt800.jpg




اینم زالزالک
1293698402820502_large.jpg



ازگیل، میوه درختی است که در اواخر پاییز و اوایل زمستان می رسد. گل های درخت ازگیل، سفید و میوه آن شبیه زالزالک است، با این تفاوت که میوه ازگیل درشت تر و قهوه ای رنگ و طعمش شیرین و کمی گس است. هسته آن را می کارند و درخت ازگیل را به درخت گلابی نیز پیوند می زنند.
این میوه دارای ویتامینهای «آ» و «ب» و«ث» بوده و سرشار از تانن است و میوه و برگ آن به عنوان قابض و رفع التهاب معده توصیه و تجویز شده است.
ازگیل سینه را نرم می کند و عطش را فرو می نشاند و ضد صفراست. همچنین ضماد ازگیل جوش های بدن را ازبین می برد. برای معالجه اسهال خونی می توان مقدار دوز مشخصی از آن را بدون پوست خورد.
غرغره کردن با جوشانده برگ ازگیل، آبسه دهان و گلو را درمان می کند.
گفتنی است، هسته ازگیل به علت داشتن اسید سپانیدریک، عنصری سمی است و خوردن آن خطرناک است.


البته بانو جان اون عکسی که شما گذاشتین تو سرچ زازالک میاد ولی اندازه زالزالک کوچکتر از این حرفاست.
 
آخرین ویرایش:

gollaleh

New member
:(50):ترشی فقط انبه فوق العاده س.ولی طرزتهیه شو بلد نیستم:13:
 

am-ml

New member
:(50):ترشی فقط انبه فوق العاده س.ولی طرزتهیه شو بلد نیستم:13:

منم تا حالا درست نکردم گلاله جان.
این چند جا بنظرم خوب توضیح دادن ،اگه شما درست کردی و راضی بودی برای ما هم اون دستور مناسب رو اینجا بگو.طرز تهیه ترشی انبه با روغن - وب سایت خبری استان هرمزگان

[url]http://www.diruz.com/index.php/cooking/cooking/pickle-jam/1294-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%AA%D8%B1%D8%B4%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%A8%D9%87%E2%80%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%84

[/URL]
 
آخرین ویرایش:

gollaleh

New member
منم تا حالا درست نکردم گلاله جان.
این چند جا بنظرم خوب توضیح دادن ،اگه شما درست کردی و راضی بودی برای ما هم اون دستور مناسب رو اینجا بگو.طرز تهیه ترشی انبه با روغن - وب سایت خبری استان هرمزگان

[url]http://www.diruz.com/index.php/cooking/cooking/pickle-jam/1294-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D8%AA%D8%B1%D8%B4%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%A8%D9%87%E2%80%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%84

[/URL]

مرسی عزیزم:riz304:
 

شوکا88

New member
لیلا بانو ومهسابانو اون همون میوه زالزالکه یه نگاه به برگش بندازین متوجه میشین فقط شاید زووم کردن زیادی بزرگ نشون میده
 

MAHSABANOO

New member
ترشی بادنجان کبابی -




بادنجان‌ها را شسته و درسته در طبقه پایین فر با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد کبابی می‌کنیم. پس از سرد شدن پوست آن‌ها را گرفته و ریز خرد می‌کنیم.
بوی دود بادنجان کبابی، این ترشی را خوش عطر و طعم کرده است.
مواد لازم :
بادنجان: یک کیلوگرم
سبزی ترشی خرد شده: 300 گرم
هویج: 200 گرم
سرکه: یک لیتر
زردچوبه: یک قاشق مرباخوری
ادویه ترشی: یک قاشق مرباخوری
فلفل سبز تند: پنج عدد
گردو ریز خرد شده: نصف پیمانه
نمک: به میزان لازم
روش تهیه :
_
بادنجان‌ها را شسته و درسته در طبقه پایین فر با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد کبابی می‌کنیم. پس از سرد شدن پوست آن‌ها را گرفته و ریز خرد می‌کنیم.
_ هویج را ریز خرد کرده و با سرکه به مدت 10 دقیقه می‌پزیم.
_ فلفل سبز را ریز خرد کرده، سپس تمام مواد را با هم مخلوط و در ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم و در آن را محکم بسته و در جای


خنک به مدت 10 روز می‌گذاریم تا آماده شود.

 
آخرین ویرایش:

t.gh

New member
ترشی خیار چنبر
مواد لازم
خیار چنبر=1 کیلو
تمر هندی=1/2 بسته
سرکه=1 لیوان
سیر =1 بوته
تخم گشنیز و سیاهدانه=از هر کدام 1 قاشق سوپخوری
نمک= به میزان لازم
آب= 1 لیوان
فلفل تند= 5-6 عدد
پودر انبه = 1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون=1/2 پیمانه
طرز تهیه:
خیار چنبر را شسته و خشک کرده و بصورت حلقه حلقه می بریم. تمر هندی را با آب خیس کرده وبعد آن را صاف می کنیم.
سیر را با تخم گشنیز،سیاهدانه،و فلفل می کوبیم و با خیار ،تمر هندی صاف شده ،سرکه ،پودر انبه و نمک در ظرفی گذاشته ومی جوشانیم (نباید زیاد جوش بخورد) در آخر روغن زیتون را افزوده و می گذاریم سرد شود .
پس از سرد شدن در ظرف در دار ریخته و در یخچال قرار می دهیم.
 

shima.sh

New member
وای ترشی انبه عالیههههههههههههههههههههههه.... ما ی سری از شمال گرفتیم ... بعد وقتی میاوردیم سر سفره هممون چشممون به ظرف ترشی بود من خودم به شخصه به خاطر اون میومدم پای سفره ... وقتی تموم شد هممون افسردگی گرفتیم :smiliess (12): .
بچه ها نمیدونین ترشی انبه مال کجاس ؟ اصفهان که نداریم :sadsmiley:
 
بالا