eeeeeeehsan
New member
چه تضمینی میدی که من درست حدس بزنم گوشی بهم جایزه بدی؟ :smiliess (11):
دود از بابا بلند!!! میشه اصل مطلبو درست گرفتی.آواتارت هست؟؟؟از فاصله ی دور عکس بندازی یه گردالو میشه و یه درخت:دی
هووووچ تضمینیچه تضمینی میدی که من درست حدس بزنم گوشی بهم جایزه بدی؟![]()
دود از بابا بلند!!! میشه اصل مطلبو درست گرفتی.![]()
هووووچ تضمینی![]()
خب حالا بحدس عروسیت جبران می کنم فقط لدفن با عروسی نوتر و ریضا و پسرعموم و اون یکی رفیقم تداخل نداشته باشع!!
دود از بابا بلند!!! میشه اصل مطلبو درست گرفتی.![]()
هووووچ تضمینی![]()
خب حالا بحدس عروسیت جبران می کنم فقط لدفن با عروسی نوتر و ریضا و پسرعموم و اون یکی رفیقم تداخل نداشته باشع!!
آخ جون , كوشيو بردم ,تازكيا كوشبم خيلي هنك ميكنه ,همش ميجبور ميشم حذف كنم .....حافظه اش جقد هست ؟
بابا حافظش 64
بابا جواب ک اون نیست که فرمودی ...گفتم فقط اندکی نزدیک شدی![]()
توجه: فردا ظهر جواب اعلام میشه!
راهنمایی: اینا دونفر از اعضای انجمن هستن یکی پسر ویکی دختر(از شمال و جنوب کشور) که ازون فاصله عکس گرفتن!اسمشون؟؟؟
تذکر: جایزه سوم ینی ایـــــــــن حذف شد!:mad_majidonline:
جایزه نهایی:100امتیاز عکس متناسب با کاربر+ 2دور رهایی از آواتارهای احسان:tsimuzpzwoap1t9y3o7
![]()
خدایاع ینی یکتون بجز زوت پیگیر نیست .....:mad_majidonline:اونوخت احسان تقصیر داره عاشقتون بشه هوم:New (6):هوم!؟ میشه ببشتر توضیح بدی مکسین!؟ هوم!!؟
خدایاع ینی یکتون بجز زوت پیگیر نیست .....:اونوخت احسان تقصیر داره عاشقتون بشه هوم:New (6):
یکیشون اهل تبریزه......و اون یکی از اهواز:sarma:....اینم یه راهنمایی خوب.
مگه چیه؟ خیلی هم دلتون بخواد عاشقتون باشم :smiliess (7):خدایاع ینی یکتون بجز زوت پیگیر نیست .....:mad_majidonline:اونوخت احسان تقصیر داره عاشقتون بشه هوم:New (6):
یکیشون اهل تبریزه......و اون یکی از اهواز:sarma:....اینم یه راهنمایی خوب.
آفرین یه گزینه رو بعضیاتون درست حدس زدین..........ولی گزینه دیگه رو هیچکدوم نگفتین .یه مدت کم پیداست چند ماهه ....برا همین بهش فکر نکردین.
یکیشون:ad54ad: و اون یکی:sarma:مهسا آیا؟؟؟؟؟؟؟؟
آتشین آیا؟
یکیشون:ad54ad: و اون یکی:sarma:
بچا شاید در نگاه اول مشکل بنظر برسه, و یجایی تو نگاهای 268 یا 290 میتونید به جواب دست پیدا کنیدh34r-smiley: .یکم دقت نمایید.
دیگه میخاید خودم جوابو بگم بعد شما قدم رنجه کنید بیاید تاییدش کنید.![]()
منو سالار
اون درازه من گردالی