انتظارتون از خودتون چیه؟اصلا بهش فکر کردین؟

mamai86

New member
:riz304:سلام.
خیلی ها قبل از اینکه شروع کنن به خوندن ،اول یه مقدار برای مطالعه تعیین میکنن.
اگه شما جزو همچین داوطلبایی هستین..بهمون بگین دوست دارین وقتی سر جلسه ی ارشد نشستین حداقل چند درصد یا چه کسری از هر درس رو کامل خونده باشید و بهش تسلط داشته باشید.؟..

مثلا خود من:80% از بارداری(یکی دو فصل حالیم نمیشه)
100 % از نوزادان
70% از بهداشت(چون منابع کاملو ندارم اینجوری بیان کردم.)
زبان تا جایی که بتونم برسم
50% از زنان (فصول کلیدی منظورمه)
70% از جنین شناسی(جنین شناسی عمومی + فصول کلیدی جنین شناسی اختصاصی)
80% از داخلی جراحی(مخصوصا 10 تا فصل مهم ش رو)
رو من انتظار دارم تا روز کنکور خونده باشم مرور کرده باشم و تسلط کامل داشته باشم.
اینا انتظار من از خودمه.شاید خیلی کم باشه..شایدم زیاد باشه.اما سعی می کنم خودمو برسونم.
شما چی؟:rolleyessmileyanim:

آخرین ویرایش:

leiliyebidel

New member
سلاااااااام
آره اتفاقا خیییییییییلییییییی بش فک میکنم...:rolleyessmileyanim:هر روزو هر روز.............وقتی دارم درس میخونم بیشتتتتتتتتتتتر........
زنان و بارداری85%
نوزادان100%
جنین100%
بهداشت70%
داخلی جراحی67%
زبان72%
:a2d3:
البته من حداقلو درنظر گرفتما!! دوس دارم همه رو 100 بزنم..:4d564ad6:نخنداااا!:mad_majidonline:راس میگم...همه ی تلاشمم میکنم!!هرچی خدا بخواد.........

mojtabak62

New member
با سلام
بسیار تاپیک عالیی را باز کردید ممنونم اما:
به نظر من اول از همه باید هدفی برای خود داشته باشید و بعد رویا پردازی کنید یعنی باید خودتان را بعد از موفقیت در هدف ببینید که مثلن الان نمره بیست آوردید یا در ارشد قبول شدید یا ثروت مند شدید یا .... چون تا رویایی نباشد چیزی ساخته نمی شود . خوب ، گام بعدی برنامه ریزی در جهت رسیدن به هدف است که چگونه می توان در این مدت زمان به این هدف رسید. سپس حرکت به سمت آن هدف است که باید بیشتر ذهن و دغدغه ی شما را به خود اختصاص دهد یعنی برای آن نسبت به اهداف دیگر اولویت قایل شوید. و در نهایت منتظر همان هدف ماندن است. فراموش نکنید در این راه یاس و نا امیدی افکار منفی،تمسخر ،سرزنش دیگران،و....به سراغ شما خواهد آمد.

پاسخ شما؟
حالا با این شرایطی که گفتم:
اگر انسانی معلول به لحاظ مادرزادی در دوی المپیک قهرمان نشود جای تعجب دارد که شد.
حالا اگر کسی مثل ادیسون دنیا را بخواهد با اختراعش تغییر بدهد می دهد.
حالا کسی مثل بیل گیگس اگر بخواهد ثروت مند ترین شخص دنیا بشود می شود.
آیا انتظار این افراد بی جا بوده؟آیا این ها خیال پرداز بوده اند؟ آیا این ها از سیاره ی دیگری آمده بودند؟
شما چی؟ ایا انتظار شما از خودتان چقدر است .شاید روزی اسم تان در کنار این افراد به عنوان ادم های موفق یاد شود من جز این از خودم و شما انتظار ندارم شما چطور؟؟
موفق و پیروز باشید.

mamai86

New member
سلاااااااام
آره اتفاقا خیییییییییلییییییی بش فک میکنم...:rolleyessmileyanim:هر روزو هر روز.............وقتی دارم درس میخونم بیشتتتتتتتتتتتر........
زنان و بارداری85%
نوزادان100%
جنین100%
بهداشت70%
داخلی جراحی67%
زبان72%
:a2d3:
البته من حداقلو درنظر گرفتما!! دوس دارم همه رو 100 بزنم..:4d564ad6:نخنداااا!:mad_majidonline:راس میگم...همه ی تلاشمم میکنم!!هرچی خدا بخواد.........

لیلی جان..ممنون که برامون نوشتی.عزیزم ایشالله همه رو همون جوری که دوست داری برسی بخونی..تو حتما میتونی..از شماها انرژی میگیرم من

mamai86

New member
با سلام
بسیار تاپیک عالیی را باز کردید ممنونم اما:
به نظر من اول از همه باید هدفی برای خود داشته باشید و بعد رویا پردازی کنید یعنی باید خودتان را بعد از موفقیت در هدف ببینید که مثلن الان نمره بیست آوردید یا در ارشد قبول شدید یا ثروت مند شدید یا .... چون تا رویایی نباشد چیزی ساخته نمی شود . خوب ، گام بعدی برنامه ریزی در جهت رسیدن به هدف است که چگونه می توان در این مدت زمان به این هدف رسید. سپس حرکت به سمت آن هدف است که باید بیشتر ذهن و دغدغه ی شما را به خود اختصاص دهد یعنی برای آن نسبت به اهداف دیگر اولویت قایل شوید. و در نهایت منتظر همان هدف ماندن است. فراموش نکنید در این راه یاس و نا امیدی افکار منفی،تمسخر ،سرزنش دیگران،و....به سراغ شما خواهد آمد.

پاسخ شما؟
حالا با این شرایطی که گفتم:
اگر انسانی معلول به لحاظ مادرزادی در دوی المپیک قهرمان نشود جای تعجب دارد که شد.
حالا اگر کسی مثل ادیسون دنیا را بخواهد با اختراعش تغییر بدهد می دهد.
حالا کسی مثل بیل گیگس اگر بخواهد ثروت مند ترین شخص دنیا بشود می شود.
آیا انتظار این افراد بی جا بوده؟آیا این ها خیال پرداز بوده اند؟ آیا این ها از سیاره ی دیگری آمده بودند؟
شما چی؟ ایا انتظار شما از خودتان چقدر است .شاید روزی اسم تان در کنار این افراد به عنوان ادم های موفق یاد شود من جز این از خودم و شما انتظار ندارم شما چطور؟؟
موفق و پیروز باشید.

پاسختون بسیار بسیار کامل و دقیق بود.1 دنیا ممنون. موفقیت از آن کسایی خواهد شد که این رو برا بقیه هم آرزو کنن

mamai86

New member
جدیدا انتظارم از خودم اینه که هر چی خوندمو بتونم تا سر جلسه تو ذهنم حفظ کنم.مهم نیس از یه درس چقد خونده باشم

انتظار دارم هر چی خوندم ..به نحو احسنت استفاده کنم:21:

karshenasgh

New member
به نظر من باید برای همه درسا فقط به 100% فکر کنیم. بعد هم بگیم هرچی خدا بخواد................:ad54ad:

vb2

New member
منم دوس دارم به ایده الم برسم من زیاد واسم مهم نیست تهران قبول شم چون تمام شهرایی که رشته مارو دارن خوبن

mamai86

New member
منم دوس دارم به ایده الم برسم من زیاد واسم مهم نیست تهران قبول شم چون تمام شهرایی که رشته مارو دارن خوبن

من هم مثل تو ویدا..دو سال چیزی نیست ..همه شهرا هم خوبن برا ارشد مامایی

leiliyebidel

New member
منم جدیدا از خودم انتظار دارم نتیجه ای ک می گیرم 1000برابر بهتر از تلاشی ک کردم باشه......:25r30wi:
موافقم کارشناس فقط 100 و فقطم باید ب خودش واگذار کنیم...:smilies-azardl (113
من از خدا خیلی انتظار دارماااااا!ویدا جونم منم واسم فرقی نداره کجا قبول شم چون همشون خیلی خوفن!هرجا قبولم کرد دستش درد نکنه!فقط اگه لطف کنه منو بهشتی قبول کنه دیگه خیلی ممنونش میشم...من بایــــــــــــــــــــــــد بهشتی قبول شم...بایـــــــــــــد.............من باید فاتح بهشتی بشم!:auizz3ffy9vla57584x
ب من چ؟؟؟!!! ینی ب جون خودم کمکم نکنه هااااااااااااااا نشونش میدم!!!:j58r36j3gcr4suxymup

آخرین ویرایش:

vb2

New member
ایشالله ایشالله بشه ایشالله لیلی جونم قبول بشه ایشالله

mojtabak62

New member
سلام دوست من
امیدوارم که به هدفی که داری برسی اما یادت باشه نمیتونی انتظار داشته باشی که 100 مترمربع گندم بکاری ولی به اندازه ی هزار مترمربع برداشت کنی این منطقی نیست اما میتوانی رویایی داشته باشی که چگونه میتوانی هزار مترمربع گندم برداشت کنی اما نه با این مقدار زمین بلکه قطعن با مقدار بیشتر و تلاش بیشتر و مدیریت درست اگر شما از خودتان انتظار دارید که بهترین جا قبول شوم برای شروع تفکر زیبا و قشنگی است اما باید هزینه ی این آرزو و زیباییتان را با مواردی چون صرف هزینه ، وقت ، صبر و پشتکار(تلاش) بدهید این کار معقولانه است (کسی که چرایی برای زیستن دارد با هر چگونه ای خواهد ساخت). اما خداوند متعال برای بندگانش بهترین ها را میخواهد چرا که سرتاسر نیکی و بخشش است ولی تو چی برای خودت میخواهی؟ایا فکر می کنی وقت شما ساعتی 1000 تومان ارزش دارد یا 100000 هزار تومان یا بالاتر است این رو شما باید تعییین کنید(آسمان فرصت پرواز بلندیست ولی قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی؟)
موفق و پیروز باشید

sky

New member
جدیدا انتظارم از خودم اینه که هر چی خوندمو بتونم تا سر جلسه تو ذهنم حفظ کنم.مهم نیس از یه درس چقد خونده باشم

انتظار دارم هر چی خوندم ..به نحو احسنت استفاده کنم:21:
ضمن ارزوی قبولی برای شما دوست عزیز احسن درسته نه احسنت منم خودم این اشتباه رو توی کلاس دوم راهنمایی کردم تجدید خاطره شد برام.البته جهت عوض کردن حال و هوامون این نکته رو یاداورشدم ناراحت نشید

lmama

New member
سلام انتظار دارم به عنوان یه ماما بتونم بهترین باشم وایشالا باکمک خدا ودعا شما بتونم توی مطبم که چن روز دیگه شروع به کار میکنم موفق باشم

vb2

New member
ایشالله ایمای عزیز ایشالله مطبت پر درامد و پر تجربه باشه :riz304: اینم دسته گل افتتاح مطب

mamai86

New member
سلام انتظار دارم به عنوان یه ماما بتونم بهترین باشم وایشالا باکمک خدا ودعا شما بتونم توی مطبم که چن روز دیگه شروع به کار میکنم موفق باشم

آفرین به این اعتماد به نفس و پشتکار..بیا اینجا سر بزن گاهی..بهمون بگو اوضاع کار تو مطب چگونه است:a2d3:

leiliyebidel

New member
سلام دوست من
امیدوارم که به هدفی که داری برسی اما یادت باشه نمیتونی انتظار داشته باشی که 100 مترمربع گندم بکاری ولی به اندازه ی هزار مترمربع برداشت کنی این منطقی نیست اما میتوانی رویایی داشته باشی که چگونه میتوانی هزار مترمربع گندم برداشت کنی اما نه با این مقدار زمین بلکه قطعن با مقدار بیشتر و تلاش بیشتر و مدیریت درست اگر شما از خودتان انتظار دارید که بهترین جا قبول شوم برای شروع تفکر زیبا و قشنگی است اما باید هزینه ی این آرزو و زیباییتان را با مواردی چون صرف هزینه ، وقت ، صبر و پشتکار(تلاش) بدهید این کار معقولانه است (کسی که چرایی برای زیستن دارد با هر چگونه ای خواهد ساخت). اما خداوند متعال برای بندگانش بهترین ها را میخواهد چرا که سرتاسر نیکی و بخشش است ولی تو چی برای خودت میخواهی؟ایا فکر می کنی وقت شما ساعتی 1000 تومان ارزش دارد یا 100000 هزار تومان یا بالاتر است این رو شما باید تعییین کنید(آسمان فرصت پرواز بلندیست ولی قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی؟)
موفق و پیروز باشید

سلام
ممنون مجتبی خان..
ولی پای منطقو وسط نکش داداش ک من خلع سلاح میشم.............
همه ی سعیمو میکنم ک بش برسم دیگه...
ولی نه خدایی همه ی سعیمو نمی کنم..........!گاهی ام..................
:dadad4:
میدونم خدا بهترینا رو میخواد ولی خب گاهی کم میارم!رویای پرواز دارم ولی وقتی ب بالهای کوچولوم نگا میکنم ی کم میترسم...:riz513:
بعد این ترسه همه چیو میریزه ب هم...
اونوقته ک شاید زمینم واقعا 1000متر مربع باشه هااااااااا ولی نتونم 100 متر مربعم ازش برداشت کنم...!
:sad:
من هنوز انقد بزرگ نشدم ک باهاش اساسی مقابله کنم........حالا چیکار کنم؟؟؟
با این گاهی ها چیکار کنم؟؟؟؟
با ترس از پرواز و فکر سقوط چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
:dadad4:

آخرین ویرایش:

leiliyebidel

New member
ایشالله ایشالله بشه ایشالله لیلی جونم قبول بشه ایشالله

فدااااااااااااااااااای تو آجی جونم...:28:
ولـــــــــــــــــــی..
انَ شاءالله...انَ شاءالله...انَ شاءالله...انَ شاءالله...هممون باهم...........
:4d564ad6:
اینجوری لذتش خیلی بیشتره...
میدونی دوس جون منو یکی از دوستام هیچوقت نمی گفتیم ایشالا!چون معنیش میشه اگه خدا بخواد...!
ب جاش میگفتیم انَ شاءالله!(نون با فتحه!) ینی قطعا خدا میخواد......
:smiliess (8):
این خیلی خوشکل تره..
:thumbsupsmileyanim:

E

elah

Guest
سلام دوست من
موفق و پیروز باشید
اق مجنبی ببخشید ها اینا به هدفشون میرسن شک نکن

بالا