اطلاعیه مرکز سنجش پزشکی درخصوص نحوه پذیرش دانشجو با پرداخت شهریه

به طور کلی نظرتون در مورد پذیرش دانشجوی پولی در کنکور 92

• مجموع رای دهندگان
    0

nocerino

New member
دوستان گلم سلام.میدونم همتون عین من منتظره اطلاعیه وزارت بهداشت هستید.پس لطفا اروم و صبور باشید تا اطلاعیه وزارت بهداشت بیاد. در مورد شهریه ها هم فعلا قضاوت نکنید.ممنونم

Ryushad

New member
بچه ها من نمرم از آخرین فرد قبولی 4 تا کمتره
به نظرتون تو این طرح قبول میشم؟؟؟؟؟
نظرتون باعث آرامشم میشه
ممنون
با سلام
البته اگه رشته شما هم بگیرن بامید خدا در این طرح با اطمینان قبول میشید.

nocerino

New member
دوست من هنوز اطلاعیه بهداشت در مورد ظرفیت های پذیرش نیومده پس تا اون موقع صبور باشید

silverclove

New member
بچه ها یه چیزی افتاده تو سرم داره دیوونم میکنه
میگم نگن فقط بومی میگیرن
آخه دانشگاه شهر من ارشد رشتمو نداره

laeya

New member
دوست عزیز واسه ارشد نمی تونن فقط بومی بگیرن چون همه استانها همه رشته ها رو ندارن.

silverclove

New member
من آدم صبوریم اما یه روزایی صبر کردن چقدر سخته
این روزا از همون روزاست

shahrzad67

New member
منم اولا که این اطلاعیه و زدن خیلی امیدوار بودم ولی نمی دونم چرا کم کم دارم نا امید میشم:sad:

Persian-Masoud

New member
منم اولا که این اطلاعیه و زدن خیلی امیدوار بودم ولی نمی دونم چرا کم کم دارم نا امید میشم:sad:

هرچی بیشتر منتظر اعلامیه بمونید چون اضطراب بیشتری پیدا میکنید این حس نا امیدی بوجود میاد.
مطمئن باشید حتی کسایی که 100 نفر هم با آخرین رتبه قبولی فاصله دارند امید قبولی دارن.
چون خیلی ها اصلا خبر ندارن و خیلی های دیگه (90%) توانایی پرداخت شهریه های سنگین احتمالی رو ندارن.

silverclove

New member

هرچی بیشتر منتظر اعلامیه بمونید چون اضطراب بیشتری پیدا میکنید این حس نا امیدی بوجود میاد.
مطمئن باشید حتی کسایی که 100 نفر هم با آخرین رتبه قبولی فاصله دارند امید قبولی دارن.
چون خیلی ها اصلا خبر ندارن و خیلی های دیگه (90%) توانایی پرداخت شهریه های سنگین احتمالی رو ندارن.

اعلامیه؟!؟!؟!؟ :smiliess (11): ووووووی قضیه داره ترسناک میشه ها!!!!

بالا