وقتی از ادمین پیام خصوصی دارم![]()
![]()
بدون شرح....
.
.
.
.
.
.
عه راستی فقط کله چچل نوترم افتاده ها:smiliess (4):
بدون شرح....
.
.![]()
.
.
.
.
عه راستی فقط کله چچل نوترم افتاده ها
من چند نکته کمشف کردم !!اینکه اولندش ...صاحب این عکس ،زمستون این عکسو گرفته ..چرا که آستین داره لباسش!!!
صاحب عکس گوشیش از اون با کلاسا نیست....از اون خاک بر سراست که به زور عکس می گیرن !!!
صاحب عکس ممکنه چاق باشه!ممکنه هم نه !!فقط لباس زمستونی تنش باشه !!به هر حال همچین لاغرم نیست !!! سایه دستاشو نگاه !!!!دستکش تو دستش نیس که !
تااااااااااااااااااااااااازه ........صاحب عکس کچل نیست ..........اتفاقا خیلی هم موهاش پر پشته !! فرق هم زده !!دقت کنین !!!!:tonguesmiley:
خخخخخ
شماها کشتین منو
اون روزا این لپ تاپ من عکس صفحه نمیگرفت مجبور بودم با دوربین بگیرم
خخخخخخ برقی همه جاشو درست گفتی فقط یجاش اشتپ بود
من این عکس رو با دوربین 16 مگا پیکسل و لنز حدود 26 و مارک سونی گرفتم. همچین خاک بر سری هم نیست.
در مورد مو هم خوو تازه از خواب پاشده بودم خوو گیر ندین دیگهههه.
اینجا نوترآباده هااا معلومه لباس زمستونی تنمه خوووو:sarma:
آره اندازه دوربیت کاملا مشخصه !:bunnyearsmiley:
رنگ لباساتم یه چیزی تو مایه های صورمه ای بوده ...سایه اش افتاده رو صفحه !!!
من چند نکته کشف کردم !!اینکه اولندش ...صاحب این عکس ،زمستون این عکسو گرفته ..چرا که آستین داره لباسش!!!
صاحب عکس گوشیش از اون با کلاسا نیست....از اون خاک بر سراست که به زور عکس می گیرن !!!
صاحب عکس ممکنه چاق باشه!ممکنه هم نه !!فقط لباس زمستونی تنش باشه !!به هر حال همچین لاغرم نیست !!! سایه دستاشو نگاه !!!!دستکش تو دستش نیس که !
تااااااااااااااااااااااااازه ........صاحب عکس کچل نیست ..........اتفاقا خیلی هم موهاش پر پشته !! فرق هم زده !!دقت کنین !!!!:tonguesmiley:
من چند نکته کشف کردم !!اینکه اولندش ...صاحب این عکس ،زمستون این عکسو گرفته ..چرا که آستین داره لباسش!!!
ههههههههه بابا يادت رفت بگي عكاسش با يه شيب رو به عقب اقدام به عكااسي كرده
- - - Updated - - -
ههههههههه بابا يادت رفت بگي عكاسش با يه شيب رو به عقب اقدام به عكااسي كرده
دوستان!!!
به نظرتون عکاسش چند کیلو هست؟؟
پوستش چه رنگیه؟؟
داره سیگار میکشه یا نه؟؟
به نظرتون عکاسش شکست عشقی خورده یا نه؟
دوستان به نظرتون مجرده یا متاهل؟؟
میگم اگه براتون مقدرو بود شماره شناسنامشم بگین:65d6a5d6s::65d6a5d6s:
از یه سایه چیا که استنباط نکردن!!
درسته همچین چیزی بوده ولی محسن که ناز کرد ناصرم که از وقتی مدیر ارشد شده نازش زیاد شده نمیاد بشینه این شد که من خودم برا داداش زیرو دعوت نامه فرستادم ایشون هم قبول کردن همینمهسابانومجری صندلی داغ:
+ از بین کسانی که اعلام حضور کردن یک نفر که بیبشترین لایک رو داره انتخاب می کنم:
bbt با 18 لایک
ملینا با 15 لایک
محسن ن ک: ( بنظرم مهنا کیس خوبیه) با 19 لایک
ناروین با 24 لایک
+ فرد انتخاب شده پس از شمارش لایک ها زیرو وان هستش!:black_eyed:
.
.
.
.
کل انجمن |:
بازم همه انجمن |:
کماکان انجمن |: