با سلامسلام بچه ها:riz304: من عضو جدیدم البته اطلاعاتم بالاست درمورد لیسانس به پزشکی:smilies-azardl (181 ولی خدایی یه چیزی که خیلی مهمه اینه که اون گروه از دانشجوها که یک یا دو سال دیگه میخوان شرکت کنن از کجا بدونن برگزار میشه در صورتی که بخونن ولی برگزار نشد :smiliess (15):کی پاسخگوی این عزیزانه که عمر شریفشونو صرف کردن .... در حالی که میتونستن حداقل برای ارشد خودشون بخونن:smiliess (11):
بخدا همین امسال تادم مرگ رفتیم تااطلاعیه اومد
کاش میشد از مسئولانش پرسید
سلام بچه ها ... تبریک میگم
آفرین بخونید ... بخونید ... منم تشویقتون میکنم![]()
با سلامكسي ميدونه اگه دانشجوي سال آخر هم باشي ميشه ثبت نام كرد؟
با سلام
در اطلاعیه اومده که فارغ التحصیلان کارشناسی...
از طرفی معدل کل لیسانس(بالای 16) هم جزو شرایط ثبت نام و شرکت در آزمون اومده.
از طرفی هم معدل کل دیپلم و لیسانس برای استعدادهای درخشان مهم نیست... .
با توجه به این توضیحات اگه کسی استعداد درخشان نباشه و دانشجوی سال آخر باشه؛ مطمئناً حق شرکت در آزمون رو نداره.
ولی اگه شرط فارغ التحصیلی صرفاً برای این مد نظر باشه که معدل کل لیسانس فهمیده بشه؛ اون وقت اگه کسی دانشجوی سال آخر باشه و در ضمن استعداد درخشان هم باشه(طبق مطالب و شرایط مندرج در اطلاعیه)، به نظر منطقی میاد که بتونه در آزمون شرکت کنه. برای کسب اطلاعات بیشتر و دقیق تر بهتره که با معاونت آموزشی دانشگاه تماس بگیرید و در مورد چرایی شرط فارغ التحصیلی و شرایط خاصی که ممکنه کسی داشته باشه(دانشجوی سال آخر و جزو استعدادهای درخشان باشه) سوال کنید.
با تشکر
سایت معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران:ممنون از جوابتون، من همه ی شرایطم در حال حاضر ( به استثنای فارغ التحصیل بودن) به این اطلاعیه می خوره، معدل دیپلم و کارشناسیم تا همین ترم 7 اما با این حساب متوجه نشدم که شامل حال من هم میشه یا نه...شما شماره ی معاونت آموزشی دانشگاه رو دارین؟
ممنون از جوابتون، من همه ی شرایطم در حال حاضر ( به استثنای فارغ التحصیل بودن) به این اطلاعیه می خوره، معدل دیپلم و کارشناسیم تا همین ترم 7 اما با این حساب متوجه نشدم که شامل حال من هم میشه یا نه...شما شماره ی معاونت آموزشی دانشگاه رو دارین؟
سلام بچه ها:riz304: من عضو جدیدم البته اطلاعاتم بالاست درمورد لیسانس به پزشکی:smilies-azardl (181 ولی خدایی یه چیزی که خیلی مهمه اینه که اون گروه از دانشجوها که یک یا دو سال دیگه میخوان شرکت کنن از کجا بدونن برگزار میشه در صورتی که بخونن ولی برگزار نشد :smiliess (15):کی پاسخگوی این عزیزانه که عمر شریفشونو صرف کردن .... در حالی که میتونستن حداقل برای ارشد خودشون بخونن:smiliess (11):
بخدا همین امسال تادم مرگ رفتیم تااطلاعیه اومد
کاش میشد از مسئولانش پرسید
سلام بچه ها ... تبریک میگم
آفرین بخونید ... بخونید ... منم تشویقتون میکنم![]()
سایت معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران:
معاونت آموزشي
قسمت تماس با ماشماره تلفن، ایمیل، فاکس...):
تماس با ما
سایت معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران:
معاونت آموزشي
قسمت تماس با ماشماره تلفن، ایمیل، فاکس...):
تماس با ما
میسی ممنون ازلطفتون:riz304:
من از معتبرترین منبع شنیدم که حذف نمیشه:bunnyearsmiley:
يعني انقدر معتبر بوووووووووووووووووووووده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tonguesmiley:
سلام ...بسیار عاالی.ممنوونم...تماس گرفتم و همین طور جوااب گرفتم مییام اینجا و توضیح میدم.
سلام ...
کی میای؟منتظریممممم...:New (6)![]()
این شکلک برا این بود که یه بار دیدم اومدی انجمن سر زدی ولی اینجا کامنتی نذاشتیا :a2d3
پیشاپیش ممنون از پاسختان.:rose: