*انجمن از پشت عینک طنز*

mexin

Well-known member
اینم آواتار آتشین...:tonguesmiley:

9ljw5ijx3wp9w2xrlzk.jpg

mexin

Well-known member
نمیدونم چرا هروقت این pashmak رو میخام تصور کن تصوری بیش ازینا جلو چشمم نمیاد ..چه وضعشه این اسمتو عوض کن ...:whistle:

73778959033829039718.jpg

mexin

Well-known member

وووووی مردم از خنده تو این عکس که تو کشیدی انگار منو کفن کردن سالار داره بالا سرم گریه موکنه خخخخخخ

هیچ تفاوتی باهم ندارن ..میتونی ازین نقاشی من بعنوان آواتار آپدیت شده استفاده بنمایی..بعله..:whistle:

biotechnologist

New member
مِکسین اوتار شما هم باید آپلود شه. این عکسو دیشب تو لوازم پیکاسو پیدا کردم واست فرستادم.

70042571291715248941.jpg

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mexin

mexin

Well-known member
در پی درخواست هموطنان انجمنی برآن شدیم که آواتار بیوتکنولوزیست رو هم به معرض نمایش بگذاریم ...بعله ...:motat::tonguesmiley:

a35a-BIO.jpg

آخرین ویرایش:

khodaei

New member
خیلی بامزه شده...به هنرمندی هر دو تا داداشم افتخار میکنم..خدا شما رو واسه همه مون حفظ کنه:25r30wi::25r30wi::p

maxin

Well-known member
1mw6op7p7mjascerj1gi.jpg

.
.
.
.
.
من که آلزایمر ندارم!:motat:
شمام که آلزایمر ندارید!:21:
سپید غصه نخوریا :tsimuzpzwoap1t9y3o7 . بابا ملت طاسی دارن میسازن باهاش ...

sepid71

New member
1mw6op7p7mjascerj1gi.jpg

.
.
.
.
.
من که آلزایمر ندارم!:motat:
شمام که آلزایمر ندارید!
سپید غصه نخوریا :tsimuzpzwoap1t9y3o7 . بابا ملت طاسی دارن میسازن باهاش ...

برا تاکید بیشتر گذاشتم خو جزو جک های مورد علاقمه :):motat: میبینی ک پررنگ هم نوشتمش :)
البته امروز بدلایلی حواسم در نا کجا آباد ب سرمیبره ... داشتم میذاشتم شک کردماااا اما گفتم بذارم بقیه ک ندیدن ببینن :)

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ad1986

mexin

Well-known member
سلام سمیه عزیزم...خواهری این مدت قضیه من و شما کم از ماکسین و مِکسین نبوده باور کن!!!
دیگه حلال کن آجی منم نمیدونستم هم اسم دارم اینجا ولی خو دوستان توجه کنن قافل تشخیصیم...بععععععله: (3)::rolleyessmileyanim:

اینم آواتار خدایی ...بعله...:ad54ad:

b4fe-kho.jpg

بالا