اطلاعیه مرکز سنجش پزشکی درخصوص نحوه پذیرش دانشجو با پرداخت شهریه

به طور کلی نظرتون در مورد پذیرش دانشجوی پولی در کنکور 92

• مجموع رای دهندگان
    0

Ryushad

New member
در اطلاعیه سنجش پزشکی به صراحت گفته پذیرش شبانه، که مشخصا با پرداخت شهریه و هزینه شخصیه دیگه!

silverclove

New member
بچه ها من نمرم از آخرین فرد قبولی 4 تا کمتره
به نظرتون تو این طرح قبول میشم؟؟؟؟؟
نظرتون باعث آرامشم میشه
ممنون

اخه سايت سنجش نزده ك كي رو بر ميداره يا كيا شرايط دارن تو شبانه برن؟منم ازاد ثبت نام كردم
حالا شما از كجا خونديد ك ماها حق شركت ندارم؟بابا يكي جواب بده

kian

New member
واسه توجه کسایی که منتظر پذیرش بهداشتن!!
اولا که بر اساس رتبه و نمره کل انجام میشه و با توجه به ظرفیت محدود اینجور نیست هرکی شرکت کرده و همه رو منفی زده هم رو بگیرن!!!
...
و دوم اینکه هنوز مشخص نیست چه گرایشهای و دانشگاههایی توانایی برگزاری دوره رو دارن!!
که به نظر من طبق حرکتهای قبلی بهداشت تعداد معدودی دانشگاه مثل تهران و شعب بین الملل فقط اقدام به پزیرش کنن!!
تازه اگه دقت کنید با توجه به اعلام پذیرش وزارت علوم با تقبل هزینه در برخی از گرایشها مبلغ 120/000/000اعلام کرده احتمال زیاد بهداشت هم یچیزی بین هزینه بینالملل و این رقم رو اعلام کنه که به نظر من 5000000تومان باشه!!!
..
حالا اگه واقعا شرایط رو دارین منتظر شین اگه نه که برین ثبت نام وزارت علوم برا تکمیل رو یه نگاه بندازین!!! و در نهایت ...هفته دیگه ثبت نام علوم شروع میشه !!! برین بشینین بخونین که الان همون خربزه هم که آبه کیلو2000تومانه حرس و جوش نزنین!!

nocerino

New member
دوست عزیر بیشتر دانشگا های علوم پزشکی ظرفیت میدن.در ضمن براساس رتبه نیست و فقط اولویت براساس نمره و اولویت شهر های انتخابی هست . بعدش این هزینه ای که شما میگید هم نیست.تا اطلاعیه نیومده الکی و من دراوردی از خودتون لطفا چیزی نگید.شعب بین المللم شاید ظرفیت بدن اما هنوز اطلاعیه نیومده که ببینیم کدام دانشگاه ظرفیت داده کدوم نداده .یکی از دوستان در همین پست یک بار گفت کی گفته شبانه هست بلکه روزانه هست ولی بصورت شهریه ای است پس تا اومدن اطلاعیه بهداشت ارامش خودتون رو کاملا حفظ کنید

arezoomand

New member
سلام دوستان.منم مثل شما منتظرم شرایط پذیرشو اعلام کنن ولی درسمم میخونم و وقتو تلف نمیکنم.نباید دست از تلاش برداریم حتی اگه شرایط قبولی رم داشته باشیم حداقل 1 ماه طول میکشه نتیجه انتخاب شهرا بیاد پس اروم باشیم و تا خود وزارتخونه اطلاعیه نداده به برنامه ریزی درسیمون عمل کنیم.امیدوارم بهترین ها برای هممون رقم بخوره.

hiva6747

New member
نه نگفته!!!:21:
ولی من فکر میکنم وقتی وزارت بهداشت میخواد 6000 نفر بگیره نمیتونه هزینه زیاد بخواد چون اقلا 90 درصد مثل من هستن که نمیتونن هزینه در حد بین الملل بدن!!!
در اطلاعیه سنجش پزشکی به صراحت گفته پذیرش شبانه، که مشخصا با پرداخت شهریه و هزینه شخصیه دیگه!

silverclove

New member
از اول آبان تا 15 آبان نیمه اول آبان محسوب میشه دیگه!
یعنی میزارن دقیقا نیمه شب 15 آبان اطلاعیه جدید میزارن رو سایت.
فقط امییدوارم اطلاعیه هه حال هممونو نگیره.
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

آخرین ویرایش:
بالا