افتخار کن که دختری!

ghazal26

New member
مرسي تك خالم قشنگ بود آبجي :smilies-azardl (113

خيلي دور نيست انگار همين چند سال پيش بود.. زنده به گور كردن دختران را ميگويم.... ميگفتند دختر نحس و است و بي فايده! و چه راحت فراموش كردند آغوش گرمي را كه درآن بزرگ شدند! چه راحت از ياد بردند طعم شيرين شيري را كه در جانشان ميپيچيد! چه آسوده از خاطرشان محو شد شبهايي كه يكي بيدار بود در بستر پرحرارت تبشان....
و انگار بازهم خيلي دور نيست... زنده به گور كردن عفت دختران را ميگويم! انگار همين روزهاييست كه در آن غوطه ميخوريم... چه راحت فراموش ميكنيم دختران فقط جسم نيستند! چه راحت به حراج ميگذارند چشمهايي را كه ميتواند دنيايي را زير و رو كند..چه راحت ميگويند تو استخدام نيستي با حجابت! چه آسوده ميخندند به حيايي كه زير روسري ام فرياد ميزند بخدا من چيز ديگري غير از جسمم... و قلبم از اين ميگيرد آن روزگاران دختران معصوم بي اختيار به زير خاك ميرفتند و اما امروز بعضي هايشان خود فرياد ميزنند مرا به زير خاك نگاه هوس آلودتان ببريد كه بي اين هيچم...

زنده باد همه دخترا و پسراي گل ايراني :auizz3ffy9vla57584x

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: Asena90

ایزو

New member
سلام
این خیلی خوبه که دخترا هوای همو داشته باشن و شاد باشن و همه اونا رو به شاد بودن دعوت کنن
اما نمیدونم چرا همه فکر میکنن پسرا چون پسر هستن دیگه خیلی خوشن و اصلا شادی تو خونشون هست و از این حرفا....
اما غم اقا پسرا هم کم نیست...فکرایی که تو سرشونه ...از کار و اینکه سربار خانواده نباشن و سربازی و مشکلات ازدواج بگیییییییییییییییییییییییییییییییییررررررررررررررر تا نگرانی از آینده... از اینکه میتونن دختری که همسرشون میشه خوشبختش کنن؟؟؟؟؟؟ از عهده زندگی برمیان؟؟؟؟ و هزار سوال دیگه که باید پسر باشی تا بفهمین...
به امید روزی که همه جوونا بتونن طعم شاد بودن رو در لحظه لحظه زندگیشون بچشن:auizz3ffy9vla57584x

bioshimi@

Well-known member
پرچم دخترا بالاست...بزن دست قشنگه رو به افتخارمون:auizz3ffy9vla57584x:smilies-azardl (113

mexin

Well-known member
خیییییییلی نامردی ....
پسراخیلی هم دلشون بخاد با دخترایی مثل دخترای سایت ازدواج کنن ...
همشون تحصیلکرده خوشگل ...
البته خب اونا باهرکی ازدواج نمیکنن !!!!وگرنه چی زیاده خاستگار ...:smilies-azardl (12)

«ای خدا مرحمتی تاج سری
نره از یاد تو اینجا بشری»

خواستگار کفش و کت مشکی داره
عینکش رو دم در بر می داره
اگه پاهاش باشه مردونه «یه کم»
احتمالا جورابش باشه پاره!

من خودم آفتاب و مهتابش می شم
قربون سوراخ جورابش می شم

خواستگار آدم با شرم و حیاست
ش هرچی می خواد باشه، بالاست!
می رسه از راه دوری یه شبه
مث شاهزاده ی توی قصه هاست

من براش سیندرلا رو می خونم
قصه ی کفش طلا رو می خونم

خواستگار ابرو کمون قد بلند
خنده هاش موذیه اما مث قند
صورتش سرخه خجالت می کشه
داره یه اسب سفید غیر«سمند»

ای خدا کاری بکن حتی یه بار
خط نیفته به تن اسب و سوار

خواستگار تک پسر و با نمکه
ولی اون خواهرش عین کپکه
مادرش میگه که «ماهه» پسرم
توی فامیل نداره لنگه، تکه

می شه مکشوفم از این قندعسل
که چرا کرده خدا ماهو کچل!

خواستگار هر جا چشاش دنبال تو
میدوه اندازه ی ده سال تو
اولش هر چی بگی با دل و جون
میگه باشه، بیا اینم مال تو

ای خدا قاتل جون فردا نشه
تنبون این «یه» پسر دو تا نشه

خواستگار البته قند عسله
ولی خب شیرین با پول و پله
اگه داشت که دیگه حله همه چی
زود می بندی چشاتو میگی«بله»

ای خدا کی می شه پس نوبت ما؟
خواستگار من که نداشتم تا حالا
!

ghazal26

New member
سلام
این خیلی خوبه که دخترا هوای همو داشته باشن و شاد باشن و همه اونا رو به شاد بودن دعوت کنن
اما نمیدونم چرا همه فکر میکنن پسرا چون پسر هستن دیگه خیلی خوشن و اصلا شادی تو خونشون هست و از این حرفا....
اما غم اقا پسرا هم کم نیست...فکرایی که تو سرشونه ...از کار و اینکه سربار خانواده نباشن و سربازی و مشکلات ازدواج بگیییییییییییییییییییییییییییییییییررررررررررررررر تا نگرانی از آینده... از اینکه میتونن دختری که همسرشون میشه خوشبختش کنن؟؟؟؟؟؟ از عهده زندگی برمیان؟؟؟؟ و هزار سوال دیگه که باید پسر باشی تا بفهمین...
به امید روزی که همه جوونا بتونن طعم شاد بودن رو در لحظه لحظه زندگیشون بچشن:auizz3ffy9vla57584x

:tsimuzpzwoap1t9y3o7 آمين داداش گلم براتون و براي همه جوونا آرزوي زندگي آرومي رو دارم

ketabsabz

Well-known member
مرسی sec ret عزیز خیلی خوب بود ، واقعا هم همینطوره دخترا باید افتخار کنن به خودشون و ب دختر بودنشون :thanks:

sara77

New member
اگه فک میکنی با این حرفات من تاپیک تک خالو به کل کل میکشم سخت در اشتباهی!!
عمرا،
اینجا حکیمانه س و مدیراشم مهنا و نگارن. عمرا کل کل کنم. آره همونی که تو میگی درسته!![
البته نمیتونی که مخالف باشی خب میدونی که اینجا تاپیک دختراس کافیه یه حرف بزنی از زمین محو میشی و این برات خوب نیس
خوبه منم بودم کنار میکشیدم خخخخخخخخخخ:smiliess (6):

mexin

Well-known member
ینی این پرسیدم داشت تیتر تاپیک به اون گندگی
ااوف یادم رفت اصن در کل اشتبا اومدی نمیدونی موضوع چیه

بللللللللللللهههه!! ببخشیدا.گفتیم اون شعر طنز رو بذاریم و اشتباهی هم اینجا گذاشتیم! ببخشید دیگه اشتباه گذاشتیما!!

بالا