نه ندارم
یعنی شما سرمایه اش رو داری و فقط ایده و طرح نداری
خوب من کلی متخصص میشناسم که ایده و طرح دارن اما سرمایه ندارن
چرا جلب سرمایه نمی کنید ؟ اول ثبت اختذاع کن بعد طرحت رو بردار و به کسانی که توی این صنعت هستند نشون بده . میتونی یه کلیاتی از طرحت رو بنویسی و ایمیل بزنی یا توی سایت های همه گانی مطرح کنی یا اینکه حتی داخل نیازمندی های روزنامه ها تحت عنوان جذب سرمایه گذار بنویسی .
بیل گیبس یه جا نوشته من طرحی داشتم و اون رو به هزار نفر نشون دادم 500 نفرشون از طرح تعریف کردن ، 200 نفر از طرح خوششون اومد ، 100 نفر دوست داشتن که با من همکاری کنند و 50 نفر بیشتر علاقه نشون دادن و 11 نفر روی طرح من سرمایه گذاری کردند و این طور شد که من مولتی میلیاردر شدم .
شاید ما ها افرادی تحصیل کرده ای باشیم که زندگی کردن بلد نیستیم ؟ جلب سرمایه هنری است چند بخشی که احتیاج به چند فاکتور دارد : 1)طرح و ایده درآمدزا 2)اعتماد بنفس و ایمان صددرصد به طرح 3)هنر صحبت کردن 4)قدرت نه شنیدن 5)انتقاد پذیر بودن 6)شناسایی سرمایه گذار واقعی 7)اعتماد به دیگران 8)قدرت قانع و همراه کردن دیگران 9)استفاده از تکنولوژی های نو 10)درک درست از بازار 11)و...
خیلی ها فکرهامون فکر می کنیم اگه فلان طرحمون را به کسی بگیم طرف مخالف سریع سرقت علمی می کنه . ( برای جلوگیری برو و قبل هر اقدامی ثبت اختراع کن ) ما حاضریم طرحمون را در ذهنمون بایگانی کنیم اما به کسی اون رو نگیم .
در ضمن شرکت های دانش بنیان هم رو فراموش نکنید .
--------------
زمانی یک نفر رو به من معرفی کردند که این شخص برنامه خیلی خلاقانه ای رو بعد از طراحی رایگان داخل اینترنت گذاشته بود وقتی دلیل این کار رو جویا شدم دیدم وی بعد از اینکارش به شدت معروف شده و همه وی رو می شناختند . اکنون وی طرح های دیگش رو به راحتی میفروشه و همه براش سر ودست میشکنن .
-----------------------
البته صحبت من خطاب به یک نفر نیست ...